![]() |
Helldorado
Za sve ljubitelje Desperadosa Wanted-dead or alive stigao je novi nastavak Helldorado,Za sada sam samo instalirao i usao u igru i vidim da ima pomaka od 2 nastavka koji nije dobro ocijenjen,nadam se da ce barem malo biti zanimljiv kao prvi nastavak,jedna od meni boljih igara
Evo pogledajte stranicu: http://www.helldorado.spellbound.de/en/index.php Pa tko je igrao Desperados sigurno ce si nabavit i ovaj dio Javim se malo kasnije kada odigram koju misiju i steknem dojam:chears: |
Wanted-dead or alive sam prošao 2-3 puta,jako mi se dopala.Dok me Desperados 2 malo razočarao.
ali ovo izgleda veoma zanimljivo:) |
To mi je dugo vremena bila najbolja igra.
To sam prosao neznam ni ja koliko puta...uffff...kako dobra stvar...ali dvojka m je bila bas bezvze :( |
Također se slazem da je dvojka bila bez veze,isto sam jedinicu presao tri puta i to mi je jedna od najboljih igara,i mogu reci da ovaj dio slican prvom dijelu,samo sto je sve u 3D pa je bolji dojam i moze se iz 3 lica igrati,svakako preporucujem ljubiteljima orginalnog Desperadosa,idem igrati :chears:
|
Citiraj:
|
Evo taman dosao do 4 misije,prilicno je teska igra i u nekim dijelovima se mora sporo igrati,sve podsjeca na 1 po pitanju gameplaya,grafika cist ok nista posebno,optimiziranost je puno bolja nego u dvojci i meni ide od 40-60 fps,malo mi je glupo sto su neprijatelji mozda malo previse precizni i nekako mi ubrzano pucanje i padanje,i cesto mi izlazi iz igre,eto tu su mane inace odlicno
|
ok...doro onda cu nabaviti i probati...cek koja je to vrsta(žanr pc igre)...i gdje se odvija...
|
RTS na divljem Zapadu nesto tipa Commandos
|
igra dobro izgleda....al veliki minus je što nema podrške za velike za rezolucije pa na 1680x1050 izgleda koma, i kad je predugo na meniju onda izbacuje iz igre
|
Evo da komentiram igru!!
Igra mi se uzasno svida jer sam igrao prethodne nastavke. Ali poludio sam kad sam vidio igru na 1680x1050 Pa evo par slika sve na MAX uzivajte!:chears: http://img27.imageshack.us/gal.php?g=helldoradopic1.jpg |
Citiraj:
Nema podrške za velike reze, to je točno - konačno nešto za moj laptop. :D |
Zbilja je šteta za vas s vecim monitorima sto nema vece reze,meni taman 1280*1024,to je zbilja veliki propust,mozda izdaju patch :D,inace igra je odlicna,dostojna 1 dijela
|
ja je baš kupujem :D
nakon razocaranja s dvojkom, nadam se da ce se iskupit ovim :) |
Evo krenuo i ja igrati.
Jedinica mi je bila predobra, odlična za svoje vrijeme. Kao ogroman fan Commandosa (BTCOD i BEL) te kasnije COmmandosa Men Of Curage, koji sam prešao na jedno 5 puta volim ovakav žanr :) Desperados 2 nisam ni igrao Pe evo da vidimo i Helldorado. Prvi dojam (vizualni): WTH!? Grafika srednja žalost. Na svu sreću ne patim na grafiku pa mi se igra odmah svidjela gameplayom. Pošto kao i Commandos, ovakav tip igre igram jako sporo, i vrlo promišljeno, još sam na prvom levelu :D Mada ima i previše metaka (zasad) ne volim raspaliti po svima pucanjem, ja to sve sa Hawkeyem i sjekirom :D Pa eto, štekam malo, ali ide :) Sve u svemu, igra vrlo dobra, ali grafika, za ovo doba - malo razočaranje. |
Citiraj:
sjecam se kad sam kao klinjo igrao desperados (prvi dio), da sam sve polagano igrao, skoro pa bez oružja jer sam mislio da svaki ima samo po jedan bubanj (kasnije sam slucajno skuzio da ima reloading) :D:D nadam se da ce 9600m gs to moci gutat :) BTW installation in progress... |
Citiraj:
A sve stalno igram "okolo", gledam sve moguće rute, nedaj Bože da me neko vidi, sve iza leđa... ono, volim taktizirati Citiraj:
BTW, predobra stvar mi je onaj "action... (nešto)" (quick action?). Zadaš svima što napraviti, gdje otići, rutiraš im put, za svakoga zasebno i onda execute... nema više brzog oprebacivanja između likova, svatko istovremeno napravi zadano. Vrlo dobro :) |
evo na 1366x768, high detalji, jedino sjene med i hdr mi je iskljucen jer mi ljepse bez njega izgleda nego sa njim i ide iznenađujuce dobro (od oka bi grunuo 40-50fps-a).
