![]() |
Ati 2900 Gt
Htio bi vas pitat dal bi grafa navedena gore radila na mom sistemu , posto ne kuzim spiku sa directx-om 10,
mashina dole |
Radit ce bez greske, ali ja bih bolje ubo jos rama da sam na tvom mjestu, nego mijenjao grafu ;)
|
Radila bi.
|
vaznija mi je trenutno grafa jer je x800gto2 riknula
|
Ovako, definitivno sam se odlucio uzet HD2900 GT, samo nisam siguran da bi moje Fortronovo 400W Blue storm napajanje to izdrzalo, sta vi kazete, dal mi treba jace ili bi ovo trebalo biti ok?
imam cd-rw pisac i dvd pisac spojen, floppy , coolera nemam, dal bi to bilo preveliko opterecenje ? |
Biti ce i vise nego dovoljno...
|
Ajde kada uzmes pa nabaci neke reze...
|
Grafa stize u roku 2 do 3 dana , pa cu postat prve dojmove i benchove
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja mislim da će ti napajanje bez problema durati, a Grafu si odabrao zvjer...
|
2X uliječem u temu da ne otvaram novu.
Coolermaster 450W 18A+16A na 12V i 264W Hoće držati X1950XT i konfu u sigu? |
Citiraj:
|
264W na 12V nije bas nesto :/
|
Eto ljudi moji, zurio nisam i otkazao sam grafu hd2900, jer sam u ve-milu uocio Powercolorovu Radeonku HD3850 PCIE, 256MB, TVout, dual DVI, e sad dal bi moja Lan Party Ultra-D podrzavala, posto je 3850 koliko mi se cini bazirana na PCI-E 2.0 ? ne zelim stavljat vistu itd...
|
Radit che..
|
jednu sam 2900gt imao priliku instalirati i uredno ide ne 850/1050 te od stock 7000 dolazi na 9000 3dmarka 06...max temp 70C
|
jel to bila sapphirova 2900gt ili power colorova?
|
sapphire iz hgspota
|
bl
Ja se samo toplo nadam da ce hd3850 moc disat na mom fortronu 400w blue stormu
|
pozdrav za početak,
imam jedno pitanjce za ekipu, naime ja kupio hd2900gt i sve super i sve pet samo driveri nula bodova, ovako moj problem j slijedeći, dobio sam drivere s grafičkom i oni rade, ali ja sam od tda skinuo 7.11 i prije njih 7.10 ccc i izbacuje mi da driveri ne prepoznaju hardver na kompu, odnosno točnije ovo: http://img135.imageshack.us/img135/1...rorvva6.th.jpg što mi je za raditi, please help :) |
Citiraj:
|
skinuto sa ati.amd za hd 2900 gt
tako da molim ako ima netko sa konkretnim odgovorom |
Jesi ocistio stare drivere s DriverCleanerom iz Safe Moda??
|
Citiraj:
hvala e da i kada se već žalim na grafu odnosno drivere, nedavno sam formatirao disk i sada mi neradi niti riva tuner 206, niti 3dmark 06 koji sam dobio s grafičkom, oriđiđi, ima li tu pomoći, jeli tu možda driveri utječu??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Reinstalacija windowsa :) njemu ni driver cleaner nije pomogao , jedno 10puta u nizu smo vrtili i uvijek brise opet iste fajlove od nvidie i atija , doduse nije to jedini razlog , imao je i zeznuto nesto sa nerom , pa sam odlucio to sve ubiti i nanovo ...
|
ah super, ajde da ja ipak probam sa driver cleaner-om, dakle kaj jel to neki program koji trebam skinuti ili ga već iamm na kompu, i gdje je??????????
|
Skini driver cleaner i instaliraj, nakon toga restart i dok ti se windowsi dizu stisci F8 i odaberi safe mode. Tu pokreni driver cleaner i uninstaliraj drivere od grafe.
Sry krivo sam napisao ne F7 nego F8. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:28. |