![]() |
Voljeni moj Pentiumček iliti što raditi kada ti je dosadno
|
Lijepo,lijepo... :clap:
|
aha..
a zato si ti stel moje proceve malo prek vikenda,hmmmmmm... joojcek, ovo je Grdo za pogledati,mislim nije to nekaj posebno kad je opcepoznato da za tebe proc ne valja ak se nemre klokat bar 150%(correct me if Im wrong,but...) znaci ovog bus skoro hitil jel nejde na 5,25giga..:rolleyes: :rolleyes: :beer: |
E rak, ovak odokativno, do kud bi moj išel?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Naravno, ak je Cancer zainteresiran.:) @Ribo kad se mi nađemo da se izmijenimo nazad? |
joj pa to sam prodao...wooooops:p
sto se mene tice kad god os...meni maticna dosla...rami se traze jos druga maticna isto...ova maticna je rev 1.0...al odradit ce svoje or else:D ...pa mi javi kad os...inac etvoj sad lijepo ide na 2350 bez beda(ghz) |
Ne loše, ne loše uopće....
A i fsb je zanimljiv :D Ja svog moram sub zero za probit 3ghz |
Hm!
Probavao sam ovo i prije i nikako nije išlo. Onda su jučer mijenjali trafo na trafo-stanici i time zgasili kompove. Nakon toga ploča nije radila normalno ali se mogla bolje clockati. Sada se situacija potpuno promijenila. Crkla ploča . I to, naravno, u vidu bijelog dima. Vrlo je polagano izlazio odnekud. A baš sam vratio image windowsa i sredio komp da se može raditi na njemu. Prije je bio grozan nakon 15-tak grafičkih i štogod programa. Zlobnici, iživljavajte se. |
minuta sutnje za doticnu.......................................................................................................................................................:(
|
Citiraj:
Ja sam prije dvije godine u jednom topicu gdje se raspravljalo kako su trojici pokrepali ventovi na 8500 sav važan izjavio kak moj dela ko novi...i kaj mali gad nije otegnuo papke za dva dana:confused: Nego kaj da je krepao. Od onda šutim ko pizda:D :D :D |
uu jebote:eek: :eek: :eek: :eek:
ode ploča ukurac...:eek: :eek: |
Trebao si pokucat o drvo ;)
|
Citiraj:
Hihi, meni nema šta više crknit tako da se ne moram bojati...(4xRDA3+) :D :D |
Bamana. šit hapenz
|
:D :clap: :D
Ploča ipak radi. Nakon 15-to minutnog nagovaranja, uz upotrebu lemilice, 2 tranzistora i 1 kondenzatora, uspjeli smo postiči koncenzus o tome treba li raditi. Ima li tko taj Opteron da ga naguram? Eh, da! Radi ona cijeli dan. Crkla oko 2 sata, a popravio je 15-tak minuta kasnije. Htio vidjeti što će zlobnici reći. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Respect!!:beer: |
Citiraj:
kao da sam znao da ploča ipak nije izgorila...:beer: |
Citiraj:
svaka cast:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
to je northwood...HLADAN 'KO ŠPRICER...:clap: :clap: |
Citiraj:
|
Ja sam kod frenda dignuo northwooda 2,4 (ne znam dal je C) na 3120 mhz.:smoke:
|
a ja sam u školi digo 2.4C na 32xx :D
odma mu grunio 1.6v i piči po fsb-u ostatak kompa je 256 DDR 333MHz , FX5200 64bit:smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma nisam imao previše vremena, ne sijećam se ni voltaže... Al znam da je proc bio mrtav hladan sa BOX kellerom. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:48. |