![]() |
Catalyst 11.3 Official
|
sutra bi trebali 11.4 doć
*ebalo ih izdavanje drivera |
Citiraj:
1. stavljanje novih drivera je totalno proizvoljno, ništa te ne obavezuje i možeš slobodno preskočiti 10 verzija ako hoćeš 2. otkud ti informacija da izlaze sutra 11.4? Link? 3. Pa onda pričekaj 1 dan i stavi 11.4, u čemu je problem? |
Hmm..ali ja ne kuzim kako su mogli izaci oni early driveri 11.4 a tek sad 11.3? Nis mi nije jasno..jesu li to isti driveri ili??
|
Citiraj:
Te njihove šeme da izdaju nove drivere koji su ubiti stariji poznate su odavno. A da danas stiže 11.4 pročitao sam na techpowerupu i još nekim forumima, ako se to dogodi, još retardiraniji su. |
Ima ko problema sa lag-om u desnom gornjem kutu, strelica miša počne legat, sve ostalo je ok.
grafička je agp hd3850 |
Citiraj:
Npr, kladim se da bi se iznenadio da iako za godinu-dvije izlaze Windowsi 8, Microsoft svejedno već radi na Windowsima 9. Retardirano od njih? Isto tako, ATI ima, zamisli, TRI tima developera koji već sad rade na verzijama 11.4, 11.5 i 11.6 Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidim da ti treba podrobnije objasnit zašto ih nazivam retardiranima, pa ovako.
chrome 10 je vani, chrome 11 u beti, chrome 12 u developer izdanju, to je nekakav logičan redoslijed, ati izbacuje 11.2, pa 11.4 preview, pa 11.3, pa 11.4.tebi to nije retardirano?mislim ok, možeš bit fanboy i podržavat to, mene se ne tiče.a što se tiče šeme o razvoju softwera, netrebaš pametovat jer je očito da ti ne razumiješ mene i ono što ja govorim, a to nema veze s razvojem softwera. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Također imam probelm s dotičnim driverima, s 10.10 je sve normalno radilo.
Budem se kasnije pozabavio time, trenutno nisam u mogučnosti... |
Citiraj:
Izvini, ali ja i dalje ne vidim što je tu retardirano? Očito im je važan feedback vezano uz 11.4 jer uvode dosta novih stvari, pa su ponudili preview...za koji su sasvim jasno napisali što sadrži . Feedback za 11.3 im nije trebao, nisu dali betu i što sad, treba se neko objesit zbog toga? |
Citiraj:
haha ja isto imam taj problem , 6970 gfx |
To je valjda feature:D
|
Je li probao ove drajvere netko sa 6850?
|
Citiraj:
kutu tamo iz doba kad su prešli sa dotneta 1.1 na 2.0 |
Ja na sedmici imam drivere stare 8 mjeseci, nisam ništa primjetio?:stoopid:
Na XP-u su predzadnji službeni. |
Ne samo na ovim novim driverima nego sve do drivera 10.11 mi se to događa, na 10.10 i ispod nema tog lag-a, a sve sam normalno uninstaliro počistio u systemu počistio sa ccleaner i obriso sve ATI foldere. Sumnjam da je do moje mašine kad eto se javio još jedan sa tom greškom, a i pročito sam da još ljudi ima isti problem, očito im je to neki bug. Ne kužim zašto se ATI-jevi ljudi ne potrude baš da slože te drivere kako spada da nema tako nekih glupih greški, imam i nvidiju na drugom PCu i ti driveri samo maknem i stavim nikad nisam imo problema, a ATI-jevi uvijek neke mušice imaju.
|
Pa kako se to manifestira-jako uspori kad si u gornjem desnom kutu ili?
|
Citiraj:
|
Busted.
I ja imam taj problemčić sa miš lag-om.Ali, moram s kursorom biti striktno gore desno u kutu da bi se primjetio lag. |
Citiraj:
EDIT: Btw da zaboravio sam reć OS je Win 7 32 bit sa SP 1 |
Na XP-u nemam problema, baš bum pogledal sutra na sedmici.
|
također lag gore desno.
|
u Warhammer Online i Rift nema tih problema, Sapphire 6850, Win7 64 bit i 11.2
|
I ja na desktopu, 11.1 drivere imam.
|
Maknite sjenu na kursoru. :D
Navodno ne mogu rekreirati taj problem u svojim testovima pa onda niti ne mogu ispraviti. |
Citiraj:
|
Micanjem opcije Enable pointer shadow gubi se lag samo u windowsima, u igri je on i dalje prisutan.
Primjerice, instaliram 11.3 i maknem tu opciju, u windowsima sve super, ali kad sam pokrenuo igru HoN, stavim kursor u desni gornji ili doljnji kut i fps padne s 125 na 29fps. Probao sam drivere 10.12 zajedno s hotfixom ali nema promjene, tako da sam se vratio na 10.10, s njima sve super radi. |
Poslao sam im mejl u vezi ovog problema na njihovu tehničku podršku, pa ćemo vidit.
|
Citiraj:
|
Kod mene nema toga lagga. barem nisam uspio primjetiti u igrama
|
Problem sa lagom u gornjem desnom uglu imam sa 11.2 na 6950 tako da nevidim razloga za prelazak na 11.3.(win7 64bit) Svi smo mi zrtve "catalyst makera" tko god on bio.
|
Citiraj:
Ja nisam, nemam nikakvog laga :) |
Ljudi jel tko probal te drivere uaprane sa HD 5850, i to sve skupa kak se ponaša u SHIFT 2 ?
Jel ima kaj porasta FPS-a |
LOL Ja imam taj problem sa lagom u desnom gornjem cosku odavno, ali sam mislio da je nekim cudom povezano sa taskbarom koji mi je gore ili sa extended displayem.
Nije tipican lag kao u igrama, prije bi ga usporedio sa lagom kakav su imali stari bezicni misevi |
Daj ljudi, jel riješen problem sa extend display? Oću napravit i piše da nemogu. A baš mi se nekad gleda neki HD sadržaj na tv-u tako da napravim extend display tako da se mirno može radit na kompu i gledat film na tv-u.
|
Citiraj:
Daj kakav sshot od toga što piše i malo bolje objasni što si uopće napravio, kakave je setup i slično, jer ja nemam nikakvih problema |
Citiraj:
|
Evo ljudi, riješen je problem. Instalirao sam 11.3 i radi normalno. Dakle monitor je 1680x1050 i spojen preko dvi, a plazma preko hdmi na grafu. Na monitoru je reza 1680x1050 i kad prebacim extend display, na plazmi mi se pojavi slika 1080p što sa 11.2 drajverima nisam mogao dobit nikakvu sliku i pisalo je unable to extend display, tako nešto. Znači na novim to radi, očito da je neš bilo zeznuto jer sam i prije mogo extendat display sa 4890 bez problema. Dakle, ostajem na 11.3 do god normalno rade.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:42. |