![]() |
Najbolji bios za NF7?
Sad je gore tictac D27 1T i max stabilni fsb je 225.
Možda ima koji bolji bios? |
Nop, to je taj koji ti treba :gringo:
Ganjaj ga koliko ide :beer: |
Neće pi*da preko 225fsb.
Da li je pametno raditi vdd mod?Na chipsetu je plavi zalman+40mm vent mali. |
daj budi sretan, moja nece ni na 201 stabilno...
|
Citiraj:
|
Stavi od tic taca MantaRay XT i CPC ON (1T) pa vidi dokle ide, ako opet isto bude onda stavi sa CPC OFF pa ces imat malo slabije rezultate ali i veci FSB.
|
Gdje je taj CPC off u biosu (tictac D26 1T)?
|
ma isprobo sam sve te biose, ni jedan ne pomaze. trenutno je d27 2T
|
Citiraj:
|
jeste povečali voltažu NBa za 0,1V?
|
1.6V - 220fsb stabilno
1.7V - 225fsb stabilno |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
JEL MOZE taj bios na nf7-s 2.0 jer men proc iznad 180 se rusi..sada imam neki finix..:)
|
Citiraj:
http://www.tictac.katrourke.com/modu...download&cid=6 |
nemogu kliknut stranic da otvorim i nekak mi cudno sve pise? jel ju mos ljepo napisat?u cem je problem nijednu tak str na ovom forumu nemog otvoriti....
|
veveve.tictac.katrourke.com
loool :beer: edit: umjesto veveve stavi w w w |
cpc nemreš štelati u biosu, neki biosi ga imaju on, neki off, obavezno nek ti bude on makar će ti tak max fsb biti ~10mhz manji.
jel ti ploča kineskinja ili tajvanka? ako je kineskinja iznad 225 ćeš teško... |
Citiraj:
|
To je ziher čajna pašteta, moja NF7 nije išla preko 440-445, gore je bio D26XT.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaze Eddie da ide do 240 ta njegova Soltekica. |
Citiraj:
|
Soltek - kontam nekih 480 što sam uspio izvući, trebam pravu memoriju pa budemo vidjeli. Računaj i da je gore stock pasivni i da po njemu piri 120mm koji hladi grafičku, nadam se plavom zalmanu i pravoj memoriji pa budemo vidjeli...:D
Inače, s ovim biosom koji imam 480 mora ići svaka, 490 možda, 500 eventualno ali ne znam baš koliko stabilno. |
Moja mora da je kineskinja jebla majku svoju:fuming:
Gdje to piše? Jel moguće da kingmax 433 neće na 450 iako je 2,9V?Morat ću ga izvadit pa ostavit samo D43 pa probat s tim D27 biosom... |
Na sredini negdje s desne strane...Made in...
|
Citiraj:
|
defaultni bios, max stabilno 240 fsb-a :)
|
Citiraj:
Pise ti odmah negdje pored BIOS chipa. A sa Kingmaxom je svasta moguce, probaj samo sa D43 pa ces onda bit siguran. |
Ja na svojoj (NF7-S v2.0 Made In China) Imam d26 Black MantaRay's BIOS CPC off. Radi na max 240 FSB sa mobilnim procesorom i Kingmax HC500 2x512 u Dual channel...
|
Ja mislim da je moja isto kineska i na jnoj imam bios d26 MantaRay's s uključenim cpc i piči mi max na 255 MHz fsb. Nisam ni pokušavo stavljat onaj sa isključenim cpc al sam siguran da bi mogo dobit još kojih najmanje 10Mhz kad bi ga stavio, a to mi se ne isplati jer će rezultati bit skoro pa isti. Moja sa oriđiđi biosom isto nije htjela preko 225 MHz fsb.
|
I ja sad s originalnim biosom mogu preko 270fsb :D :D :beer:
|
Provjerio.Je,kineskinja je:fuming:
225 nekako,230 neće ni da čuje ni sa samo D43... |
Citiraj:
|
Moja je stabilno isla s D26 mantarays xt 1T do 520fsb-a, naravno ne s kingsima 433... a trenutno dela 10.5x230 s cpu interface enabled... imam 3.5giga u everestu citanje, 1.2giga zapisivanje...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:29. |