PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Emulatori (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=11353)

Codiac 07.07.2004. 20:27

Emulatori

Evo ekipa trazim emulatore sa kojima bi mogao igrati playstation igre na kompu ...

Trazio sam ali nasao sam samo stare verzije i nista nisam mogao igrati :(

nino 07.07.2004. 20:34

ePSXe ali za njega moraš tražiti biose, pluginove...

DrTom 07.07.2004. 22:31

Znam da sam prije cca godinu i pol igrao na svom kompu igre za
PS1 pomoću nekog emulatora, ali nemoj me pitati kojeg. Stvar je
dobro radila, ali nakon nekog vremena sam odustao od toga i
znam da imam to na nekom CDu, ali neda mi se sad prevrnuti
sobu naopačke da ga nađem, ako ti baš bude trebalo, mogu se potruditi :D

Freek 07.07.2004. 22:35

Citiraj:

Originally posted by nino5
ePSXe ali za njega moraš tražiti biose, pluginove...
Mrzim to traženje pluginova i bios-a za te programćiće.
Evo sad skinem emulator za PS2 i naravno "Bios loading problem".
Kad bi se našla neka pametna osoba na ovom planetu pa stavila sve u jedan program:rambo: :rambo: :rambo:

elvis 07.07.2004. 23:47

btw kad smo kod psx emulatora, je izašao uopće emulator koji može normalno vrtit gt3 i novije iz tog serijala? jer znam da one prve verzije emulatora su podržavale malo igara.... a nijedan nije podržavao gt3

giga 08.07.2004. 00:01

Evo kada je rijec o emulatroima ja sam bas neki dan skinuo emulator za C-64 pa se malo igrao...
I to su bile igre.Zamislite igre koje vrti komp sa memorijom od 64 Kb ili nabrijan sa 128 Kb,to danas ima onaj najjeftiniji kalkulator koji kupis za 10 kn kod Kineza...
Ali sta je najgore igre su se igrale i imale su svoju draz i zabavu...a danas grafika,igrivost,bla bla bla i sve u svemu nis mi se neda bas jako igrati... naravno CM rules

elvis 08.07.2004. 00:12

Citiraj:

Originally posted by giga
Evo kada je rijec o emulatroima ja sam bas neki dan skinuo emulator za C-64 pa se malo igrao...
I to su bile igre.Zamislite igre koje vrti komp sa memorijom od 64 Kb ili nabrijan sa 128 Kb,to danas ima onaj najjeftiniji kalkulator koji kupis za 10 kn kod Kineza...
Ali sta je najgore igre su se igrale i imale su svoju draz i zabavu...a danas grafika,igrivost,bla bla bla i sve u svemu nis mi se neda bas jako igrati... naravno CM rules

baš smo o tome danas jedan frend i ja raspravljali... meni 99% današnjih igara dosadi nakon max. tjedan dana. i baš što kažeš igre na cm64, a posebno na amigi (di je sad moja bivša a500+, sa 1mb rama : hitthewa) su imale svoju draž. to su bili dani... a u usporedbi sa današnjim mrcinama....ne kažem da današnje igre ne valjaju nego im jednostavno fali to ''nešto'' koje su te stare igre imale....naravno to je samo moje mišljenje

Codiac 08.07.2004. 01:43

Ajde ekipa plz dajte neke ili linkove ili nesto plz ...

imam hrpu oko 80 igri za ps1 a ono sve hit od hita ...

Stipe 08.07.2004. 08:52

Evo jedna srpska je ali O.K je pa ako želite
http://www.emulationgalaxy.co.yu/

Costa 08.07.2004. 13:56

Danas cu napraviti instaler i ukratko kak podesiti pa posaljem link na PM tko zeli ;)

Costa 08.07.2004. 18:32

Gotov sam pa tko treba nek mi javi na PM ili mail.

vudu2 08.07.2004. 19:18

Citiraj:

Originally posted by giga

Imaš potpuno pravo! Trenutačno igram Lock on, Il2 sturmovik, SU27 flanker (96), street rod 1&2 (91,92), heroes 2, diablo 1, interstate 76. Te stare igre su zakon, možda i bolje od il2 i lock on-a, imaju nevjerojatnu igrivost, možeš ih prelaziti i opet i opet. Žao mi je šta sam na XP-u pa nemogu neke dos i windows igre igrati (interstate 82, Arhemedian Dynasty->možda meni najbolja igra ikada, jeste li ju igrali? Bez 3d akceleratora a grafika fenomenalna).

