![]() |
1.HNL 2010/11
Evo, otvaram novu temu jer danas počinje show :D zadnji u obliku lige 16.
1. kolo ; 24.07.2010.: Zagreb - Lokomotiva (danas, 23.07.2010.) Dinamo - Hrvatski Dragovoljac (sutra, 24.07.2010.) Rijeka - Split Varaždin - Zadar Karlovac - Inter Zaprešić Hajduk - Istra 1862 Slaven Belupo - Šibenik (nedjelja, 25.07.2010.) Cibalia - Osijek Nema više Sesveta i Međimurja, tu su Split nakon dugo vremena i Hrv. Drag. koji se vrnul nakon nekoliko godina. Mogu li novopečeni prvoligaši napraviti podvig koji je napravio Karlovac lani, vidjet ćemo :D |
liga je za k*ra*
|
Šou je jučer bio jer je Dinamo Vinkovci ispao od kuhara i pecaroša iz Sjeverne Irske :D
|
Citiraj:
no u pravu si. gledam negdje popis najkvalitetnijih i najboljih liga na svijetu. Uglavnom, mi smo na 74. mjestu. Ispred nas su Uzbekistan, Botswana, Vietnam i ne znam još ko od takvih divnih zemalja. No naravno, utješit ćemo se sa time da smo najbolja liga od svih ostalih iz bivše Jugoslavije :D Citiraj:
|
Split je ozbiljno pristupio pripremama, treba vidjet kak bu krenuli.
|
Naravno, do polusezone ozbiljno - na proljeće slijedi rasprodaja bodova; klasična HR priča u ligi 16. Najbolje da Reno i mafija naprave ligu 22 da poberu što više penez dok se može. Cigani.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bojim se da će karlovac ispast,prodali glavne igrače...liga se smanjuje i jako teško će uspjet
|
kaj nije karlovac prodao samo malog Pamića? tj. Rijeka ga je prodala, pošto je on bio samo na posudbi kod nas? nisam čuo da je još netko od bitnijih otišao, ne znam kaj je sa Bunozom???
btw, Zagreb razmontirao Lokomotivu :) 3 : 1 funny thing, Zagreb vodi u prvenstvu, prvi puta nakon što su bili prvaci 2002 :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
doduše, lani je bilo krajem listopada, ove godine je 02.10. ;) |
|
@ Drug Brkulja
Netjemo kolega :D Ma rasturite ih oba (i RNK Split), bolje vi nego Dynamo :p Mislim da cu ove sezone jos manje pratit domacu ligu (jos uvik je to jad i bijeda od lige pod utjecajem raznih "utjecaja"), i samim time manje spamat/trollat u threadu, pogotovo jer si je ti otvorija a ne chika Jeltz :) Hajduk zivi vjecno - a igraci dok ih ne uvatimo @ Jeltz Ma pusti liju, stvara alibi za svaki slucaj |
Kako je ajduk zabio 3 goola u 3 min. -.-
|
jadna Istra, uvijek prvo kolo dobije 5 komada :D
prosle godine Dinamo, sad Hajduk... |
Punimo Inter, 3:0 trenutno :D oujea :D
|
Ajduk - Istra 1961 6:1
Rijeka - Split 1:0 Varaždin - Zadar 2:1 Karlovac - Inter Zaprešić 3:0 Dinamo - Hrvatski Dragovoljac 4:1 |
Ajduk vodi. to je drugi puta da vodi na jedno kolo u zadnjih 5 godina :D vrlo impresivno :D
|
Hrvatski Dragovoljac-Lokomotiva 1:2
Žao mi zbog domaćina, Nino Bule zabio gol iz penala u sudačkoj nadoknadi. :( |
Meni je žao Varteksa.
|
http://sportske.jutarnji.hr/marijan-...uza---/873695/ :S
Zasto imam neki filing da ce Dinamo biti proslogodisnji Hajduk. |
Pa ti znaš pobjednika prvenstva već nakon prvog kola...oš mi ispunit loto?:D
|
Nisam rekao da ce nego da imam neki osjecaj. :D
Danas su igrali dobro ali zavrsnica traljava. |
A gle-da smo igrali dobro ne bi popušili doma:)
|
Bate pa ovakvih eurogolova se ne viđa svaki dan. Ovaj... autogolova :D Predobar gol.
|
uterali mi zadrani kitu :( tužan sam i pijan ko majka :D idem spat, čujemo se butra
|
Podanfali ste Brko, mi smo si barem sami gajbu zabili:D
|
Citiraj:
|
Tko zna-zna:p
|
Ne znam ko je više 100%-tnih šansi više fulao jučer, Dinamo oli Karlovac. i jebatga, to se kažnjava.
|
Koja panjina ovaj Pelaić:suicide:
|
Jel netko gledao utakmicu?
|
Panj Pelaić fulo prazan gol pri 2:1...ovak je Ajduk zvlekel bod i još se Špaco tak jasno obrušio na suca kakaj je produžil samo tri minute...
|
Citiraj:
taj špaco mi je daleko najiritantniji lik u HNL-u u zadnjih 10-tak godina. Čime je on to zadužio HR nogometni svijet da se ima pravo ponašat ko kreten. "Suci, suci, suci, suci..." uvijek su suci... a kad im je sudija svirao penal protiv karlovca na poljudu, koji nije ni bio, i tim penalom su pobjedili 1:0, onda je sutio pa rekao kak se neće petljat u sudačke odluke koje su ispravne. fuj. |
O, on je još mila majka.
Spliće su razvalile Varteks 4:0, da su slučajno popušili već bi bile pune novine Katalinića...gostoval bi i u dnevniku:D Matori je bil počel jambrat i prije prve tekme: http://www.jutarnji.hr/katalinic--st...-hnl-u/848968/ |
Citiraj:
|
Jao majko mila, kad se sjetim katalinića i njegovih konstantih sranja i opravdavanja na sunce, dođe mi muka. A Špaco nije puno bolji...
Gledao malo Dinamo, qurac od igre, obrana nikad gora u zadnjih 5 godina, fali strijelac (još od odlaska Edurada), a Mamići opet oblijeću po Južnoj Americi i traže slijedeći veliki golgeterski promašaj... Kladim se da bi u regiji kupili malo bolje. A mogli bi malo sjevernije pogledati Leigha Griffithsa: http://en.wikipedia.org/wiki/Leigh_Griffiths Ovaj tip je praktički sam uveo Dundee u prvu ligu, bio najbolji strijelac i igrač prve divizije u Škotskoj. I ima 20 godina, za par godina mu ne gine transfer u BPL. Takve igrače treba tražit, mislim da je tu puno manja mogućnost promašaja, a takvih bi se našlo još... |
Počelo je, počelo :)
http://www.sportnet.hr/vijesti/40144...-nije-prvi-put Nema veze kaj su odigrali loše i kaj je Subašić popušio dva glupa, sudac je kriv :D |
Kaj nema više one emisije sa "okom sokolovim":stoopid:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |