![]() |
6800le R.i.p.
Evo...
Sve što je dobro kratko traje... Gotova je. Dokrajčilo ju je 945mhz za memu. Surfao, i pljas, samo šarene crte po monitoru.Prvo sam zabrijo da se LCD matrica napušila, al jebiga, LCD nažalost :D radi normalno. I kod bootanja, ma ustvari bilo čega grafa daje samo točkice (pormećene), kad dođe u win da se nešto jedva razaznati. Eto...apeliram na vlasnike 6800Le, smilujte joj se :D...(vašoj LEici) Bila je zvjerska grafa, 465mhz za GPu i 945 mema. Nisam stigao ni 5k u 3dmarku 05 okinut, falilo mi je par bodova. To je bila najjača grafa sa 12 pajpa...:( :( :( Evo suze mi idu na oči. Ide u drveni okvir i na zid iznad radnog stola :) Pozdrav! |
na kojem si kloku radio kada ti je crkla.
Zao mi je zbog grafe :( |
Citiraj:
Mema je odahnula. |
moja sucut...
|
Re: 6800le R.i.p.
Citiraj:
A jel imas garanciju bar? Stvarno steta takve kartice |
Re: Re: 6800le R.i.p.
Citiraj:
|
Koja šteta:( (Sniper cryes with Sam Fisher:()
Koliko je trajala? Joooj kada pomislim da bi se to i mojoj moglo desit:eek: max joj je bio 500core i 1224 mem a ju držim na 491core i 1220...hope it is ok :| |
A u kurac :(
Ponos 12pajpanih leica je upravo RIPnul... :smoke: Sam vam rekel deca da volt modanje nije zdravo :D |
Iskrena sučut...
|
stvarno šteta....
|
dofuraj ju do mene tj kad slozim burazu komp pa cu vidjet kaj joj je ok?
|
Znaci vidi se ipak nesto malo? osh mi je posudit? :D
|
Sućut i od mene. :D
A da probaš flešat BIOS s manjim taktovima? |
Zahvaljujem svima.
Pcekspertovci su suosjećajni ljudi... Evo meni su suze curile, doslovno. Ne zbog materijalne štete, nego ta grafa mi je bila posebna...:) Dokracio sam ju sam. Sam sam si kriv- nabrijo sam se na tišinu, uštrb voltmodovima i OC-om. U 2d-u je silencer bio na 25% (oko 65C), ali je u 3d-u pak bio na standardnih 100%... Mema je zbog toga bila stalno zagrijana, a pošto nema 2D/3D clock meme, odapela. budem screen ulovio sa digitalcem da vidite kakvu bajnu sliku daje u dosu :D Nemam garanciju...Long story---:( A trajala je zapravo dosta...Skoro godinu dana, da sad sam se sjetio prvo smo Mental i ja kupilii LEice. |
:( ako je do temperature možda bi da nisi instalirao novi Riva Tuner još i danas radila jer prijašnje ver nisu imale smanjenje i povećanje vrtnje veta...tako da nebi išla na 65c zar ne?:(
|
Citiraj:
još ćemo vidjet da li će kakav Re flash pomoći. Ali sumnjam... |
steta :( ode ponos leica :( biti ce bolje ;)
|
Meni je žao tvog novčanika. kartice mi nije žao.
Nego, čime je to hlađeno bilo? |
Citiraj:
ali bila je pod garancijom i došla mi je nova ;) Ja sam imao hrpu vrtikalnih linija i donekle se moglo razaznati o čemu se radi na slici, ali nikakve reanimacije nisu pomogle, dala je svoje i doviđorno :( |
Meni nije žao jer je još jedna nvidia prdnula na rosu:D :D :D
Šteta je kaj buš sad moro trošit novce:( Ali pci-e je u điru možda dobar motiv za prelazak:beer: |
Citiraj:
Al kak covjek veli trebalo bi na pci-e ic |
He he, da se i ja priključim :D :D
Uspješno sam ubio jednu 9600XT, pa kupio drugu- i ubio je, i odnio na garanciju ( psujući svim bogovima...), za to vrijeme nabavio 9500pro i dok je stigla 9600xt sa garancije i nju ubio. Iz navedenih razloga sam odbio overclockati grafičke kartice do kraja života jer sam očito proklet. Probah silencere,stock hlađenja,vodena.... Sad mi stiže 9800XT i nadam se da će poživjeti dosta dugo u mome caseu :clap: :clap: A 9600XT ide u prodaju cim doticna kartica stigne :D :D |
stvarno ste pacijenti......... :D
koja je firma ta LE-ica,Sam? |
Leadtek ako se ne varam. al, jaki ste... pa šta ih clockate do kraja, još je Sam dotega malo frekvu u power stripu, jel tako? :clap: :D
|
Odnosite se prema tim grafama ko prema robovima, samo udri, udri,... Normalno da će brzo odapet. :D
|
Meni je zao ove kartice jer je bila dokaz kaj se moglo sa LEicom . ali i dokaz koliko to traje nazalost ako se dira previse .
ja sam ubio dosad Gf 4 , i nedavno Radeonku 9800pro , valjda vise necu nijednu , iako sam poceo i ovu tzv. karticu koju sad imam clockati .Sta ce biti samo od nas ako nas Carla cuje koliko ubijamo :D |
1 privitaka
Uf, ne ide nikak skupa tišina i svinjski overclock...
Onda se ružne stvari događaju... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo skrpo sam neku MX2 sa 32MB, samo tolko da sliku imam na monitoru. :D
Evo ovako izgleda bootanje. A drugo vam neću ni pokazivat...:( http://img107.imageshack.us/img107/5...02923rp.th.jpg Gotova je. Sumnjam da bu kaj pomoglo, otvoren sam na savjete... Ono lemljenje nove meme, neznam dal je to izvedivo...:( Da, OC i tišina nejdu zajedno. E,da grafa je bila made by Nvidija, znači čista :D Aj dečki nemojte sad NV vs. ATi, bilo kaj može crknut, a onda se pitaš "Zašto baš meni"... Sa mojim igranjem je na neko vrijeme gotovo, onu grafu sam si sam priskrbio, i bogami veći omjer uluženo/dobiveno nisam mogao dobit. Kupio sam ju u oglasniku prije godinu dana i platio 1560kn :)... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:05. |