![]() |
Jel za 7600gt treba jači hladnjak??
Pa da vidim sta misle oni koji imaju tu grafu ili oni koju imaju iskustva s tim. Kolko se može klokat sa stock hladnjakom i kolka je temperatura bez klokanja. Još ju nisam nabavio pa me zanima....: goood :
|
Gle, nemam tu grafu, ali koliko sam cuo i citao stock cooler je prilicno glasan, a i siguran sam da ces dosta skinuti temperature, samim time ce grafa ljepse i ugodnije raditi i sigurno ce imati vise potencijala za OC! :)
|
problem je u tome šta neznam jel se može stock cooler vratit a da se ne primjeti da je skinut to mi je zbog garancije bezveze mi je skinut stock cooler na novoj grafi i izgubit garanciju....
|
ma sve se da srediti .
|
Citiraj:
edit: nebrini si zbog garancije - stock cooler se lako skida i još lakše stavlja, tako da nema beda s tim ;) |
ma imo sam nedavno kupljenog vf-700 pa mi je grafa krapala i sad si razmišljam jel bi stavio opet vf700. ali ako se tako lako stavlja onda vjerovatno i hoću. A jel bi mogo bit problem skinut pasivce sa stare grafe, jel će se i dalje ljepit???
|
Citiraj:
|
covjek me preduhitrio , a i sad je vidim 1000+ klub :)
|
i ja cu jos malo ja sam sad vec na 30+ klub :)
|
Ja sam te pasivce samo AC Ceramiquom zaljepio... :)
Tj, samo pastom, drze ok samo moram pazit da ih ne smrdam kad nekaj prckam po kompu... :) |
ma to bum i napravil ljepo stock cooler dolje i zalmana gore pa neka ladi
|
Citiraj:
Dvokomponentno preko cijele memorije bude više nego dobro. |
Citiraj:
|
Ja na 9500PRO, a sad mi je plavi Zalman na southbridgeu zalijepljen. Drži i odvlači toplinu bez problema. Kad ga budem skinuo malo šmirgla glatkog i bok. Nije mi se dalo čekati dvokomponentno. :-)
|
Citiraj:
|
Imam iskustva sa Point of View karticom,vent stvarno buči,čuje ga se i dok je u sobi radio ventilator za hlađenje :D .Dobro je hladi doduše,idle je cca 47,heatup mode Ati tool 70°C MAX uz paklene vručine u sobi.
|
Je li tko probao promijenit onu zvaku sa stock coolera, stavit recimo AS Ceramique i vratit stock nazad? Ima li kakvih poboljsanja?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
moze stoc kcooler drzati gticu i overclockanu ALI je glasan za popizditi.
samo lagano skines defolt hladnjak i piknes vf-a nekoga i uzivas u hladnoj i brzoj grafi. |
Citiraj:
Uskoro cu skinut zvaku, mozda bude moglo i 35% :D IMHO za 7600GT Zalman nije niti potreban... |
jel ima ko link za najnoviji driver za 7600gt?? nigdje nemogu nać! S.O.S
|
Citiraj:
A ovdje imaš moddane drivere - http://www.tweaksrus.com/index.php?o...127&Itemid=41/ |
koja je razlika izmedu službenih i modanih? :)
|
modani nose neke tweakove i optimizacije uglavnom za igre
|
sad sam testiro na 3Dmarku modani najnoviji i nisam dobio ništa vise bodova :(
|
ma 3d mark je samo sintetika za mazanje ociju .
recimo 81.98 driveri od nvidie su poznati po pumpanju poena u 3d marku . |
evo mene s još pitanja :) Koji je najbolji program za overclock 7600gt? Mala mi je temperatura grafe pa ju idem dič! :)
|
RivaTuner ili preko drivera sa Coolbitsima, sa time ja OC-am :)
|
|
znate možda koji je maksimum 7600gt da nemoram tražit?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:54. |