![]() |
Catalyst 10.6 Official
Release Notes:
http://www2.ati.com/relnotes/Catalys...ease_notes.pdf Code:
Driver Packaging Version 8.741-100527a-100948C-ATI Catalyst 10.6 WHQL (Windows XP 32bit) Catalyst 10.6 WHQL (Windows XP 64bit) Catalyst 10.6 WHQL (Windows 7/Vista 32bit) Catalyst 10.6 WHQL (Windows 7/Vista 64bit) |
Citiraj:
Edit:a popravili su izgleda...ajde nek neko testira :D heh |
igrao bc2 oko 3 sata i radi dobro sve
|
Instalirao preko starih i nakon pokretanja filmica na youtube-u blue screen... Idem pocistiti sve i probati ponovno instalirati. Kartica HD4870
|
Stavio ih gore, odvrtil sam BC2 oko cuku vremena i nikakvih problema. Kasnije cu jos probati Dirt 2 i DA:O.
|
Dobio par FPSa u BFBC2,loading time ostao isti (33 sekunde).
|
Djeluju OK, osjeti se mali porast Fps-a:amen:
|
Instalirao sam ih samo zbog HW aceleracije u flashu, ali na Windows XP mi je na 720p filovima load veci nego sto je bio.
|
Meni se BFBC2 ponaša malo čudno sa ovim driverima, nekako zna zatreperit i na sekundu se prikazati crni ekran, i kao da je dobio nekakav lag kada klikam po menijima, pogotovo kada se treba joinat u igru...
|
e ja sam sa 10.3 drajverima imo oko 18k 3dmark06
sada svakom verzijom daljnjom sve manje i manje, sa 10.6 imam 14k :D |
Meni se pak samo zamrzne slika na nekoliko sekundi ,
što me jako iritira.Vračam se na stare drivere.:care: |
Za sada sve u redu, nisam ništa benchao, DXVA radi u MPC-HC, meni super :)
|
pregazio stare 10.4 i primijetio enormo ubrzanje loadinga bc2,uglavnom sada mi se loada za nekih 8-9sec(prije preko 25-30sec) i među prvima sam na mapi!
ostalo mi se ćini isto!:chears: |
Citiraj:
Malo OT: ovo da si među prvima na mapi, pa to je malo čudno obzirom na to da postoji 15ces delay pa skoro svi ulaze istovremeno ;):respekt: |
Citiraj:
e sada ne znam kako je bilo na 10.5 jer sam njih preskoćio jer su neki prićali da imaju problema ali ovo je odlićno!:goood: edit(video)-kmplayer,mdc rade bez ikakvih problema |
Meni sa 10.6 nema više u KMPlayer slike :(. Iste postavke sa 10.5 je sve bilo ok.
Postavke su: MPC - video decoder za dxva i odabrao Enhanced video renderer. Sa 10.5 je bilo sve ok. EDIT: evo vratil sam na 10.5 i sad sve radi kak i prije. |
Kod mene 10.6 povisuje temp u idleu i to vise nego 10.5 driveri.. Razliku u perf nisam testira tako da tu nemam sto reci..
|
Citiraj:
Meni se ruše drriveri, ili zabloksa prilikom youbito ili mpc hc. Ati 4850, ovo su prvi drajveri s kojima imam problema. EPIC FAIL ATI..... |
Citiraj:
Ove ostale sam preskakao:chears: |
Zeza me hardwareska akceleracija na samo nekim MKV, DXVA videima pa prebacim onda na procesor posao.
Inače je sve vredu. |
|
Citiraj:
Load time dug ko i prije hotfixa, bc2 ide normalno, ccc se još uvijek ne pali. Zaobilazim ove drivere. |
Citiraj:
|
meni s 10.6 dok igram bc2 crasha na desktop, kao da sam alt-F4 okinuo
prije tog nije bilo :/ |
Ja sam sad na 10.2 i kmplayer mi steka na vecim rezolucijama
|
Citiraj:
|
Stavio na frišku instalaciju sedmice, bc2 radi ko podmazan, u 3dmarku dobivam cca 600 bodova više (naspram 10.2) te ovi kaj kukaju da im kmplayer neradi neka pređu na vlc ili konkurenciju jer taj player se presto razvijat pa i tu leži velika mogučnost kasnijih problema.
|
Citiraj:
95c nije normalno i ne znam razlog kak bi došlo do toga osim zbog problema s ventom. Driver sam po sebi ne može radit takve probleme ,osim ak ne zariba regulaciju. |
Meni na HD4850 radi puno bolje kad ulazim u COD4 i COD Waw(među prvima,a do sada sam bio 5 ili 6) i hrpa dobrih igrica radi bolje.Hmm.. čudno al ajde što se mene tiče driveri rade super na mom kompu.
|
Citiraj:
koliko moram vrtit taj stability test? |
Ja bih rekao da je to i više nego pristojna temp. za Kombustor...i vrlo čudna stvar, uistinu, FC2 da daje 30Cvišu temp. od Kombustora :stoopid:
Svašta...jesi li mjerio istim programom? |
Citiraj:
|
Meni otkad sam stavio 10.6, i recimo gledam filmic na Youtube i slicnim servisima, i nakon sto ugasim taj prozor iz FF.a strese se cijeli ekran.
|
Zasad nemam takvih problema sa Youtube. Jučer igrao GTA IV i dobio neka 2-3 fps više nego sa starijim driverima.
|
Fascinantno da nakon 2 godine, Ati jos uvijek nije popravio bug corruptanog kursora kada se koriste 2 il vishe monitora...
Serem se na nove drivere koje mi daju 2 fps-a vishe u igrama kada mi se kursor sjebe tako da ga uopce nemogu koristiti ni u kojoj aplikaciji koja zahtjeva normalan izgled kursora... ako neko nezna o cemu pricam nek napishe "cursor bug ati" u google ili vidi ovaj link na atijevom forumu: link |
Citiraj:
isto tako imam ATI-evu karticu i nikada takvih problema nisam imao, a to što ih ti imaš ne znači da nevalja ATI i njihovi driveri ali isto tako ne zanči da su bezgrješni. Možda su ipak u pitanju neke druge komponente koje se kolju s karticom a ne sam kartica? |
gle, imao sam nV 7900gs 2 godine i nikad nikakvih problema s njom... cim sam kupio ati, samo sranja mi se desavaju... nisam napomenuo i flickering bug, i to mi se isto javlja... takodjer nisam napomenuo bug s haali rendererom u MPC-u... desava mi se na intergriranoj kartici u laptopu (ati 3. serija) i trenutnoj kartici u desktop kompu... usb dvb-t ne radi kako bi trebao nakon ati-a itd...
Nemam nikakve dodatne kartice osim zvucne, mada je i ona ubodena pred koji tjedan dana... simptome sam imao i prije... ako malo pogledas po webu, vidjet ces da nisam jedini koji ima te probleme, ima stvarno puno ljudi koji se zale konkretno bash na te bugove... nisam fanboy nvidije niti atija, ali od kartice koju kupim ocekujem da ce mi barem hebeni kursor misha dobro raditi... |
bio na 10.3 - instalira 10.6 - vratio 10.3 !
|
Citiraj:
|
Slazem se, takvi komentari su suvisni bez nekog objasnjenja... Meni su 10.6 driveri radili problem vezan uz idle temp, sve ostalo 5.. no kako sam ih tada inst priko 10.5 rekoh mozda je u tom problem, eventualno neki konflikt ili sl. Prije par dana inst nove windoze te s njima i nove ati drivere (10.6), nikakvih problema za sad ne primjecujem..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:27. |