![]() |
COD2 turnir
U Zagrebu,17.03.2007 u Galeriji MORH-a „ZVONIMIR“, Bauerova 33, održat će se turnir u COD2.
Više informacija na: http://game.wwwmax.hr/ Na site piše relativno malo o samom turniru (nagradni fond, tip igre itd.). Zna li tko malo više u detalje? |
Ha cuj, sto te tocno zanima? :)
|
Kako se igra? 1v1... ili?
Ko dolazi na turnir? Idu li zečići ? Kakve su nagrade... Mozda ja navratim do ZG-a da vidim kako se igra taj cod :lol2: |
5na5 sd mislim.
Zekani mozda idu, jos ne znamo. Navodno idu dosta jaki timovi poput xeqte-a, gumicukia, a mislim da i g2top ide (to bu atha rekel). Citiraj:
|
Sta je g2top jak klan? Ludi maks ih izvlaci :lol2:
Steta sto je clan only tip :( |
Citiraj:
Citiraj:
|
Biti ce i slovenaca. A mozda i HUN, AUT i GER teamova.
|
@mar
Problem je sto su zeceki rasprseni diljem lijepe nase...a turnir pocinje rano ujutro i traje cijeli dan...tako da tesko da cemo se skupiti... Sto se tice turnira ako dodu xeqte i slovenci onda je to top turnir... samo onda nece nis ostati za druge klanove ... |
heh jabi došo al tih 300kn(edit: aaaaa to 300 je za tim a 60 po igraču... onda i nie tak skupo..) i nie malo... a i neam kljan...tj i ne želim imat oću se sam skrpat nekom ak bi išli:lol2: ... i da na kojoj opremi se igra, ak na nekoj njihovoj ritavoj onda stvarno:( , jabi htio dovest svog 518 i tipkalo...i prie partie naštelat osjetljivost i tipke... il idu po politici da svi imaju iste uvjete:(?
|
malo offtopic...
zanima me gdje igraju nasi igraci cod2 ima li mozda neko ip da stavi tu da malo posjetim server.. hvala |
1. Sticky tema na igrama.
2. raznorazni klanski sajtovi |
Citiraj:
Tu su war-ovi na klanskim serverima, te neki orgigi serveri... Ja najcesce visim na BiHnetu i Logosoftu: 195.222.33.245:28962 195.222.33.245:28962 195.222.33.245:28961 195.222.32.132:28961 217.75.192.84:28961 |
evo jedan server na kojem igram
85.114.46.3:28960 u zadnje vrijeme je jako slabo posjecen al da se nekad lijepo igrat.... |
Jel treba nekome novi član :D
Baš bi htio jednom u životu zaigrat na nekom turniru kak spada :) (naravno ovo za klan se šalim al ne i za turnir :p ) |
Me2, buljo ajmo oformit PCe Best of D' Best tim za lan partyje :D
|
Ja sa za :)
I osvojit prva 3 mjesta na ovom turniru kao 1 clan :D |
Jel se placa ulaz (za gledatelje) ?
|
Citiraj:
|
i jos kad bi dosli diss iz BGa i xeRox iz swe bio bi to multinacionalni lan ,jel tak nikola?ko dolazi red i mrkva?
|
Citiraj:
|
nemoj tako ako maxu sabi'otirate snajp su Gay2top izgubljeni, tko ih izvlačiti, zule? Scorpio? Atha :D:D
|
Oh ne zbog gornjeg posta sam dobio bad reputation, moj život više nema smisla :suicide: :D
|
Citiraj:
|
i ja bi na turnir!pa ako kome fali član(kemper:) ) samo neka mi javi
|
Citiraj:
... maaaa kome ja to lažem :D |
Tko je uopce maks? O_o
|
Citiraj:
|
LAN party je odrzan danas uz uzasno kasnjenje...evo sad se (1:10 je) tek igra zadnji mec cetvrtfinala
Ako koga zanimaju rezultati: A Grupa 1. Team xeQute 9 2. HYNIX-gaming_FUN squad 6 3. Delta legion 1 3. Mighty Forces 1 B Grupa 1. Team GUMICUKiii 9 2. g2top.team 4 3. Rabbits clan 3 4. Blind Airborne Division 1 C Grupa 1. Royal regiment stealth assault forces 2. CrazyWarrior 3. e-headhunters 4. Band Of Brothers D Grupa 1. squad 6 2. HYNIX-gaming 6 3. ptsp clan 6 4. I, Monarch 0 Doigravanje za prolaz: HYNIX-gaming - ptsp clan 6 : 4 1/4 finala: Team xeQute - CrazyWarrior 3 : 6 Team GUMICUKiii - HYNIX-gaming 2 : 6 Royal regiment stealth assault forces - HYNIX-gaming_FUN squad 5 : 6 squad - g2top.team 6 : 4 1/2 finala: (u tijeku u vrijeme pisanja) CrazyWarrior - HYNIX-gaming 6 : 4 HYNIX-gaming_FUN squad - squad ? za 3. mjesto: squad - HYNIX-gaming Finale: HYNIX-gaming_FUN squad - CrazyWarrior Poredak: 1. HYNIX-gaming_FUN squad 2. CrazyWarrior 3. squad 4. HYNIX-gaming (reze napisem kad saznam :) ) |
crazy warriorsi su vrhunski nadigrali xeqte , svaka vam čast dečki ! baš me zanima kako je sve to završilo, tj. tko je otišel doma s novim razerima (makar nisu baš više tolko novi nakon maksovog brutalnog iživljavanja nad njima :lol2: ) ...
|
izbacili egzekjute .. izbacili hajnič 1. squad .. ali na kraju zgubili od hajnič fun squada :p i na kraju zavrsili na drugom mestu ... al nema veze .. glavno da su ovi prvi pali
http://www.crazywarriors.com/j/smf/S...iles%20253.gif P.S. meni se čini da su svi ti "najbolji" CoD2 klanovi sami configi i nabrijani kompovi te da kad bi iste stavili igrati na jednake kompove kak i protivnici i bez ikakvih configa vjerojatno bi rezultat bil drukciji ... :fiju: |
ajde ice nečemo sad tak :) sve se vidlo jučer :D
|
inače, neki dan sam razgovarao s vlasnikom nove igraonice u utrinama. 10 kompova, voljan je da se dogovorimo da tamo na redovnoj bazi budu turniri. nismo ništa detaljno razgovarali, jer nisma ni sam siguran što bi točno bilo dobro napraviti...
brijem da bi bilo dobro organizirati neku ligu tipa "cod2 2007", "nfs 2007" ili kaj se već u današnje vrijeme igra... ajd bacite prijedloge pa da znam reći čovjeku ako postoji kakva suvisla idea... |
Citiraj:
Crazy Warrios - hynix 6:4 Uglavnom, 1. hynix fun 2. CW 3. squad 4. hynix Citiraj:
Kotizacija po teamu, nagrade za prva tri teama.... |
Evo rezultata --> http://www.g2top.org/index.php?site=news
U toku dana cu postaviti jos i rezu za match za 3.mjesto. Takodjer, sve ostale objave i informacije oko LAN-ova u organizaciji WWWMAX-a, koji je i sponzor naseg cod2 teama, mozete procitati na nasem sajtu. |
lan je super ispo, nadam se da ce sljedeci bit jos bolji. A mi smo ispali i ostali jedina neporazana ekipa na LANu. Sva 3 wara 5:5 :D:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:38. |