![]() |
kak se zove taj program u donjem lijevom kutu koji očitava sve to? jel to neki poseban software samo za dfi ili...?
|
:eek: : goood : : goood : : goood :
|
Ja mislim da je to MBO monitor...:)
|
Re: OCZ Platinum Rev2 - najbolji TCCD...??
a gle kolega mi je 100 puta reko :D 2.5-3-3-7 1T @ 300 mhz bez beda al neeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja sam nedokazan :D
|
Pa di ti je "onaj" score??? :clap:
|
Svaka čast za memu,ali mi je malo 32M count predug,labave postavke ili niži multiplier?Na koliko ti proc radi?
2610 mhz (290 x 9) ? : hitthewa ne gledam cijelu sliku, x9 je ali svejedno bi moglo biti kraće 32M... |
|
: nuts : : nuts : : nuts :
još bi neko mogo dobit i poluciju na ovo :D LOL : lol2 : |
Ajde nemoj cimati ljude i stavi pravi score :D
|
daj malo dram idle timer skrsi dole, mogo bi 64 bez beda furat. Bas me zanima razlika u rezultatu
|
Je, je ni lose al opet ta memorija kosta 1600kn sta je nekima poput mene malo pre nedostizno :D
Ima li koja jeftinija dobra memorija koja bi isla bar na 260 ili 270? ed: al koja bi sigurno isla na toliko, a ne da moran poc u crkvu izmolit koji Oće naš i Zdravo Marijo prije kupnje... |
Koliko das za mog supertalenta cl2? :)
|
|
Citiraj:
Imas Hynix memoriju sa D43 chipovima 2x512 dodje 800kn a ide do oko 265 FSB-a, potrazi malo po forumu pa ces vidjet da smo dosta razglabali o tome. |
Citiraj:
:beer: |
Smrade jedan, zašto nisi rekao da je rev 1.0 ponovo dostupna? I ja bi ju uzeo da sam znao da je TCCD ponovo u igri :)
Ali nema veze, sad moram donijeti ovo svoje čudovište da ti malo potjera suze u oči :D |
Citiraj:
no dobro moj ram na prodaji...ko oce nek pogleda...e da ide i zamjena za ocz rev1 + tvoja nadopalata:D |
da, da, ima v1.0 opet...
i sky, rekao sam ti da postoji velika mogućnost da u linksu dobiju v1.0 jer se na OCZ PLATINUM REV2 ponovno stavljaju TCCD čipovi...a links je taman naručio novu pošiljku... al dobro...:smoke: bumo vidli i taj tvoj GEIL...;) a i ti fiš isto...ccc...svima sam lijepo reko...ccc...:gringo: |
Vidiš, ja imam tu memu, i sad mi je giga malo...
Da li bi kojim slučajem netko htio da kupimo komplet taj popola pošto ne ide po komadu...tako da ima 1.5gb i kontam da je to dosta bar još godinu-dvije. Eto, ako netko ima neku sličnu memu i hoće pojačati, ja sam zainteresiran za kupnju 512mb. :beer: |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Svaka čast masni :beer:
Vidi se da me baš i nema na forumu jer nisam znao da si prešao na AMD Malo sam ostario u rezultatima, ali tek sljedeće zime planiram obnoviti komp, pa da vidimo šta će onda biti. Ove zime sa ulaže u CBRa :D |
Citiraj:
ovaj prelazak na amd je samo privremen...vracam se ja na intela vrlo skoro...;) mozda cak i ovaj mjesec (lova je mali problem...:smoke: ) |
masni majke mi ti nisi normalan:D
i nisi mi rekao:fuming: no dobro moj corsair je na prodaji pa cu si piknut ocz i an8 sli;) |
Citiraj:
Ajde ti meni njih nađi jer ja tamo vidim samo SDRAM brand name od 512mb |
danas sam išao kupiti ram ocz. javljam se da sam zadnji uzeo.
|
Citiraj:
UZMI DFI;) |
a sta imam trenutno:D vidjet cu ak nece ni an8sli bit bolji...nis vracaj dfi...tj zamjenaj ultra d za an8sli...gubici su minimalni...uglavnom izvukao sam ja iz proca dost...al ne i sve:beer:
|
|
Citiraj:
Ja imam D43 i neće preko 220FSB da me jebeš.Jer to zbog socketa A ili? |
ovak ljudi danas bio u linksu i gledao bas kolko je ostalo jos 1.0 verzija rev2...i jako mi je zal al sam nasao sam 1(ja sam si bezicirao jednog)i sutra ga odma kupujem...ak neko oce morat ce pozurit....
sto se tice d43...na kolkom ga cas tj cl vrtis?kolko voltaze?sok a te mozda koci...pokusaj promjenit 1:1(pate ti perfomanse al ces vidjet dal moze jos) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ploča je NF7-S s mantarayevim XT biosom.Latencije su namještene na optimal tako da on sam sebi određuje.Mislim da su oko 220 3-4-4-9.Katastrofa.Voltaža je naravno 2,9V.Maksimum namješten FSB je baljda 300,nisam ni gledo dokle ide lista da budem iskren...
|
Citiraj:
Koji max FSB si probao a da je ploča radila stabilno. Naravno korišteći 1:1 i kasnije mem djelitelje. |
Prošao je jednom 225MHz u 3d marku.Kad stavim djeljitelje i da joj je manji takt od 400MHz,ili 360 ili 380,počne pištat.
|
Citiraj:
|
D43 na nForceu 2 idu na 250, latencije dos labave al idu, isprobano.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:34. |