jedino mi se javlja tearing (mislim da se to tak veli) sto bi se trebalo rijesiti ukljucivanjem vsynca kojeg nigdje ne vidim. help?!?!? :) EDIT: sa frapsom potvrđenih 40-55fps-a, bez njega mozda koji vise :) |
Evo i prve recenzije pa si bacite oko:
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=348&select=18 Inačle, bolja mi je od dvojke, ali Wanted Dead or Alive se ne može tako lako prestić po zaraznosti i kvaliteti. Mislim da objektivno gledajući Helldorado nije baš nešto posebno vrijedan, ali sa strane fana prvog Desperadosa, igra uopce nije loša |
http://www.gamespot.com/pc/strategy/...ado/index.html
Stigao sam do 4. misije, nemam baš vremena ali kad se jednom krene igrati jaaaako teško je ugasiti računalo. :D |
Ja dobivam artefakte u meniu, u igri ide besprijekorno, bez ijednog zatrzavanja i sličnih problema. Ovo se pojavljuje samo u meniu, ne smeta, večinom su to samo manji artefakti pa se sve može naći i namjestiti.
http://72.52.144.107/~w3dizajn/pce/i...y1sv_thumb.jpg Jel ima itko drugi ovakog "problema"? Mislim da je do SLI-a, ali ajde, ne smeta, u igri se ništa ne pojavljuje |
Nije do SLI-a jer imam i ja to sranje u optionsu samo. Valda neki bug.
|
Citiraj:
Ma glavno da ne smeta igrivosti.. Zaboli me što meni ima problema. :D |
jos jedan sa artefaktima...sve u svemu napisao bi nesto duzi tekst al nemam vremena jer sam zauzet...moram khm "uciti"
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
stvarno mi je super sve u igrici jedino sto me malo "slikice" zivciraju.trebali su ih napraviti ili onako u nijansama zute i smedje kao "starinski" ili normalnu animaciju staviti
btw a i svidja mi se kod igre sto nije jednostavna kao i ostale nego se trebas poprilicno namuciti da bi neke stvari rijesio je se vama dogadja nakon misije s bankom da igrica zbloka u animaciji?sad sam konacno odveo kate u kockarnicu i voila...zablokala mi animacija...i tako vec tri puta |
I meni se to događa da izbaci iz igre dok je "animacija",uglavnom preskoci animaciju i to je to,ionako su šugave
|
a e...ajme sad sam na onoj prvoj misiji s doc-om...ajme bolesne su misije...a najgore je sto nesmijes ubiti vojnike
|
Može mala pomoć? :)
Došao sam do misije u kojoj trebam spasiti neku "udovicu" (widow) i njezinu bebu te Sam-a i Sancheza koji su zarobljeni kod neke lokomotive. E sad, spasio sam babu i ovu dvojicu ali ne mogu nikako doći do bebe. Sredio sam sve u kući, ali vrata do bebe su zaključana?! Kako ih otvoriti? :fala: edit: Skužio sam. Doc je "noćni bravar". :D |
Prilicno su nakrcali neprijatelja,i nemogu se ubijati vojnici tak da je dosta tesko preci misije,dokle ste stigli?ja sam na 4 misiji
|
Citiraj:
Već bi završio igru da nemam ispite sad na faxu. Savjet: Ako odlučite igru prelazit 100% stealth i ne ubijat nikoga na mapi fino će te se pomučit ali će vam igra i puno duže trajati! I nemojte polazit igrat na "Easy" postavkama, bar "medium".. :beer: |
ja sam odma zapeo na prvoj misiji sa onim vlakom ... znam da neki eksploziv trebam postavit a neznam di i kako jer neprijatelja ima ko u prici...pomoc
|
treba mi pomoc... igrao sam prije desperados 1 i 2 i kupio sam helldorado ali neznam kako ga instalirati. Nisam neki znalac sto se tice kompjutera ali cu poludit ako ne uspijem intalirati helldorado.. Imam 2 cd-a i puno onih winrar arhiva i neki drugih gluposti.. neznam sta cu s njima.. pokusao sam ih raspakirati ali ne ide mi bas.... pomažite..
|
@zvone0101010101, prati ove upute:
Citiraj:
Citiraj:
:beer: |
Na kraju krajeva, vjerovatno pod "kupio" misli na ovu verziju sa torrenta (**khm**) pa samo treba ekstraktati...
|
Citiraj:
Neka se on lijepo javi "customer support department-u", oni će mu pomoći. :zdero: |
ma decki nije to sa torrenta,to vam je legalna verzija u winraru...:D
i ne trebas toliko brojeva u nicku da nam kazes da volis binarni sustav... aj ti reci koja ti je konfa pa da rijesimo...;) |
imam 50 winrar arhiva i 90 nekih fileova( svi su iste velicine)na jednom cd-u i na drugom jos po 10 tih fileova i winrar arhiva. Valjda ih treba raspakirati ali neznam u koji folder,i uvijek mi se pojavi neki error kad ih pokusam raspakirati.
|
ti hoces bas bananu ili...???:p
javi mi se na pm;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53. |