![]() |
juuhajjjj konačno je stigla dakle ipak postoje
Inače se nemam običaj hvaliti kak sam spiskal hrpu love na bedastoće ali ovo zaslužuje :beer: :beer:
daklee danas je stigla neko je spominjao press edition ali se prevario ova moja je pinsla edition:D :D :D http://www.inet.hr/~spintari/grafamanje.jpg |
Red X.
|
FFS, bitmapa....:D
|
lijepo izgleda.
a sta tek moze :) ? |
A jel čemu služi ovaj žuti konektor? Audio konektor neki il neš drugo?
|
Neznam za vas ali ja vidim samo crnu sliku
|
To je zato jer pinsla zaboravlja na modem usere i stavlja na forum sliku od 2.3Mb :fuming: :fuming: :fuming:
Drugi put se barem malo potrudi, pola sata mi otvaralo... Al dobro barem ima neš pametno na slici :D Ajd reci šta je onaj žuti konektor? |
Isuse mili....DODJE MI DA TE IZMLATIM!!!
Di ces stavlajti .bmp sliku?!?! Nebi da je 190 kb a ne 1,90MB!!! Cudim se sta mi sporo skida mp3 kad ono slika velika ko brdo...mogao si bar link staviti :D ... ok sad kad sam to rjesio.... Super graficka :D |
FanATIc , ccc, i kolko je trebalo čarapa punih love dat za PE ?
|
Prvo-dobra grafa, mislim-ipak je to ATI, mora biti dobra:beer:
Drugo-udavit ću te ko zajca ak to ne konvertiraš u JPEG:) Prasac-to si ko bog slal sa posla, čisto sumnjam da bi slal 2.3 MB sa modema od doma... |
aj sorry ssvima od uzbuđenja sam stavio bitmapu:D
evo maknul sam sad to po direktivi:D žuti konektor je za vivo funkcije |
Citiraj:
neki još uvijek ne znaju o čemu se radi, dopusti i modemašima da vide to čudo tehnologije:) i |
Pa kaj samo nisi stavil u JPEG, ja sam ti htio promjeniti ali nisam imao opciju Attachaj fajl...vidi se i tak ok:)
|
evo promijenio sad je valjda ok:D
|
I ja bih takvu:D
|
Ko nebi
|
ja bi ;D
|
E ja nebi:D
Jesi uvaljao 9700? |
Citiraj:
Hehe, nije da sam izbirljiv, al ja ne bi takvu jer idući tjedan idem po Gainward 6800GT Golden Sample:D Jedino se bojim da ne bi izgubio socijalni život:rolleyes: |
Citiraj:
a i sve si nekaj mislim da si je ostavim čisto kao jedan primjerak legendarnog originalnog R300:) |
Citiraj:
no imao sam priliku isprobati par verzija 6800, 6800GT i 6800Ultra Leadtekovu i mogu ti reći da X800XT pere dere Ultru za 40-50% pri nekim setinzima i višim rezolucijama u onom kaj ja igram konkretno radi se o primjerice F-1 Challenge, CMR4, Race Driver 2 pa čak i Doom-u je razlika u stvarnom gameplayu vrlo mala i na 1600x1200, Ultra je recimo brža za oko 5% maksimalno a to se ni ne osjeti a kaj se tiče socijalnog života oprez:D :D a jebiga nisam stigao ni pošteno izmučit ovu novu karticu fali mi vremena a i posla imam dosta |
Imam x800PRO i kartica je bolesno brza (isto presao na nju s dobre stare R9700).
Mogu si samo zamisliti kako tek onda radi X800XT PE...:beer: |
Citiraj:
Prema mom mišljenju, obje kartice su jako brze, i 6800 i X800, više je stvar izbora koju ćeš uzet, i s kojim driverima se želiš mučit. Catalysi su stvarno postali itekako zreli driveri, čak i nadmašuju kvalitetom nove Detonatore (Forceware), al ipak, nakon Vante, TNT2 Ultra, GeForce2Ti, GeForce4Ti, GeForce5900XT i R9800pro, moj izbor će opet past na GeForce...jednostavno sam ovisnik o GeForceu;) Možda bih i razmislio o ATiju, al me nekako novi PS 3.0 vuče na 6800:D |
Čestitam na kupnji .
Koliko dobivaš u 3dmarku 2003 ? Ja sa Gainward 6800 Ultra @ Extreme ( 450 / 1200 ) dobivam 13299 bodova. |
Iskrene čestitke gazda :beer:
|
Citiraj:
odvrtio sam 3dmark05 i dobio oko 4800 sa starijim neoptimiziranim drajverima |
Citiraj:
odvrtio sam 3dmark05 i dobio oko 4800 sa starijim neoptimiziranim drajverima |
Citiraj:
|
nice, very nice
|
Sritno i nemoj se sad navuc ......:D
|
Citiraj:
|
Čestitke i od mene pinsla!Sigurno nisi godinu dana kruha jeo da to kupiš!:D :beer:
|
Odlična kartica,i ja imam takvu ,ali je asus ax800xt.Ja je furam na 600 gpu i 630 mhz/24 sati ,a za benče ide bez problema na 660-650.Imam vodeni blok gore.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
neki žešći clocker ha?:D kaje nije ti dost brzo na nazivnim frekvama??:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:40. |