![]() |
CLUB 3D HD3850 OC, 512 MB u HGspotu za 699 kn
Ne kužim da ga jebeš:D Jedan forumaš me PMa u vezi ove kartice i ništa mi nije jasno. Pa "običan" model sa 256MB rama je u HG Spota 1096 kn:care:
Nekakva akcija ili nekakav škart? Gugle mi nije baš bija od pomoći:D LINK |
kupio, probavam..super radi.
zadovoljan za tu cifru:) pes 2008 radi na HD tv-u bez pardona. |
Dobra kartica, inace mi je unistila prodaju moje, jer je prejeftina pa vise ne mogu nista dobit za svoju. :D
|
Dojmovi?:D
Hlađenje? |
Ta kartica ima Zerotherm hladnjak koji jako dobro hladi, ali je nazalost i prilicno glasan. Radi nonstop na 12V.
Moze se sredit sa fanmateom za pisljivih 20kn. ;) |
Citiraj:
Al dobro za 700 kn i ne može bolje:D Još da se HG Spot javi...koliko vidin na stranici rade do 21h, a ne javlja se niko:D |
maX silovat chu te :D
bas neki dan kupim polovnu sa 256mb :S |
Gledam i ne mogu vjerovat,pa Isuse,tak jeftina...Pa to moze SVE danasnje igre vrtit na pristojnoj rezoluciji uz solidne detalje...Jos malo pa nitko nece ni kupovat polovne kad mos' dobit novu za bagatelu :coffee:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stave globalno radno vrijeme, a svaka poslovnica radi drugačije... A ništa...čekat ponediljak:) |
Koliko si dobio za reklamu :D
|
Citiraj:
Ma stavija san u odvojenu temu (od 3850) da ljudi vide i kupe ako planiraju već. Ja san isto "lova" polovnu već 15-ak dana i sad skužim da je ovo bolja ponuda od svih koje sam dosada ima:D I da mi jedan član nije posalo PM večeras bi kupija rabljenu sa 256 rama. Mislim ne bi puno izgubija, al opet.... Ako oćete spojite, meni ni iz džepa ni u džep:D |
Citiraj:
|
Ajme pa ona ima skoro iste taktove kao i 3870 sa ddr3
Ovo je best buy, kvragu i moja kupovina x1950xtx!!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas umalo kupio to ali se i dalje dvoumim, uzeti ovu ili neku polovnu 8800gt?:hitthewal:
|
Polovnu 8800gt puno jaca kartica
|
Nije puno jača kartica. Bolja (opet ovisi o FPSima) je u određenim igrama i na određenim rezolucijama i to je to.
Sve u svemu koju god kupi, naigral bude se bez obzira dal na kartici piše ATi ili nVidia. |
Meni prvenstevno treba za CoD4 zbog fps-a. Detalji i rezolucija su najmanje bitni.
|
ja bi osobno ipak trazio polovnu 8800GT 512MB, al to sam samo ja...
|
Citiraj:
A uzmi onda X700:D |
Pa ne mislim na sp, nego na mp. Tamo mi nije bitna ni rezolucija ni detalji, fps ima preveliku ulogu tak da ciljam na 250 lock. :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Probao sam obje u svom kompu i jos na to sve 8800gts novi 512 i staru 640 i hd3850 512mb. Znas kakva REALNA razlika? Sve su kartice tolko blizu da se razlika mjeri u 3%. Zasljivi ti one grafove sve silne i 3dmark tablice. Kad zasteka nesto, zasteka na svih 6 grafa, a inace je sve fludino na svima.... A za 3dmark sam vec reko cemu sluzi. Da vidis nakon instalacije dal je sve dobro sjelo, zapises taj rezultat i ako te nesto pocne zezat zavrtis ga da vidis dal je sve ok... |
Citiraj:
Glede glasnoće mogu reći da se meni komp znatno stišao kad sam stavio tu karticu. :) Znači da je dosta tiša od x1600pro. Ostalo je sve 5. Mislim da je bespredmetno raspravljati - ta kartica je definitivni best buy u ovom trenutku, ako ne gledamo polovne 3870 i 8800GT. S obzirom da je VRLO riskantno kupovati polovno (iskusio neki dan na svojoj koži) ovo je idealno rješenje. |
zasto bi bilo riskantno kupovat polovno ako ima garancije? :)
|
Pusti ti to, kakvih sve ima na onoj temi za zle i pokvarene trgovce, više ne znaš na čemu si.
Onda rađe daš za novo (nebitno koja komponenta) u dućanu, pa si miran. |
ja mogu reci da sam u zadnje vrijeme imao par "ciscih, jednostavnijih" i brzih/bezbolnijih trgovina na newsima nego ovdje... zalosno al istinito
|
Nakotilo se trgovačke gamadi na Tržnici, a svi redom jedni zayebanijih od drugih. Samo gledaju di bude ko koga zayebal, dok se s frendovima prek IM programčeka, dogovaraju koju laž bude ovaj treći bacil na forum, tak da ne dospiju na crnu listu. Ili ne daj bože da moraju vratiti novce. Sve im pada u vodu, kad im na vrata pokucaju prevareni, a mama i tata se crvene od sramote.
|
Citiraj:
sada ne znam koliko je tebi glasno..ne prelazi mi bucnost venta za cpu a on je deklariran na 25db. sve ovisi sta je tebi glasno:) |
Lako je za trznicu, za to uvijek postoji "Task force" u svakom selu s foruma :D
|
Citiraj:
|
Nisam puno testirao al evo UT3 na 1920x1200 detalji na medium i high ide fino
|
Uvatija san malo vremena pa san progugla ovaj OC model iz HG Šrota i to je ovo čudo.
Koliko vidin jezgra joj je jača za ~50 MHz od standardnog 3850/512MB modela, a memorija nekih ~140 MHz. Sviđa mi se:D Lipo:) Još samo da nije nestalo:D |
ja sam narucio prosli tjedan u hg šrota,,, sutra mi ujutro stize tako mi je reka ovaj ode u makarskoj :D
kad sam naruciva u sridu reka mi da ima jos 41 u centralnom lageru :D |
Kako izgleda, to je gotovo ista kao Powercolorova PCS serija...
@McG; Naravski, lagano repetiranje s AK-74 aka kostolomac i pucanj upozorenja u zrak, zveckanje cahura metaka pred vratima njegovog toplog doma i iz auta ispred kuce tresti "...baci bombu, goni bandu..." pa nek si bandit misli hoce li vratit novce iz prevare :D |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:19. |