PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   BitDefender 8 Professional Plus (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=21636)

kresimirSM 08.06.2005. 02:05

BitDefender 8 Professional Plus

imam BitDefender 8 i kada sam ga prvi put registriro bilo je sve ok! i sad sam nakon par mjeseci formatiro komp i nece da mi prihvati registracijski broj!
kaze da ce mi presta radit za 15 dana(otprilike)!!!!!!:(

ako ko ima bitdefender neka javi...mislim ako ima neko ideje za rijesit problem!

TNX

MRKONJA 08.06.2005. 02:25

Tvoje ponašanje
I ubuduće bez glupih upada. Moderatori te gledaju.
Riješi se bitdefendera. Skini Avast ili kupi nod32.

Mailman 08.06.2005. 07:41

Re: BitDefender 8 Professional Plus

Citiraj:

Originally posted by kresimirSM

ako ko ima bitdefender neka javi...mislim ako ima neko ideje za rijesit problem!

Naravno da imam ideju...evo pogledaj ovdje :p
Istina, Rumunji su sa novom verzijom BD-a (8.0.200 čini mi se) napravili dobar posao...:D

kresimirSM 09.06.2005. 00:14

da to si 100% u pravu! stvarno je dobar....nisam se nikad zarazio dok sam ga imo....mislim jos ga imam ali do 15 dana ga necu imat!

kosta u Ve-mila oko 400 kn! sad kad cu trebat vec kupit antivirus onda bi bilo mozda dobro da kupim nesto bolje....sto mislis jeli bolji NOD32???!

Veki-os 09.06.2005. 00:25

Citiraj:

....sto mislis jeli bolji NOD32???!
Pa normalno da je bolji,jedno 100 puta.

fairy 09.06.2005. 00:31

http://www.my-smileys.de/smileys2/00009154.gif http://www.websmileys.com/sm/sad/106.gif

kresimirSM 10.06.2005. 00:05

fairy, daj neki normalan komentar, a ne......!

Evo u Ve-mila BitDefender dodje 400 kn a NOD32 je za 100 kn jeftiniji!
znas onu koliko para toliko muzike....ja mislim da bi se te trebo pridrzavat?????!!!

Veki-os 10.06.2005. 00:24

Jebeš mi sve ak ste vi normalni,BitDefender bolji od NOD32-a zato što je skuplji 100kn?: lol2 : : lol2 : : lol2 :

fairy 10.06.2005. 01:51

Citiraj:

fairy, daj neki normalan komentar, a ne......!

Evo u Ve-mila BitDefender dodje 400 kn a NOD32 je za 100 kn jeftiniji!
znas onu koliko para toliko muzike....ja mislim da bi se te trebo pridrzavat?????!!!

http://www.websmileys.com/sm/fingers/fing06.gif
http://www.fadzter.com/smilies/rolleyes.gif

ja ne volim nod32 http://bestsmileys.com/waving/2.gif

Black Dragon 10.06.2005. 02:35

avast! rulz :D 4Free Home, ako već misliš dat pare onda uzmi avast! Pro :D ili NOD32 mada bi ja rađe kada plačam platio Nortona ...

fairy 10.06.2005. 03:17

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
avast! rulz :D 4Free Home, ako već misliš dat pare onda uzmi avast! Pro :D ili NOD32 mada bi ja rađe kada plačam platio Nortona ...
nortona ne bi da mi ga daju besplatno http://www.websmileys.com/sm/mad/1435.gif

joolka 10.06.2005. 03:33

...mogu osobno potvrditi dok smo koristili bitdefender u firmi di radim bilo je virusa ko u prici...najsmjesnije je to sto kao prijavi virus i onda skeniras pa ga ukloni i sve je kao u redu do sutra kad opet prijavljuje isti virus....naravno bio je tu instaliran service pack2 i svi updateov ali se nije pokazao...sad smo presli na kasperskog i mogu reci:beer:

kresimirSM 10.06.2005. 14:16

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

joj!!!!!
neznam jeli se isplati uopce ovako raspravljat, vidim ja da svak ima svoja iskustva i sva su drukcija od drugih!!!
ali eto volim rasprave pa dobro!!!!
:argue:

a moja iskustva su sljedeča:
imo sam nortona i nije bio dobar, iako se o njemu prica ko o neznam kome, prijatelji imali i isto ga je svak odjebo!

sad svi (gotovo svi) imaju bitdefender 8 plus i stvarno se pokazo kao pouzdan antivirus, i super je sto ima antispam i firewall!
cak je ako se nevaram bio pohvaljen u jednom broju pc chipa kao jedan od najboljih anivirusa!

