![]() |
Novi sam na ovom forumu pa me zanima kako to da svi imaju neke cool avatare a ja mogu birat samo između onih 11?
|
Pismen jesi
Čuj ak' si novi valjda jesi i pismen pa ćeš vidjeti da ti treba barem 10 postova da moš uploadat svoj po izboru. Kužiš: Vaše postavke, Edit Options, pa dole na dno i vidi vraga, eto crnoga zmaja. A B C D ...:D
|
Kad ćeš imat više od čini mi se 10 postova, moći ćeš stavit vlastiti avatar.
|
kad budes imao dovoljan broj postova pise ti tamo u Vase Postavke onda ces cak moci upload svoj avatar ili ukazati na link ali moras preci odredenim broj postova da bi dobiju tu opciju. :p
|
a trojica mu odgovore sa identicnim postovima ...sta mislite da je covjek glup i nije shvatio odmah prvi put ili kaj? :)
|
Re: Pismen jesi
Citiraj:
ti si lud hahahahaha hahahaa |
Citiraj:
|
Citiraj:
![]() jel ovo dosta? ![]() ili mora ovako veliki? |
los ti je cinizam navikao sam na poprilicno snazan od moje djevojke jedva ga registriram od drugih ljudi :D
|
ma nije bed..pozdravi curu..:)
|
Zainteresiranima da se još danas dive mom avataru a onda odlazi u povijest zajedno sa novogodišnjim nakitom.
HNY |
<----evo kad vec pricate o avatarima, look left <----
|
Dobra guza:D
|
Moj danas odlazi, al samo kapica. :)
|
Gledajuchi slikice
Ako ćemo tko je šta po avataru: onda sam ja ugrožena vrsta, RAK je mitsko biće, greg SE je jadno i neuhranjeno stvorenje, CatKiller je ozbiljno poremećeno dijete, Dragutin je vuk koji je skužio da je bolje otimati djeci božićne poklone nego jurcati za "crvenkapavicom", z3D je sisata pizda u duši, Storrmeye je neprilagođeno stvorenje sa megalomanskim sklonostima i nema para za žilete, miato je zločesto djete koje ja majka zapalila kako bi u miru gledala Strasti, marac je novi oblik biljne inteligencije, soda je napaljeni vražičak, a frane je malo od sode nastalo parenjem sa v3ky, Lignja je neprilagođeni stvor kome je mama otkrila da viš sere gore nego dole pa mu je i zato nabila kahlicu na glavu, ... uglavnom po avatarima stmo stvarno lijepo i uzorno društvo. Nadam se da se nitko nije ovdje prepozano, pa onda nema niti razloga da se ljuti.:D :beer: :argue: :beer: :D :D
|
DOOOBRA!!! :D :D :D
|
:burn:
Cijeli dan razmišljam od editu avatara. Prigodno: neka se niko ne spočitne. Barm ne ubijam mačke |
Citiraj:
|
Glede slichke
Slušj ti mene Dragitine ili kako već bilo, taj tvoj među mojima slovi za običnog kriminalca i huligana, to što je imao sreće pa uhvatio jednog od naših dok je spavao pa postao instat junak je bila čista sreća. A di je sad? Lijepo ga jedan od rođaka probavlja, a nakon toga ide tamo gdje mu je i mjesto u ropotarnicu povijesti.:fuming:
|
Eh baš ste se našli , fan Sv. Juraja i Zmajček :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
e decko ti si fakat opterecen !! ;) |
e dečki dajte mi molim vas recite neki link od neke stranice koja ima neke avatare da si upiknem neki jer ak uzmem od vas da nebi bilo "kaj imaš moj avatar...kaj kopiraš ...." i to.....
unaprijed hvala......:) |
C:\WINDOWS\System32\mspaint.exe ;)
|
ma joj to je najjebeniji link koji sam u životu vidio...fakat puno ti hvala...zaslužio si pivu:beer:
ma za ovakvu pomoć i dvije....:beer: :beer: :) |
Evo jedan Avatar za Dragona.
Ovo prevedeno sa kineskog znači Dragon. |
1 privitaka
Evo ga:D
|
Slušaj CatKillera
Citiraj:
|
Tražim mlađu žensku osobu da joj poklonim avatar.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj tako pred ocem. |
Valja li moj novi avatar? ovo je neka 0,0001 alfa verzija mog avtarčića:D:D:D:D:D
|
pa i nije loš ali kad ti se mijenjaju slova i kad dođe do Y on ti ostane u pozadini a pojavi ti se MADBOY....morao bi to malo sredit....:)
inače ok.....:beer: :gringo: :smoke: :beer: |
pa hvala Dragon-u koji mi je jedini dao nekaj korisno.....:beer:
što se tiče kreativnosti...ma svatko je kreativan na neki način al je u mom slučaju prevladala ljenost.....:D još jednom hvala.....:smoke: |
bi, ali u naturi :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:59. |