![]() |
pikiram x1600agp
..grafa bi trebala doci u microline za koji dan i dodje oko 1200kn,sto mislite je li to dobar izbor za te pare,grafa je saphirova i ima 256mb ddr 2,samo je sabirnica 128 bitna tako da i nema neke koristi od velike kolicine meme,i koja je razlika izmedju x1600 pro i xt modela,osim u brzini memorije,je li chip isti sa smanjenim taktom ili......
|
Mene isto živo zanima kak se X1600Pro ponaša u igrama. Praktički nema nekih recenzija osim "customer reviews" na newegg-u. Ono što svi kažu je da se kartica grije ... a što se performansi tiče ne vjerujem dok je netko na forumu ne isproba.
|
Nisam znao da dolaze i u AGP verzijma!!!
sad si me zainteresirao!!! ja bi uzeo Pro ili XT verziju ako ih ima?? morat cu se raspitat malo.... |
A meni se cini da je nema standardno u AGP verziji nego se spaja na AGP preko AGP-PCI-E external bridge chip
http://www.ati.com/products/RadeonX1600/specs.html |
Da ... ide prek Rialto čipa.
|
meni to nije vazno...nisam neki igrac, niti imam vremena za to....glavna stvar mi je AVIVO :P
|
Citiraj:
Fakat Sapphire izdaje bas AGP native verziju...nemrem vjerovat. Nedaju oni ipak AGP :D mali OT: sad sam u dilemi kaj zet X800GTO Agp ili X1600 Agp , prijedlozi? |
pa nije to nativna AGP verzija ako ide preko Rialto cipa :rolleyes:
za igranje ti je GTO bolja.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
HDR osvjetljenje Shader Model 3.0 :rolleyes: |
sad tek vidjeh da GTO u AGP verziji ima 128-bitnu sabirnnicu i obicnu DDR memoriju....dakle X1600
@Behrooz: a HDR će stvarno moci koristit na toj kartici :rolleyes: i kartica se ne uzima zbog HDR-a i sm 3.0....ako bi tako gledali, bila bi mu dobra i nvidija 6200..... koje igrice uopce koriste hdr?! mozes ih nabrojat na prste jedne ruke...a kad to ukljucis na X1600 igrica postane slideshow.... nemoras postat 2 puta, imas EDIT u donjem lijevom kutu... |
Ma kartica je zvijerka,još za te novce...
|
Citiraj:
Imas pravo,al svejedno,novije je novije |
...nista najverovatnije cu je uzeti pa javim rezultate....
|
Citiraj:
X1600 je po meni do sad najgluplji ATI-jev proizvod 6800 nvidia |
Kak stoji recimo 6800 sa HDR-om ,kad bi se uparilo sa mojom konfom. Koliko HDR skresa performanse?
|
[QUOTE]Originally posted by nicko_029
[B]sad tek vidjeh da GTO u AGP verziji ima 128-bitnu sabirnnicu i obicnu DDR memoriju....dakle X1600 Ima Powercolor X800GTO 256Bit,256Mb u Vemil-u ,ali me cisto zanima s financijske strane jer GTO 1657kn X1600 je 1094Kn Inace max reza u kojoj igram je 1024x768:) pa onda i 256bit ili 128bit i nije presudno !? |
Citiraj:
Koliko ubije performanse?Pa gledaj,u Serious Sam 2 meni s HDR-om radi jedva,min na 35 FPS do 75FPS,a imam 11K 3DMark 2005. |
|
[QUOTE]Originally posted by LARN81
[B] Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E dobro to me je zanimalo...A vidjet cu sutra mozda se zrtvujem:) pa zemem X1600 da ju istestiram i bacim na forum rezultate , a sigurno bu brza od moje u sigu:D |
na karticama do 1500kn (za agp), ne mozete ocekivat neke rezultate....pogotovo zato jer su to vecinom kartice sa 128-bitnim sabirnicama....osudeni ste na 1024, neke medium detalje bez AA i AF....a o hdr-u ni ne pomisljajte...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
X800GT je isto dobra kupovina, ima 256Mb GDDR3, a kazu da PowerColor ugradjuje R480 cipove.
|
GT-ice imaju samo 8 pipeova i nisu bas nesto....
sto se tice X1600,ja bio danas u autronicu i pitao.....dolaze krajem sljedeceg tjedna i PRO (~1150 kn) i XT (~1550 kn) verzija.... |
Citiraj:
|
a cuj.....odlicna je to kartica, samo da ima 256-bitnu sabirnicu.....
ako hoces igrat na malo zahtijevnijim postavkama sa AA i AF, neznam bas kako se to ici...istina da ima brzu memu i gpu, ali trebalo bi isprobat... |
Kad smo kod X1600 dosle su u HGspot pa navalimo:clap: :clap: :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:53. |