![]() |
AMD-ov ljetni giveaway – XFX R9 280 Black OC Edition
Evo još jedan giveaway, ovaj put dajemo izvrsnu XFX R9 280 Black OC Edition karticu.
|
konačno neka normalna grafa za giveaway, taman da sisa upogoni za još manjanja :D
|
poslano, javite di je trebam pokupit :D
|
Bome, ovo je jako lijepa nagrada.
Sretno svima! :D |
Sretno svima!
|
Poslano :D Btw, link na AMD-ove stranice vam vodi na Sapphirove stranice.
|
Prošle godine 7770, a ove godine 280. Može, uzimam. :D
|
Citiraj:
|
Još uvijek vodi na sapphire stranicu
|
Whooho! Dobro bi dosla... :D
|
Poslao, sretno mi bilo :D
|
odličan giveaway, dobio 7750 preklani, može opet :D
|
Sretno ljudi! :D
|
http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/r7
http://www.amd.com/en-us/products/graphics/desktop/r7 na US sajtu i GB sajtu drugacije serije postoje, na koju se osloniti? |
Taman mi fali kartica. And the winner is.... :D
|
Baš mi treba jedan takav blower type grafički podsustav.
Sretno svima, a posebno meni! |
Citiraj:
Već vidim kako random.org neće imati previše posla :D Uf, hoće li mi stati u kućište... ma hoće :D |
Citiraj:
A kolko ima nagradnih nivoa, 3 ili 4 :D |
Ajde kad sam već doma sa syebanom nogom, da bar mogu nešto poigrati dok nezaraste :D
|
Poslao i ja...
U questu za točnim odgovorima naletjeh na ovo: Where to Buy . . Serbia ->LINKs ->MICROLINE ->MSAN . . :D:goood: |
Pogledaj White Box kutiju od MSI-a - "Serbia" na karti
označena točkom na Zagrebu. :D MSI misli da je Srbija dobila rat. :lol2: |
Citiraj:
|
ja sam naveo sve sa GB stranice koja je i u linku na nagradnoj igri, ona ne sadrži sve kao US sajt, ali šta ću im ja :D
|
Dajte ljudi - pitanje je jasno - koje sve r7 i r9 gpu postoje - pa ja mislim da većina zna napamet...
|
AMD-ov ljetni giveaway – XFX R9 280 Black OC Edition
Pitanje je jasno ali odgovor nije jasan :)
No ponavljam, stavljen je GB link i nece biti problema.. |
Pitanje je jasno, znaci i odgovori bi trebali biti. Nagrada je vrijedna i treba se malo i sam potruditi :P
|
eto odigral i ja... sretno meni, a onda i svima vama :-P
|
Poslano, sretno svima a najvise meni. :D :D
|
Ja ću još malo sačekati, čisto jer će ovaj put random.org zaobići sysaru i naletiti će neki veći broj, naravno taj ću biti ja :D :D
|
Čisti mrak giveaway :respekt:
|
Stavite koju nagradnu za članove preko 1000 postova, da se malo povećaju šanse :D
|
Citiraj:
|
Ma šta sad 4k, ajmo na 5 dić to. Ili da Toronja dobije sa 10. Ili Jelc ili tko još ima 10k, Wolverine, Razer pa da ju spali odma malo.
Ma na 20k da imamo garantiranog pobjednika, uključujući u spamanju foruma: coconut!!! :D |
Odlicna i best-buy grafulja, sretno svima!
Btw, upitna je 250X, nema je na official sajtu a ima reviewa okolo :D |
Citiraj:
na us sajtu je! |
A dobro sad, sumnjam da će dečki radit problema oko toga ako vas već random.org blagoslovi :)
|
Na never settle forever sajtu ima i nekih zanimljivijih.
http://s30.postimg.org/p3gpo370h/Capture2.jpg naravno, ja sam vise vjerovao AMD-u nego sebi |
Nije da sam neki gejmer, ali ova bi sjela ko budali šamar za ovu hrpu rendera što moram odradit prije godišnjeg...
A možda bi i koji Stalker LA/Survarium sešion pao ;) Eh...sad me baš primila želja... |
Joj, bas bi mi trebala nova grafa! makar da osvojim drugo mjesto i dobijem neku naljepnicu :D
|
2 strane pustih želja :D :D :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:39. |