![]() |
Najbolja igra u staroj 2007!!!
Meni naj igre u 2007 godini su:tetris,pacman,puzzle...:lol2::lol2::lol2:
Salim se a sada stvarno:Bioshock,Crysis,Cod4 to je to. A sada da vidim vas i vase naj ire:chears:??? |
Obzirom da slabo igram FPS-ove, ja glasujem za Test drive Unlimited.
Iako igra ima svojih mana, prekrasna grafika okoliša, izvrsni modeli s još boljim interijerima, velika mogućnost kretanja, ogromna i egzotična lista automobila na izbor, motocilkli, povratak in-viewa i još par detalja predstavljaju dostojan nastavak priče koju smo zadnji put čitali (igrali) sada već skoro davne '99 s NFS 4 High Stakes. http://img246.imageshack.us/my.php?i...G%5D%5B/URL%5D http://img179.imageshack.us/my.php?i...G%5D%5B/URL%5D |
meni najbolja igra u 2007. je CoD4, a dobre su mi još i Crysis, PES2008 i CnC3
|
Orange Box. Sve u njemu :)
|
Po meni Bioshock i COD4
|
I dalje Solitar :D
Definitivno COD 4. :) |
Citiraj:
|
kako svi zaboravite stalkera... cccc
cod4 (iako nemam adsl za MP) i bioshock |
Neverwinter Nights 2 i COD4MP.
|
CoD 4
|
crysis.
|
Moh:a
|
Citiraj:
|
NwN2: Mask of the Betrayer
|
COD 4 sto se tice gameplaya,a atmosfere STALKER ;)
|
cod4,nema bolje
|
vidim, izgleda da je dobro sto sam pokrenuo ovu temu:D:D:D???
A sada hajte malo da vidim vase omiljene :goood:RPG:goood: igre!! |
MOHA, COD4 i The Witcher
|
Citiraj:
RPG 2007.!? Erm...za PS2 Rouge Galaxy. Opcenito najbolja igra 2007., bas je i nemam... Recimo Bioshock, cisto zbog ugodaja. Prosle godine je takoder bila susa u gejmanju za mene. Ceka se ova i DMC4 & Assassin's Creed(i nova grafa).:D |
1 privitaka
|
meni je najbolja cod4...nema bolje po meni
|
Od loše ponude u prošloj godini izdvojio bi samo The Witchera. Stvarno vrhunska RPG igra.
COD4 je odličan, ali brzo dosadi. Igra nema dubinu. Još uvijek igram BF2 uz pokoju rundu COD4 tu i tamo. Nadam se da će 2008. biti puno plodnija za nas igrače. Nestrpljivo čekam Assassin's Creed, FFOW te napokon neku objavu o tom BF3 o kojem se toliko bruji i nadam se da će bar jedna od njih zaslužiti moju pažnju. |
Citiraj:
ROGUE GALAXY !!! Znam je napamet presao sam je 3 puta jedna od nadrazih igrica:zadobra grafika,prica zane povjerovat:goood::goood::goood:!!! MENI naj drazi RPG su:Final fantasy XII jedna od naj tezih igara,Rogue Galaxy radi predobre price i The Witcher nemam rijeci:D:D:D Eto to su moje omiljene RPG igre koje sam presao po 2,3 puta!!!! Ajte sad vi sa svoim komentarima?!?!?!:lol2::lol2::goood::goood::dobartek: |
FPS.ovi HL episode 2 bioshock COD4 crysis
RTS.ovi World in conflict C&C 3 i COH opossing forces Trke samo jedna Test drive unlimited kojeg jos i dalje igram.... Avanture Agatha christe novi nastavak RPG ne igram tako da je to to.... najvece razocaranja po meni je NFS pro street od kojeg sam ocekivao 100puta vise |
Jedva cekam DEVIL MAY CRY 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Presao sam i 1 i 2 i 3 dio DMC a sad ocekujem 4 dio kao najbolji od svih.
|
Da NFS PS uzassssss!!!
|
Ljudi molim vas novi sam na forumu kako da stavim screanshoot??????:care::care:
A ako neko zeli da pricamo o drugoj vrsti igre neka javi?????? |
cod 4, crysis, moha, guitar hero III. Gears of war ne bi svrstao ali je dosta dobra (uz patcheve)
|
Mislim da je CoD4 najzaokruženija igra 2007. godine. I da s pravom nosi ime igre godine. :chears:
Ali se slažem i s ovim Citiraj:
|
bioshock.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:43. |