![]() |
ima kaj...
:confused: :confused: :confused:
di ste intelasi???? kaj stvarno ni jedan ponosni(:beer: )vlasnik intelovih cudesa nema nis za pitat,prigovorit,pohvalit,naspotati...?ili mi to sparamo moderatora da mu se prstici ne pretrgnu na tipkovnici:D :D :beer: jezus stvarno,a di je jozha???? :beer: |
Kupili Intel i sada:
1. Nemamo love za kupiti išta drugo 2. Rješavamo tekuće probleme 3. Ne možemo stići pitati na forumu zbog 2. |
jozha ima posla preko glave..
|
Nema Joza posla prek glave, neg ima koncentraciju lijenosti vecu neg svi ostali na forumu zajedno...
Joza, BAH! :rambo: |
ne zelimo trosit lovu za net , jer skupljamo za nove chipsete
tak da se vidimo u 5 mjesecu (ak nekaj ne rikne do tada ) :\ |
Pa, čini se da je sve sa Intelom savršeno :beer: :beer: :beer:
|
Citiraj:
dobro ,a koji chipset bude bio u igri?:rolleyes: mora da bu nekaj super skupo,kad tak žmičeš kuniće po žepima:D :D |
pucam na Springdale ili catrewood
|
Citiraj:
a kolko bi to shushtavaca trebalo iscupati iz dzepova? 1.5-2k?:rolleyes: |
negdje sam naiso na planirane cifre , al sam zaboravio di je to bilo ...
uglavnom Springdale je jeftinija varijanta kolko se sjecam do nekih 200$ (mislim oko 170$), dok Canterwood zahtjeva vecu cifru od 200 $ ... no to nije sve ... treba ubost i proc koji radi na 800mhza evo ovo je od intela: May 11th (prices for 1k trays): 2.40G 400 Northwood US$163 2.40G 533 Northwood US$163 2.40G 800 Northwood B US$178 2.50G 400 Northwood US$193 2.53G 533 Northwood US$193 2.60G 400 Northwood US$193 2.60G 800 Northwood B US$218 2.66G 533 Northwood US$193 2.80G 533 Northwood US$262 2.80G 800 Northwood B US$278 3.06G 533 Northwood B US$401 3.00G 800 Northwood B US$417 3.20G 800 Northwood B US$637 znas onu staru - kolko para tolko i muzike :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
neznam kaj da ti kazem hahahahahahahaha |
Ja mislio da će sada intelaši poluditi na moj post a ono svi se slažu.
Ipak ima Intel svoje prednosti pa se isplati pljunuti više love za njega. |
ko hoce nek plati ko nece nek si kupi amdejca ;)
|
Citiraj:
:beer: :beer: :beer: :D dobar!!! bude se to dalo kaj kloknut?(he-he:D ),makar svakom izgleda da bu to straaaasno brzo(fsb na 800+p4 3+...)ziher sam da nas ima jos bolesnih da se proba brze.vise,jace itd..(bila je spika prije 1 aprila da intel hoce ogranicit oc procova :rolleyes: ) |
Bas sam citao na
asusu overview i skuzo skroz dolje kak pise jasno i glasno "Extreme Overclocking" to mi je izmamilo smijesak :) |
Citiraj:
:D prodajem 206 xs il mjenjam za peglicu!!!!trebam cash! mislim da bude i kakav popust na solarno placanje! |
sve prodaj , kako bi se docepao komada koji je ekstrim overkloking
|
Citiraj:
da........ i onda ga kupim ,slin,slin,pa od silnog gusta ne platim struju...i cap!(a lova ode na hw:rolleyes: ) pa evo produktivnog genijalca ,samo bez struje:beer: |
Zlobnik:D intel+intel+Windows = stabilan i učinkovit stroj. Dakle mi nemamo se kaj previše buniti i kukati. Čekamo samo da izađe nekaj novo i onda to kupio, objelodanimo i to je to i onda radimo:D , ne kukakmo kako nekaj ne dela. Potvrda da je intel nekaj je i cijena, prapotopni 566 Celić je 295,00 kn, a recio AMD za te pare je Duron na 1200 MHz. Koliko para toliko muzike. AMD+VIA (Alli) (AMD) (SiS) + Windows = imaju kaj ljudi pisati na forumu :D :D :D Neće mi ViaPokvari4 u samo 1 pokušaju, neće mi naći nešto, smrzava, tilta, mijenja boje, ne pali se komp, ... kupi AMD pa buš nekaj i pisal i ti:beer:
|
Citiraj:
bas njih briga , glavno da se druze :) |
Je...je...ziher...
Razlog tome kaj još hrpa škvadre ima stare Intel-ove procove leži u tome kaj maltene za svaki novi Intel-ov proc moraš kupit i novu ploču:) ,pa vam je malo preskupo mijenjat:D |
Re: ima kaj...
Citiraj:
kad neko ima nekaj za reć to i veli.inače šutimo |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
to su cijene iz intela
ali bumo se nekak sdjiberili teta u americi posalje proc , i plocu prek udruge americkih umirovljenika koji dolaze u posjet hrvatskoj udruzi umirovljenika |
baj d vej
bas mi je drago kaj si se pojavio |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
imamo moderatora! sad navalite iz svih oružja! :beer: :beer: da ima čovjek više kaj pametno pisat, a ne da replicira na moje bedaste žvrljotine..... |
ideja o 800 FSB chipsetima mi se jaako dopada.. jer naci ce se neki proc sa 400/533 FSB-om koji ce se dat dic na 800 *grin*
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:07. |