Nisam imo NOD32, ali sam isto cuo samo pohvale o njemu, a i koristu ga u BUG-u kao zastitu!
Ja sam se naviko na Bitdefender i mogu rec da je dosta jednostavan pa mu dajem prednost!
Ae neka onaj ko je vidio NOD32 malo ga opise(svako koliko skida update, jeli jednostavno sucelje ili ne, i koliki su updatei-jer imam analognu vezu(Dial-up): hitthewa !

a taj "avast", gdje njega mogu skinut i koliko je pouzdan!???????????
Ipak nebi trosio novac ako ne moram: goood :

fairy 10.06.2005. 17:24

Citiraj:

Originally posted by jolkica
...mogu osobno potvrditi dok smo koristili bitdefender u firmi di radim bilo je virusa ko u prici...najsmjesnije je to sto kao prijavi virus i onda skeniras pa ga ukloni i sve je kao u redu do sutra kad opet prijavljuje isti virus....naravno bio je tu instaliran service pack2 i svi updateov ali se nije pokazao...sad smo presli na kasperskog i mogu reci:beer:
ja nisam imala takvih iskustava..meni je sve za pet :D a i sučelje mi je puno bolje nego kod nod32 ili kasperskog (probala oba)

MRKONJA 10.06.2005. 17:53

Citiraj:

cak je ako se nevaram bio pohvaljen u jednom broju pc chipa kao jedan od najboljih anivirusa!

Nisam imo NOD32, ali sam isto cuo samo pohvale o njemu, a i koristu ga u BUG-u kao zastitu!

Nečeš daleko dogurat slušajući preporuke iz takvih časopisa.

Costa 10.06.2005. 21:54

Svaki casopis gura onaj program koji se u njima reklamira, bar je to lako primjetiti.

Sto se mene tice NOD a probao sam ih sve.

kresimirSM 11.06.2005. 00:25

fairy, nisi mi bila jasna!
S kojim antivirusom nisi imala takvih iskustava.....fakat nisam skonto!!!!!:confused:

dobro, uglavnom nod ili bit???!!!
evo sad skidam avast 4 home pa cemo vidit kakav je on za pocetak!!!
ako on bude dobar necu trosit lovu đabe!!!:cool:

bonovox 11.06.2005. 02:17

BitDefender je super : goood :

bonovox 11.06.2005. 23:03

Citiraj:

fairy, nisi mi bila jasna!
S kojim antivirusom nisi imala takvih iskustava.....fakat nisam skonto!!!!!:confused:

dobro, uglavnom nod ili bit???!!!
evo sad skidam avast 4 home pa cemo vidit kakav je on za pocetak!!!
ako on bude dobar necu trosit lovu đabe!!!:cool:

s bitdefenderom nisam imala loših iskustava, uvijek je sve bez problema obrisao..što se za nod32 ne bi moglo reći :grrr:

btw..pisala sam s drugog kompa :D

fairy

kresimirSM 12.06.2005. 14:44

Aaaaaaa, sad mi je jasno! TNX!

Ja sam evo skinuo avast Free 4 Home, i cini mi se sasvim ok....mislim nisam ga jos vidio u akciji ali sucelje je sasvim ok, ipak je bitdef. imo malo bolje sucelje ali ako sve uzmem u obzir, ovaj je besplatan pa......!

Zasad cu koristit avast, pa cemo vidit kako ce se ponasat...
Ako ga budem trebo mjenjat, zamjenit cu ga sa Bitdefenderom!!!!

provokator 17.06.2005. 13:59

Citiraj:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
...
Ae neka onaj ko je vidio NOD32 malo ga opise(svako koliko skida update, jeli jednostavno sucelje ili ne, i koliki su updatei-jer imam analognu vezu(Dial-up): hitthewa !

Probao sam 3 verzije i meni su sve tri bile bez veze. A updatei... niti jedna firma nema tako debilne, svaki je 2mb pa makar otkrili samo 1 novi virus, a izdaju ih skoro svaki dan pa ti skidaj modemom. A nedam bome niti dsl bandwidth!!!

Uglavnom, koristim Nortona (nikad nijedan virus nisam dobio, sve je sprijecio), kad cu radit reinstall Windowsa definitivno cu probat BitDefendera, citajuci o Avastu nisam ostao impresioniran...

Mailman 17.06.2005. 15:17

Citiraj:

Originally posted by provokator
. A updatei... niti jedna firma nema tako debilne, svaki je 2mb pa makar otkrili samo 1 novi virus, a izdaju ih skoro svaki dan pa ti skidaj modemom. A nedam bome niti dsl bandwidth!!!

:clap:
Točno tako! Ne daj impulse/promet! :D

Costa 17.06.2005. 16:29

Ja sam ga vec hvalio tak da se zna da sam za njega al samo bih rekao da ima najvise mogucnosti sto se konfiguracije tice, sve sto mi treba. Brz i neupadljiv. Fantastican.

Sto se updatea tice tu morate razlikovati trial i kupljenu verziju. Trial verzija sluzi samo za isprobavanje i osim sto ima vremensko ogranicenje svaki update je puni update, znaci oko 1.5 - 2MB.

