![]() |
IIIIIiiiiiiihhhhhaaaaaaaa.....
1 privitaka
O da:D :D :D
Nekom je Božić malo poranio... Jojjjjjj...tek sam je dimeka dovlekel, moram si prvo jednu žuju stepst:) |
Jel ja to vidim Herculesovu 9800XT il što? Anywayz, ma što bilo da bilo, znam kako je dobar osjećaj kad doma dovučeš novu grafu:)
|
Citiraj:
|
Izgleda mi kao Herculesova, jesam u pravu? Koja memorija ( ne moraš sad ić odljepljivat heatsinkove:))?
E,da,mislim da će nam trebat novi moderator na ovom forumu jer će Jelc biti "službeno spriječen" ...:D :D :D |
Citiraj:
Sad si samo guštam žuju i čekam da se malo "aklimatizira", a memorija...vrag će ga znat-ak nisu delali više verzija onda bi se gore mogla naći Samsung 2.8ns:) Imam jedan komadić softa koji provjeri koja je memorija gore, baš me zanima... |
Izgleda ultra jebeno zakon!:burn: :burn:
|
ma izgleda ultra turbomega zakon. jelc di si kupio herkulesa i kolko para?
:( :( :( i ja bi jednu ah... |
ja bi deset :D
|
izgleda zakon, nema sta.
A sigurno tak i radi :D |
Evo-nakon male aklimatizacije beba je završila tam gdije joj je i mjesto:D
Za sad sve dela fino. Instalacija je prošla bez ikakvih problema. Grafa je Herc 9800 non-pro Retail, dođe 2500 za keš. Poprodavao sam nekaj svog starog hardwarea-skupio sam oko 1800, u ve-milu su mi bili dužni 200 od prije par mjeseci, u kasici- prasici je bilo oko soma i pol u medvjedima... Dakle-od kasice sam uzeo 500 i piknuo novu grafu. Bumo vidli kak bu delala-navečer idem malo testirati... I krstio je žujom...tak jasno :D :D :D :beer: |
neka ti je sa srecom
|
Muy dobro. Samo mi reci koja je memorija. I ne želimo te vidjeti na netu sljedećih par dana:)
Igraj se, čuješ, IGRAJ SE!!!:D |
bogami ubo jelc mrak grafu:D
a sve kao ono priča ma dost je meni 8500:D a vidi ga sad :D ajd uživaj:beer: |
Citiraj:
A igrao sam se već:D Malo sam provrtio HALO, u vražju mater tu igru sam igrao u zadnih dva tjedna na tri grafe-8500,9500 i sad na 9800... Vražja stvar svijetli plavo/vent/...ajd bar nije nekaj kričavo,ne bode u oči. Za memoriju javim navečer. |
Citiraj:
|
Mislim da se ta da modat u 9800pro. Uživaj. :beer:
|
stoko štrkljava.....!!!!!!!!!!dabogda ti zapel krmić u grlu....sad se fališ,ha??? a kad smo lokali skup....niš ja neznam...nema se penezof....ah jegiba,valjda si ju dooobro zalijal...inače ne dela kak treba!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gade:D To je sve što buš dobil od mene...
I možda pivu:beer: To ima VIVO ili samo out? |
Ma ne...klasika-VGA, DVI, TV-out...za IN imam Pinnacle TV-karticu.
A vupi možda u subotu...:D |
Citiraj:
|
Ajde, ajde, dobra je karta. Nego, trebam pomoć, a čujem da ti pomažeš... Kako da skinem zaštitu sa Gigabyte 9200, da je mogu OC?
|
Citiraj:
Pije se žuja:D , a capture i gledanje TV-a na PCTV PRO:) Gabre-koja ti je memorija na grafi? |
Citiraj:
uglavnom, kartica me zanimala...jel te dobro služi? kakva je usporedba sa hauppageom (ak znaš)? |
Citiraj:
Preko sobne antene baš i neide... Ima onaj mali dig. tuner koji zahtijeva jači signal. Daljinac,FM....stereo...sa ovim zadnim si možeš rit obrisat ak ti signal sa neke stanice prek kabla ne dođe u stereu :) Nije loša. I dobra je za "mir u kući":D :D :D |
Dobre su Hrecove. Ja još nisam prežalio Kyro II od Herculesa. Prva liga od kartice.
|
Citiraj:
To je bilo jeftino prodavanje ugleda... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja u pravilu očekujem od grafe da bude stabilna na +10% core/mem...sve ono iznad služi prvenstveno za 3DMark i zajebavanje susjeda sa sličnom grafom:D Evo-još je nisam ni clockao:D ,čekam kad budem bio dobre volje i malo više vremena... |
Citiraj:
|
Aj pliz procitj temu HIS9200 i GB9200, tamo smo pisali o tome. memorija je Hynix 338A
HYGDV281622DT-4S ne očekujem čuda, ali koliko bi se dobilo? |
..
Ajd Jelc sretno ti bilo s grafom:beer: .
E jer mogu ako gledam DVD na TV-OUT stavit ventilator na energy na svojoj grafi?? Ili kartica kosristi puno procesor za DVD... |
Daj ju malo meni probat.:D
Nabavil sam novi protupožarni aparat od 6 Kg.:D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Skuril si svoju 9700 pa bi sad moje siroče zvužgal:fuming: Ne-dam:D Ti si baksuz za grafe ko i RAK za hardove:D |
Imam i ja novu ATI-cu :D .
Radi super )nisam cak ni formatirao HDD vec samo uninstall starih drivera i stavio nove :D ). A Tv-out....... STRAVA!!!! Jest da se nevidi nista citat al gledati DivX-e je uzivancija :beer: |
heeeeeeeeeeheeeeeeee.....
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al kad gledam film ili sat. program sve je ok i izgleda bolje nego na monitoru od kompa. Jel moguce da npr. preko tv-outa pustim film a ja na monitoru radim nesto drugo? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:42. |