![]() |
Sapphireov proljetni giveaway 2014
|
hvala :D
|
Citiraj:
|
Taman htio reć syss dobiva a kad ono on se predbilježio već
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ali piše na kojem maksimalnom taktu, a to je, strogo tehnički gledano, zapravo OC takt :p
al dobro, za par dana onda rješim :D |
Citiraj:
brijem da sam prvi poslao mejl :D |
Citiraj:
|
Nije dobro složeno ovo prvo pitanje.Trebalo bi pisati koji su stock taktovi grafe ili nešto slično. Još se navodi dalje u testu da su "maskimalni taktovi kartice 1050 za gpu i 1500 za memoriju" a pitanje glasi "koji su maksimalni taktovi za gpu i memoriju" pa ti sada napiši nešto drugo:goood:. A dobro sa mojom srećom svejedno su šanse bile 0,000000000000001% da budem izvučen:hitthewal:
|
Citiraj:
|
Mene muči treće pitanje :)
|
Citiraj:
|
Mislim da su taktovi jasni...GPUZ je rekao svoje...mene ne zanima ništa treće...:CoolRamb:
|
Na netu sam pronašao da se vapor chamber nazivaju 2 tehnologije hlađenja, a ne samo jedna kako je navedeno u pitanju pa me zbunjuje :(
|
Jao taman mi prije 2 dana crce Nvidia9800GT (dugo je i trajala iskreno :D). Ae da se maknem i ja sa integruse ^^. Sretno svima.
|
Poslato :P
neznam kako mi je dosad uteka pcekspert na fejsu, lajkano :P |
Poslano. :D
Sretno svima! :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
edit - sad radi, čudno |
Poslano, al nemam ja sreće za to :D
|
Lagana pitanja skroz....sretno svima.
|
poslao i nadam se, a svi znamo kaj se misli o "nadi"
|
Citiraj:
|
Poslano. Sretno svima :chears:
|
I ovo Oland ili Oland Pro je diskutabilno.. Sretno svima :)
|
sretno svima
|
Bas neko spomenu "nadu" a u mene profesorka sa prve godine predavala matisu, glavna recenica "nadam se nadam a srce vjeruje nada zadnja umire :D" haha.
|
Pa ta "diskutabilna" pitanja su tu samo kako bi Syss nesmetano pokupio obje nagrade, jel! :D :D
Nas će natjerati da mozgamo koji je odgovor, dok on lopov iza zavjese kupi nagrade i meće u komp.... :chears: |
Sretno svima :)
|
Šta staviti pod subject? :D
"Sapphireov proljetni giveaway 2014" je ok, valjda? :D |
ja sam stavio:
Code:
Hoću lošu ATI grafičku :) |
Citiraj:
r7 265 je već rezervirana za mene:kafa: |
evo, konacno i ja poslao...
i za svaki slučaj stavio nekoliko puta syss na kraju poruke da zbunim malo taj algoritam :D |
tako samo meni povećavaš mogućnost dobitka :D
|
Bilo bi zanimljivo vidjeti fotke dobitnika sa nagradama. Nekak mi se čini da su različita imena, a ista faca :D
|
aj nek i ja nešto dobijem u životu(osim trenutne upale pluća...)
|
Citiraj:
|
Nađu na FB-u par tipova koji im za 5kn poziraju :D
|
Treba li u podacima za kontakt navesti i adresu ili samo broj telefona? Što treba navesti sve? Hvala.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:58. |