![]() |
2600XT
...ako nije uobičajeni trik sa "nemamo na skladištu" :)
|
Piše da im je raspoloživo, najvjerojatnije je... Trebalo bi ih nazvati i pitati...
Inače, super cijena, ako će oni imati ovako nisku cijenu sigurno će i konkurentski dućani imati još manju. :) |
zanimljiva cijena , prosli tjedan sam gledao u jednom drugom ducanu i bila je oko 1000 , mozda par kuna manje .
|
Jako primamljiva cijena, sad samo sačekati ostale dućane, koji će ne sumnjam, ponuditi i manju cijenu, kako je i kolega Matthew rekao :)
|
WOW ako je tako mislim da bi mošta mogao na drugu grafu prijeci..iako strah me da cu PSU morati mjenjati ako tu grafu ubodem :D
|
Citiraj:
|
Ima 2600XT i za AGP, samo još nije stigla kod nas ;)
|
A ja se mozda zaletim vec danas po jednu i onda pred kraj mjeseca po jos jednu.:goood:
EDIT:Nego nepise koji je ram gore:stoopid:. A na sapphire stranicama se za xt verzije spominje ddr2, gddr3, gddr4. ("128-bit DDR2/GDDR3/GDDR4 memory interface"). Mislim trebalo bi se i u vezi toga malo raspitati. I dali se dobije ona "crna kutija". |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bilo bi lijepo da nabacis neki quick review ako uzmeš grafu :)
|
Citiraj:
|
Ona bi trebala biti kao konkurencija 8600GT verziji?
x2600xt je 150ak kuna jeftinija, ako je to stvarna cijena iz HG Spota. Brijem da je ATI ovdje bolji buy ili se varam? |
Oba odgovora su potvrdna :)
|
Pretpostavljam da i dalje obje navedene nisu bolje u testovima na rezi 1280x1024 i 1600x1200 od ex-hi range kartica poput x1950pro i 7900gs?
|
Tvoja pretpostavka je točna.
|
Citiraj:
|
Sumnjam da su već stigle u Osijek, al nikad se ne zna
|
Citiraj:
|
ali i 2900 je fakat jeftina 2.7K nije puno.
|
Mora da je ova iz hg-spota ddr3 pogledajte cijenu u vemilu (1.111kn),gigabytova i piše da je ddr4 sam je još nemaju.Možda je i uzmem kada je dobiju još razmišljam
Evo slike http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2590 Ne izgleda loše:goood: |
Interesantno je to koliki PCB ima grafa...
|
Iz nekog razloga ddr3 verzija je manja nego ddr4
Ja pikiram na Gigabyteovu ddr3, dolazi sa Neverwinter Nights2, i ima pasivno hlađenje :chears: |
koliko je 2600xt jaca od 7900gs,ako je uopce jaca,i isplati li se prejci na tu atijevku sa 7900gs :)
|
Nije jača, i ne isplati, pogotovo ako ti je prvotna namjena računala - igranje...
|
Inace ta sa gddr4 bi trebala biti brza ali se meni nesvidja. Mislim ako je 350kn skuplja, tolko i nije bolja, malo vise trosi i malo se vise grije. I sto je najgore ima one regulatore napona kao sto ih ima x1950pro koji se griju. Tako da mi se nekako vise svidja verzija sa gddr3. Inace i sam sam bio u pocetku za verziju sa 4, ali nakon svih tih sitnica, neisplati se.
|
Bilo bi čudno očekivati da je brža s obzirom na cijenu :)
Iako ja očekujem dosta bolje performanse od novih igara i drivera |
Momir, javi kad uzmeš grafu, možemo usporediti i s ovom mojom, na tvojoj ili mojoj konfi, svejedno je. :)
|
Citiraj:
Možemo i na obje, a pred kraj mjeseca ja se nadam i CF da cemo moci isprobati:D. |
nada umire zadnja :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56. |