Kupljena verzija radi samo potrebni update, znaci par KB (20-100). Eventualno jednom u par mjeseci napravi puni update.

Antivirusne programe isprobavam po principu svaki tjedan neki drugi, a tko hoce vise od jednom (cca 19) neka pogleda ovo:
http://www.virustotal.com/flash/index_en.html

I ako itko slucajno koristi krekanu verziju, to je trial verzija sa maknutim vremenskim ogranicenjem. Updatei su idalje puni. Zato i ima puno klinaca koji ga pljuju.

kresimirSM 18.06.2005. 19:13

OK! TNX evo par dana me nije bilo, bio sam zauzet....

evo ja sad koristim avast i nemam zasad nikakvih problema.....u biti nisam ga ni isprobavo na XXX stranicama:) !!!

ali za sad par dana cu formatirat komp pa cu ga prije isprobat!!!!
ako bude kakvih problema napisat cu dojmove!!!!!
..........i kupit BitDef.. ako bas budem morao!!!

Ljudi uzivajte

ZRx 28.06.2005. 10:41

wiruz one

ma zanimljiwa raspraw oko antiwiruza1
ja sam ih prowao dosta i iz mog iskustaw nod32 izgleda dobar ako ne i odlican samo za njega naci i krekirati da radi ok ! treba puno ziwaca i strpljenja ! nadalje nortona nikome ne preporucujem jer je supaljjjj i trojanci ga bez problema onesposobe a pluz sto zauzima prostora i prosecorskog resursa...uzas ...suckzzzzz!
e bit defendr sam i saam koristio dok nije rekao da newalja key...odlican program za razliku od drugih ima puno mogucnosti i firewall i meni se cinio odlican malo weli ali dobar!
sad sam na avastu i sasvim sam zadovoljan ....ako imate wxp.... preskenira ih na pocetku kad se dizu srto je weliki pluz!
i skida updatowe kroz nekoliko sekundi jos jedan pluz1
minuz mu je weoma cudno sucelje nalik mediaplayeru......!
no radi bez zafrkanxije i to je to!
ostale cu tek ispprowawati!
:rambo: wiruz

Mailman 28.06.2005. 10:59

Re: wiruz one

Citiraj:

Originally posted by ZRx
ma zanimljiwa raspraw oko antiwiruza1
ja sam ih prowao dosta i iz mog iskustaw nod32 izgleda dobar ako ne i odlican samo za njega naci i krekirati da radi ok ! treba puno ziwaca i strpljenja ! nadalje nortona nikome ne preporucujem jer je supaljjjj i trojanci ga bez problema onesposobe a pluz sto zauzima prostora i prosecorskog resursa...uzas ...suckzzzzz!
e bit defendr sam i saam koristio dok nije rekao da newalja key...odlican program za razliku od drugih ima puno mogucnosti i firewall i meni se cinio odlican malo weli ali dobar!
sad sam na avastu i sasvim sam zadovoljan ....ako imate wxp.... preskenira ih na pocetku kad se dizu srto je weliki pluz!
i skida updatowe kroz nekoliko sekundi jos jedan pluz1
minuz mu je weoma cudno sucelje nalik mediaplayeru......!
no radi bez zafrkanxije i to je to!
ostale cu tek ispprowawati!
:rambo: wiruz

"w" ti je nekakav fetiš ili što? :D
Inače, "krek", "key" (u ovom kontekstu) ovdje nije preporučljivo upotrebljavati...;)

SniperWolf 28.06.2005. 13:17

nemam ništa protib BitDefendera 8,zapravo iznenadio me,NOD32 govori sve 5 a kad skeniram s BitDefenderom nađe 3 virusa:rolleyes: jedino je onaj FW malo napasan,za svaki cookie ili java script te upozori i upita...:smoke: :grrr:

Costa 28.06.2005. 18:48

Citiraj:

Originally posted by SnipWolf
nemam ništa protib BitDefendera 8,zapravo iznenadio me,NOD32 govori sve 5 a kad skeniram s BitDefenderom nađe 3 virusa:rolleyes: jedino je onaj FW malo napasan,za svaki cookie ili java script te upozori i upita...:smoke: :grrr:
Koja 3 virusa i gdje ih nadje?

SniperWolf 28.06.2005. 19:20

:) a neznam više koja 3 virusa to je bilo prije par mjeseci...ja mislim da je jedan bio .exe datoteka [no name script for mIRC],jedan dll. [neznam čemu je služio taj dll] i jedan je bio u .rar arhivi.Još se jedino sjećam da je jedan od tih 3 bio mIRC virus koji NOD uopće nije otkrio

Router 28.06.2005. 19:33

MA kakav antivrus? dosad sam ih imao 4 , i ipak bi uvijek nekaj pokupio . otkad imam na xp onaj sp2 , i upaljen firewall , i ne idem na zloceste i sumljive stranice , nema nikakvih problema , mislim na povrsini sve djeluje dobro .

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:34.