![]() |
Most Wanted Demo!!!
|
CARE :beer:
|
Citiraj:
oko 11 Uzmi kacigu, pa da te provozam :D |
Vec im je bilo i vrijeme za taj demo.
@Lord A kak ce tvoja honda povuc vas dvojicu zajedno :D :beer: |
Uspio sam odigrati samo quick race jer moram ići radit.
Na 1280 i detalji na najviše, igra leti bez trzanja Grafika je pravi memem za oći. Čini mi se da ide malo na crtić, barem ta staza koju sam ja igrao, sve je nekako žučkasto, a na mom novo 970P LCD monitoru :D nema ghostinga |
postoji li josh koji link?
imam neke jebene postavke, ne mogu skidati preko niti jednog od onih.... preko torrenta naravno njet... zabranjeni portovi... help? anyone? |
Citiraj:
|
Pa nemres skinut da se na trepavice postavis, valjda svi skidaju ko' ludi, ak nadjem kaj dobro, bum postal ovdje...
|
Ja sam skinuo sa trećeg linka. Mislim Austrianešto i skidao mi je cca 65kb/s, valjda sam među prvima uspio skinut.
Igra je strašna, a pogotovo slowmotion mod (oni to zovu nekako drukčije, ali se ne mogu sjetiti |
Bu ta jurnjava delala na mojoj X800?
|
Letila bi
Gore sam spomenuo da na mojoj konfi radi bez problema Grafa mi trenutno nije OCana Da se mogu još dignuti detalji, dignuo bih ih i dalje ne bi štekalo |
Citiraj:
|
Nije baš daleko bolja. Malo bolja je
|
Citiraj:
|
Mogu samo reć da je demo ok, al iskreno nisam baš previše oduševljen.
|
Citiraj:
Najvise me veseli kaj mogu igrat i sa 16pajpi, izgleda da moj neispravni quad voli nove igre(NFS:MW,FEAR,Q4,Doom3) :clap: |
1% of 1 file downloading....40kb/s:cool:
|
Na 1024*768, sve postavke na high igra radi na 40 fps na 9800 karticama, što je i više nego zadovoljavajuće s obzirom na implementaciju motion blura u igru.
|
Pa motion blur je tu od Undergrounda 1:rolleyes:
fuck izgleda da masa ljudi skida sada je na 17kb/s:grrr: :grrr: :grrr: |
jel su se hw zahtjevi povećali u odnosu na nfsu2? baš me zanima kak će meni radit :o
|
Citiraj:
:) |
Citiraj:
17KB, a ne kb, ako mi već pametuješ:rolleyes: E da...meni je skidao 530KB/s:D |
Jel igra uopce izasla u prodaju bilo gdje?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. Lord hvala na demou.:beer: :beer: |
@buljo
Jel si instalirao? |
Citiraj:
aj instaliraj sad pa reci kak ti se čini. |
Ja sam instalirao i igra se smrzne uvijek nakon igranja 2-3min sa policijom, inače je sve ok kada igram quick race:confused: :confused: pojavljuju se artefakti i smrzne se:confused: :confused: sve ostale igre lete dali je moguće da je do drivera:confused:
|
Citiraj:
Dobra grafika,dobri auti,ovaj NFS bi me mogao malo držat pred monitorom,a simulaciju vožnje nisam igrao od prodaje playe i Grand T. I meni se isto zamrzne na nekom dijelu,a ja mislio da mi je komp nestabilan i počeo vrtit SnM:o (normalo da je bio stabilan pih) |
Prokleto sr**e, nece se instalirati, trazi directx9.0c, a imam ga instaliranog! Kad ga rucno otpakujem sve je OK, ali kad krenem na trku, samo izleti u desktop! Anyone?
|
Jebali vas demo-i:D:D:D
|
HM, cudno ja isprevozio sve kaj se u da i nist mi se nije cimalo...:confused:
I to sa mojim polu-s*ebanim quadom, dakle na 16,6... |
Jesi u video optionsima stisnuo broj 2 na tastaturi i stavio sve na high?
Ja sam probao tako ali AA sa prvom stupnju. Dalje nisam niti probavao jer je i ovako frame rate odličan a o grafici da ne pričam |
Citiraj:
:D |
Jeste igrali demo online kako je zakon ja nisam mogao prestat igrat
|
hehe
ja sam se pripremil... i treniram za full verziju...:rolleyes:
|
Re: hehe
Citiraj:
|
Ja sam isto mislio ono komp mi nestabilan, vrti SuperPI 32mb ono ide ko mutavo:rolleyes:
mora da je neki bug u onoj verziji event (kada imaš neke događaje ono s policijom itd) jer u quick raceu ništa:confused: |
Meni na 1024*768 sa sve na high, AA na predzadnjem i leti, tu i tamo malo uspori ali nista strasno s obzirom na grafiku koja je izvrsna, razlika sa Undergroundom ko dan i noc:D Je Underground dobar ali je dosadan, stalno po noci vozis a tu gledas kak lisce pada sa drveca i lijepi se na mokru cestu, milina za oci.
|
Citiraj:
nakon pi 32m odvrti occt test, pa prime bar 6 sati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:17. |