Costa 08.07.2004. 21:30

Jesi probao preko DosBOX-a. Fantastican DOS emulator.
http://dosbox.sourceforge.net/

Freek 08.07.2004. 21:37

pa Costa di je programćić:confused:

horza 08.07.2004. 22:47

Citiraj:

Originally posted by elvis
baš smo o tome danas jedan frend i ja raspravljali... meni 99% današnjih igara dosadi nakon max. tjedan dana. i baš što kažeš igre na cm64, a posebno na amigi (di je sad moja bivša a500+, sa 1mb rama : hitthewa) su imale svoju draž. to su bili dani... a u usporedbi sa današnjim mrcinama....ne kažem da današnje igre ne valjaju nego im jednostavno fali to ''nešto'' koje su te stare igre imale....naravno to je samo moje mišljenje
DAAAAAAAAAA !!!! u zadnjih 2 tjedna sam isprobao 20-ak full novih igara. nijedna mi nije zanimljiva.... dobro... true crime: LA, ali me niti to neće pretjerano dugo držati. a one prastare igreeeeeeee.... zakoooon. to je jednostavno imalo dušu. kad se samo sjetim shadow fightera, pa soccera, pa trollsa, pa monkey islanda, pa .... jao. majku mu da mi je sad onih 10GB igara. zakaj to niko nije sačuvo !?!?!?!?!?!?!

Freek 08.07.2004. 23:06

Citiraj:

Originally posted by Horza
DAAAAAAAAAA !!!! u zadnjih 2 tjedna sam isprobao 20-ak full novih igara. nijedna mi nije zanimljiva.... dobro... true crime: LA, ali me niti to neće pretjerano dugo držati. a one prastare igreeeeeeee.... zakoooon. to je jednostavno imalo dušu. kad se samo sjetim shadow fightera, pa soccera, pa trollsa, pa monkey islanda, pa .... jao. majku mu da mi je sad onih 10GB igara. zakaj to niko nije sačuvo !?!?!?!?!?!?!
Imam ja prehistoric:D

MentalHarikiri 09.07.2004. 02:14

ma nema šanse da izađe nešto zarazno tipa đuka3d (i shadow warriora koji je radio na đuka enđinu) , herovsa 2 (ajde i 3 je ok ,al nema ono nešto) , fallouta, diabla 1, terminal velocity (svemirska pucačina pod vodom) ili revolucionarno kao half-life, starcraft i civ (civ RULESSS :smoke: )

...ljudi su se prije jednostavno više trudili ...jel se tko sjeća total anajlešna ??? mislim nije baš fenomenalna igra ,ali barem su se potrudili napraviti ju različitom od c&c i warcrafta 2.....

jedine nove igre koje su me uspjele zadržati pred kompom su KOTOR i warcraft 3 (samo zato što je warcraft)

Bran 09.07.2004. 10:23

Citiraj:

Originally posted by vudu2
interstate 82
Tu igru sam igrao na kompjutoru. Postoji verzija i za komp. Stvarno zabavno napucavati se s autima. :D

Bran 09.07.2004. 10:26

Citiraj:

Originally posted by MentalHarikiri

...jel se tko sjeća total anajlešna ???

Meni je to bila dobra igra. Idem negdje potražiti CD. Hvala što se me sjetio da imam i tu igru.

Freek 09.07.2004. 10:26

Citiraj:

ma nema šanse da izađe nešto zarazno tipa đuka3d (i shadow warriora koji je radio na đuka enđinu) , herovsa 2 (ajde i 3 je ok ,al nema ono nešto) , fallouta, diabla 1, terminal velocity (svemirska pucačina pod vodom) ili revolucionarno kao half-life, starcraft i civ (civ RULESSS :smoke: )

...ljudi su se prije jednostavno više trudili ...jel se tko sjeća total anajlešna ??? mislim nije baš fenomenalna igra ,ali barem su se potrudili napraviti ju različitom od c&c i warcrafta 2.....

jedine nove igre koje su me uspjele zadržati pred kompom su KOTOR i warcraft 3 (samo zato što je warcraft)

Da Duđa mi stoji tu u ladici skupa sa Terminal Velocity.
Jpš samo da nabavim Red Alert ( Aftermath) prejeben*.

MentalHarikiri 09.07.2004. 11:24

Citiraj:

Originally posted by Freek

ima buraz negdje onaj orginalni 4-pack red alerta 1 ....... red alert + aftermath + još jedna ekspanzija

Freek 09.07.2004. 11:45

Citiraj:

ima buraz negdje onaj orginalni 4-pack red alerta 1 ....... red alert + aftermath + još jedna ekspanzija
Dušu dalo za igrat u mreži. Ja i moji kompanjoni smo to ganjali 5-6 na dan.: nuts :

vudu2 09.07.2004. 14:39

Citiraj:

Imam ti ja to. Mogu ti khm.:fuming:

tor 09.07.2004. 18:56

Iskreno, ja sam se nekako najviše naigrao na Amigi i PSX. I naravno sve ono prije toga. Ali na PC....jako malo toga. Jedino što me drži dan-danas je UT. Sve ostalo probam i skinem. Tek toliko da vidim kakvo je.
Jel ko igrao V8 na PSX? Napucavanje autima nabrijanim do jaja. Zakon igra za više playera.

Freek 09.07.2004. 19:10

Nascar me drži na kompiću i Anno 1602.
Dok na plejki je tu bio Destruction Derby, Iss2,Medal Of Honor je zabavno dok igraš protiv frenda.

