![]() |
Koju igru da kupim?
Posto sam registrirao auto,ide se preko granice :D
Trst-Udine neznam jos gdje cu tocno,ali u svakom slucaju cu svratit u MediaWorld,mislim uzet neku igru...al neznam koju,nisam dugo kupio nikakav pc play ili nesto slicno,ima sta vrijedno kupnje? |
Nemoj se šalit!
Ak se ne vratiš sa Oblivionom ... |
Citiraj:
|
Kupi Day of Defeat: Source igra je naprosto zaakon
|
U svkom slucaju uzmi Oblivion... i mozes ga slobodno meni posuditi i opet zaboraviti kome si ga posudio :D
|
Citiraj:
U 14 krecem,dakle oblivion za sada favorit : CoolRamb |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja kupio u Udinama Ground control2 i tip kaže da je na engleskom a ono vraga :fuming:
|
Nema Obliviona : baad : : baad : : baad : :argue: : finger : : bonker2
Nasao sam Oblivion samo za PS2 :( Nisam kupio nish,ali igrice se krecu od 10 do 40 eura,top naslovi kao npr Call Of Duty collectors edition dodje 39 eura... Mislio sam kupit HL2 za 24 eura ali...od silnog razocaranja nisam kupio nista. Btw vidio sam Xbox 360 na djelu,grafika je stvarno lijepa : goood : |
Citiraj:
www.mediaworld.it sad baš gledam ima i online narudžbaba. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nebih rekao...i nemoraš mi lupat po glavi :D
...pomislit ću da nisi ni bio tamo čim kažeš da si vidio igru za PS2...kao prvo nije izišla još...kao 2. za PS2 niti neće... |
Citiraj:
Nego koja je to onda igra?Pise "OBLIVION",srebrna kutija... A za ovu tvoju pomisao => LOL :rolleyes: :rolleyes: P.S.Siguran sam da sam vidio,jer sam nakon trazenja u MediaWorld-u bio lud sto je nema,onda sam nasao game shop u Tori di Europa i cim sam usao sam vidio "OBLIVION" i puko od srece,da bi na kraju ugledao "PS2"... Ali nisam vidio da je pisalo Elder Scrolls,ali sam svejedno mislio da je to to... |
Care...'vako...
OBLIVION se N E radi za PS2...NENENE da si malo više pratio razvoj igre znao bi da dolazi samo za XboX360 i PC...eto sad ti ja kažem kak stvari stoje...znači nema šanse da si vidio :D |
Citiraj:
EDIT:Idem ionako opet u subotu,pa cu poslikat :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
gle odi na oblivion official site...pa pogledaj da se za PS2 igra ne radi ...
;) |
Citiraj:
|
Pa kaj nema neki STALKER Oblivion lost ili tak nešto...
|
lol dečki vi ste jako neinformirani o igrama...nažalost ...:(
stalker je dost puta odgađan...i asd je odgođen pitaj boga za kad...tako da to nije...uostalom ni stalker nije za Ps2 |
a moždaaaaaaaa.....
Shadowbane: Throne of Oblivion ? |
To je PC
nemoj googlat više molim te :D |
:D:D:D:D
Poslikat cu ovu subotu : hello2 : |
Citiraj:
|
nas?:D koga nas? :D
nema nikakvih muka... |
Citiraj:
Možda netko radi marketinški trik, ak se igra stvarno zove Oblivion (a ne Elder Scrolls ...) |
gle neznam šta je on vidio...no sve igre koje si nabrojo su za PC...nek uslika pa da vidimo šta je on to vidio :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:30. |