![]() |
FarCry - Matto4
Ako niste znali 31.12.2006. izašao je mod ili bolje rečeno neslužbeni nastavak FarCry-a pa dok čekamo Crysis: Matto4
Dečki su se stvarno potrudili, baš sam prošao nekom ventilacijom i paučina se pomakla mojim prolaskom! kao što bi se sve trebalo micati u Crysis-u. Radnja se nastavlja tamo gdje je stala. Mod je naravno free. |
Ovo ***eno izgleda!!!!!!!iI samo 392 mb..hvala man!!!!!!!!Daj reci kako se instalira???ideš pod mods na farcraju ili zasebo se otvara?kakva je priča??oružja?vidim da su opaka..pogotovo ovi dual šmajseri :)
|
O, mojne me...Da, jel to sam za sebe (nije vjerojatno) ili...Idem skinuti.
|
To je .exe znači pokrenete i instalira se samo :) Napravi shortcut i samo dvoklik na njega. Moguće ga je pokrenuti i kroz FarCry kao mod ali ovako je lakše.
Da, treba prvo instalirati FarCry i staviti patch 1.4, ja imam 1.33 (jer do sad nisam ni znao da ima 1.4) i radi i sa njim. Priča kao priča je onako kao i u orginalu :) Možda je malo lošija grafika, možda. Do sad sam pokupio sam sačmaricu i super je! Može se pogoditi one boce sa plinom pa polete i eksplodiraju, isto tako i protupožarni eksplodiraju i zadime prostor. |
Treba li prije njega instalirati patcheve za FarCry : 1.1 i 1.4 ?
|
fakat najjača slika:
http://img370.imageshack.us/img370/6066/110sf.jpg |
Treba instalirati igru.......ok to, ali koje sve patcheve na nju treba nabaciti prije instalacije ovog moda?
|
Citiraj:
Ne znam znate li da možete uključiti HDR koji naravno radi i u Matto-u. Ja sam već bio stavio ovaj sa guru3d Možda radi i bez njega. U konzolu (~) utipkajte: \r_HDRRendering 1-11 7 je kao najljepše a 0 gasi. |
Citiraj:
Prekrasno izgleda. |
Citiraj:
Inače na 1680x1050 22'' ne da izgleda dobro, nego ono : nuts : |
Aj kad skinete svi..javite dojmove...da znam dal mi se isplati skidat :)
|
Iako vec ima koju god, mocan je taj far cry engine nema sta.. : nuts :
|
It's time to run on Da beast :D
Skida se patch 1.4, pa nakon njega će i mod.. :) Pa da vidim kako to kod mene izgleda :p |
Citiraj:
http://img170.imageshack.us/img170/2...0000hu2.th.jpg |
Mogli su i crveni stavit..fatal error bahahahah :) zakon!!!Dajte ljudi jel igra ko osim Lacy-a.....kakva je igra?????da skinem!!!???
|
Citiraj:
Ako si volio FarCry onda bi mogao i ovaj mod jer je isti engine, radnja se nastavlja, ideš, pucaš, imaš nekog rusa na početku, grafika i efekti su kao i original, možda malo lošije teksture. Da si iz Osijeka ili blizu da naletiš dao bih ti da ne skidaš. |
Evo, i ja skidam mattea i 1.4 patch.
Imao sam pre-release verziju, ali mi znaju dolaziti greške u prikazu sa uključenim HDRom (prozirne i duple texture)... Još samo da se ovo skine i opet u pohod |
Ma vjerujem ti...ali od viška komentara glava ne boli.....eto da ne spamam više idem ja to skinut...hvala LAcy-i na ponudi al nismo tako blizu :(
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Lega, ovo večeras ide u download sekciju...
|
Ja jučer poludio skinuo i patch i mod i ne radi miš u igri, nemogu se micat.
Probao sam neš kemijat i na kraju sam maknuo igru sad ću je stavit opet :D |
Citiraj:
|
Nigdje, sad sam stavio Far Cry sad idem probat bez patcha.
|
evo i ja idem skinut,pak moram far cry instalirat,sva sreča pa imam sve patcheve od far cry-a
|
Ja sam jucer skinuo i dodjem do glavnog izbornika, klik na Start i nista. Ne ide dalje :confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni Far Cry uopće ne radi kad stavim patch 1.4... :(
|
Igrao sam malo jer se srušio: bonker :
A muči me zvuk jer kasni ima netko ideju? To me i prije u Far Cryju mučilo: hitthewa EDIT: Domy kak misliš ne radi, dugo loada il? |
Ja ništa ne kužim?! Meni radi normalno i sa 1.33 i sa 1.4. Jedino sam primijetio da je lošije optimiziran mod od originala.
|
Ma prvo se pol sata pokreće i kad se pojavi onaj prvi screen gdje stoji lik i cura i gdje piše koja je verzija igre, tu opet stoji i onda izbaci iz igre.
EDIT: A Matto4 se neće uopće pokrenut, nakratko samo blicne Command Prompt prozor... |
Evo skidam i ja sad pa da vidim jel dobro :D
BTW: Dobro taj Spectrum tera novije igre LOL |
Citiraj:
|
Problem sa zvukom je bio u Compatible Modu, to je kad ja uvijek sve uključim što se zvuka tiče :D
Igra nije baš onako lijepa kao na onim slikama al nije ni puno lošija, što se tiče loadanja, resetirajte komp nakon što se instalira igra jer ćete inače izgubit volju za igranjem kad vidite koliko mu treba :) |
evo pokrenul,i ok je za sad,al me zanima onaj HDR utipkam al mi veli unknown command zna ko o čem je riječ?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Riješenje za one kojima ne redi miš(i ja sam imao taj problem) :U svim menijima od optionsa stisnuti defaults i miš če raditi :)
|
Evo nekako pokrenuo Far Cry s patchem... Igra je prije patcha imala dosta bugova, al nakon patcha 1.4 ih ima još više. Recimo, ubiješ nekog lika i umjesto da padne dole, on trči na mjestu...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:57. |