Codiac 09.07.2004. 19:48

Ekipa di su nestali emulatori.....

Freek 09.07.2004. 20:17

Citiraj:

Originally posted by Codiac-
Ekipa di su nestali emulatori.....
pa pošalji Costi PM

MentalHarikiri 09.07.2004. 20:50

pleystation: finaly fantasy 7,8,9, we (e nemam pojma koji), crash (isto RULES) i taken (jao znao sam za JIN-om komboe od 10 udaracu, eddy suck-a)

pley 2 : ff X, gta: VC, we 6 fe, we7, ufc i k1 gp 2003 )bolesno !!! nenadjebiva šora , najrealnija ikada)

sega mega drive 2: sonic 1,2,3 i mislim da je bio još jedan, streets of rage...

arkade (u oni putujućim lunićima) : golden axe, final fight i outrun (onaj crveni kabrio) , i narafno gost & goblins (ako se dobro sjećam imena)

...uglavnom GAMER sam od vremena comodorea 128 (iliti jača verzija c64) :smoke:

e da : gemboy (orginalni) >> super Wario 3 (zločesti mario koji RULA!!!!)

tor 09.07.2004. 21:11

Citiraj:

pleystation: taken (jao znao sam za JIN-om komboe od 10 udaracu, eddy suck-a)
Eh, Teken. Zakon. Ja sam furo onog pajkana, kako se zvao....I ludog đamajka man:D

Stipe 09.07.2004. 21:30

Ja od vremena C64 i uopće ne žalim za tim jebenim vremenima pa koji je quarc vam(s onim šrafcigerom znam ja to je vama zanimljivo zatezati :D ) daj probajte to sad zaigrati jedina stvar za kojom žalim je SNES(Street fighter,yoshi,mario(kart)...) i još žalim za Morrowindom(ups pa to mogu igrat' sada ajd odo ja)

Killkenny 09.07.2004. 22:01

Bleem!

kontam da probas Bleem!
e sad ne znam prije je palilo...

Freek 09.07.2004. 22:36

Citiraj:

p

sega mega drive 2: sonic 1,2,3 i mislim da je bio još jedan, streets of rage...

Ah Sega poludio sam kad je stari čistio stvari s odmara prije 3-4 mjeseca i bacio mi moju segu:fuming: :fuming:
Ah rađe bi mi bilo bacit na segi koju igrici nego na kompu ili plejki.
Najdraže igrice Dino Dini`s Soccer, Mutant`s Rugby, I neki autući ma fenomenalno:beer: :beer:

Costa 09.07.2004. 22:51

Citiraj:

Originally posted by tor
Eh, Teken. Zakon. Ja sam furo onog pajkana, kako se zvao....I ludog đamajka man:D
Tekken rasturam, pobjedim vas sve od reda s jednom rukom iza ledja. Toliko sam dobar. Rasturam :D

Freek 09.07.2004. 22:58

Citiraj:

Originally posted by Costa
Tekken rasturam, pobjedim vas sve od reda s jednom rukom iza ledja. Toliko sam dobar. Rasturam :D
Oće se neko okušat samnom u Mortal Kombat-u????

Costa 09.07.2004. 23:17

Aaaaaaa Mortal Kombat, rasturam jednako kao i Tekken. Ne mozes me dobiti, jednostavno nemas sanse. Najbolji sam, nepobjediv, mozes samo gledati i plakati dok izvodim combo za combom. :rambo:

Freek 09.07.2004. 23:27

Citiraj:

Aaaaaaa Mortal Kombat, rasturam jednako kao i Tekken. Ne mozes me dobiti, jednostavno nemas sanse. Najbolji sam, nepobjediv, mozes samo gledati i plakati dok izvodim combo za combom. :rambo:
O par bicikala bi te sredilo nemaš šanse:D

Costa 09.07.2004. 23:31

Citiraj:

O par bicikala bi te sredilo nemaš šanse:D
Mislis doletio bi na moj blok + combo :D Pih lamer :cool:

Freek 09.07.2004. 23:38

Citiraj:

Mislis doletio bi na moj blok + combo :D Pih lamer :cool:
he,he ne bi me ni vidio :burn: :burn:

MentalHarikiri 10.07.2004. 03:28

ajde dobro sad...

khmm khmm

teken nisam igrao godinama....ali kad se igrao bilo je 2 tjedna brijanja kod frenda u stanu sa vrećom t***e :D tak da se može reći da sam bio "bolesno" dobar :rolleyes:

inače milicajac je lei (jako dobar lik) a đemejkan afro mf je eddy koji je totalno gay....gon (mali zmaj) je prebolestan ak ga skužiš....

btw u we7 i k-1 gp 2003 me nema nitko od vas sam da se razmemo :beer:

Freek 10.07.2004. 11:29

Re: ajde dobro sad...

Citiraj:

.

btw u we7 i k-1 gp 2003 me nema nitko od vas sam da se razmemo :beer:

Hmmm, jak na riječima :rolleyes:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:35.