![]() |
Connect3D X800GTO VIVO
Evo za nekoliko dana dolazi grafa u moje ruke pa cemo vidjeti sta to cudo radi, uglavnom manje vise svi ste culi da se ova grafa otkljucava na X800XT u 100% slucajeva pa valda ja necu biti izuzetak, evo jedan dobar review dok ne stigne na pravo testoranje ;) cijena je prava sitnica :clap:
http://www.vr-zone.com.sg/?i=2891&s=1 |
Re: Connect3D X800GTO VIVO
Citiraj:
|
da, nadam se i ja da bude isla na 16 pipi, odnosno to se ocekuje od nje ;)
|
Da si odmah javio kad dobiješ grafu:)
|
Re: Connect3D X800GTO VIVO
Citiraj:
|
od vranoga1 (Goran) sa foruma, a cijena je 1700kn ako se ne varam.
|
I jesi li je dobija vise? jel se odkljucava?:D
|
I gdje si je dobio?
|
@Nijoe
pa reka ti je da je dobija od vranoga1 (Goran) sa foruma. |
isprike zbog spama. Uzbuđenje mi kvari percepciju. Osobito zato što sam odustao od nabave iste kartice (izašla bi me previše uz PDV i 10% carine).
Još jednom isprike. |
Citiraj:
Sati mi prolaze ko dani, a dani kao mjeseci ... :D |
Uh nisan moga vise cekat bez konpa san oko misec dana:D tako da san jucer narucija od HIS-a x800gto turbo nadan se da nisan falija :D
P.s. ali to neznaci da nezelin vidit tvoj test s ton zvjeri kad se odkljuca:clap: |
Dobijam svoju u utorak:D
|
E sad kazes..... Taman danas mi dolazi HIS-ova GTO. da si se bar javija koji dan prije:rolleyes:
|
Alo Srky, jesi onda sta uspio otkljucat ili nista? Inace, mislim da te znam iz vidjenja, bio sam na lan party-ju u Strossmayerovoj prije par godina... Zapravo, bio je moj lega sa laptopom, a ja sam bio samo moralna podrška neko vrijeme :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
S3 Trio64V2 PCI, 1mb :D http://img125.imageshack.us/my.php?image=s3trio9jv.jpg |
Citiraj:
jača ti i netreba :D |
[QUOTE]Originally posted by Srky
[B]S3 Trio64V2 PCI, 1mb :D :clap: sretno... |
mislio sam na ponedjeljak.:D
|
evo srky ponedjeljak je,sretno u otključavanju i javi kak je prošlo
|
Evo ljudi da vam javim ovako kratke ali i bitne dojmove, naime danas sam podigao grafu i evo sad cijelo vece malo experimentiram jos tako da ce bit ovih dana sve u slicicama i opisima ali da vas ne razocaram evo vam i jedna slikica zasad koja govori vise od 1000 rijeci ;)
16 pajpi je tu!!! :clap: http://img287.imageshack.us/img287/1111/16p1bz.jpg |
Wow, kuel :D .
|
Evo :beer: :beer: :beer:
Mrak grafa za 1700 kunića, ta će derati puno skuplje grafe:D I-ima li kakve razlike sa prelaskom na 939:D ??? |
nego srky pokreni 3dmark ak imaš pa pogledaj jel imaš šta artifekata
|
Citiraj:
Ma jok brate, sad mi Solitaire samo radi u par frame-ova vise :p @Lihto Bit ce svega polako samo... EDIT: Zasad su stabilni clockovi sa stock hladjnjem 580/560 s tim da ce ici za par dana gore Zalman VF700AlCu LED pa ce se vjerojatno jos koji Mhz izvuc. |
Nice :) Da je meni negdje naci takvu grafu..... Jel zna mozda di se moze kupit??? :D :P
|
Citiraj:
|
Moja kasni...:(
|
Srky, đukelo jedna lijena:D
Gdje su te reze više??? |
Citiraj:
Imam u kanti 256mb Kingmaxa cisto da radi komp a stize mi u subotu ili ponedjeljak Infineon tako da ce tek onda bit pravog veselja. Odvrtio sam sad ovako bezveze malo 3dmark03 cisto zbog artifakta sve na defaultu samo otkljucane pajpe i pljunio mi 10k, naravno sistem je totalno u banani i nije nista poslozeno kak spada, tako da ocekujem u konacnici oko 13k. |
@Srky
Dobio sam karticu,daj mi reci,kako si otkljucao 16 pajpi?Bios flashom na XT ili preko riva tunera? Gledam malo review na vr zone,ta kartica pise da ima R480 cip,a tebi r423??I jos nesto,gledam si skinut bios od XT jer se i bios flashom otkljucavaju,ali koji bios?Jer neznam koju memoriju ima Connect,1.6 ns ili 2.0 ns?Nasao sam bios od XT ali je za samsung 1.6 ns! :beer: |
Citiraj:
-Skines modani BIOS ovdje => pise ti lijepo da je to isti BIOS kao sto je i na kartici samo sto su otkljucane pipeline a clock je ostao isti (400/490). -Skines modani flashrom ovdje. - napravis sistemsku disketu (tamo u Formatu od diskete=>WinXP) -kopiras taj flashrom i bios na disketu s tim da preimenujes bios u neku kracu rijec (npr X800XT). -bootas disketu i pises sljedece: flashrom -s 0 original.bin => spasavanje originalnog biosa flashrom -p -f 0 X800XT.bin => flashanje novog biosa. -restartiras i molis boga da nema artifakata u testovima. Sretno! :beer: |
Citiraj:
Javim rezultate do kraja tjedna jer jos mi procesor fali :beer: |
Citiraj:
U ovom linku koji si mi dao,GTO2 s otkljucanih 16 postize jedva 5k 3d2k5 ??Cini mi se jaaako malo,a koristi R480 chip i brzu memoriju od Connect-a,a na onom review-u od vr-zone-a Connect rastura skoro pa 7k 3D2K5,nije mi jasno! Koliko ti ocekujes u 3d2k5?kad ti memorija stigne... |
evo da dam malo inputa:
otkljucao grafu bez ikakvih problema...OC ide na 500/1120 stabilno 3dmark03 12397 3dmark06 6088 uglavnom grafa je "steal" :) |
Citiraj:
Ne mogu se prestat pitat kako su na vrzone-u postigli 7k 3D2K5!!:fuming: |
Citiraj:
šta postoji 3dmark 06????:D |
Koji cooler koristite? Stock?
Ja svoju danas odlokavam.:clap: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |