![]() |
Catalyst 10.6 Official
Release Notes:
http://www2.ati.com/relnotes/Catalys...ease_notes.pdf Code:
Driver Packaging Version 8.741-100527a-100948C-ATI Catalyst 10.6 WHQL (Windows XP 32bit) Catalyst 10.6 WHQL (Windows XP 64bit) Catalyst 10.6 WHQL (Windows 7/Vista 32bit) Catalyst 10.6 WHQL (Windows 7/Vista 64bit) |
Citiraj:
Edit:a popravili su izgleda...ajde nek neko testira :D heh |
igrao bc2 oko 3 sata i radi dobro sve
|
Instalirao preko starih i nakon pokretanja filmica na youtube-u blue screen... Idem pocistiti sve i probati ponovno instalirati. Kartica HD4870
|
Stavio ih gore, odvrtil sam BC2 oko cuku vremena i nikakvih problema. Kasnije cu jos probati Dirt 2 i DA:O.
|
Dobio par FPSa u BFBC2,loading time ostao isti (33 sekunde).
|
Djeluju OK, osjeti se mali porast Fps-a:amen:
|
Instalirao sam ih samo zbog HW aceleracije u flashu, ali na Windows XP mi je na 720p filovima load veci nego sto je bio.
|
Meni se BFBC2 ponaša malo čudno sa ovim driverima, nekako zna zatreperit i na sekundu se prikazati crni ekran, i kao da je dobio nekakav lag kada klikam po menijima, pogotovo kada se treba joinat u igru...
|
e ja sam sa 10.3 drajverima imo oko 18k 3dmark06
sada svakom verzijom daljnjom sve manje i manje, sa 10.6 imam 14k :D |
Meni se pak samo zamrzne slika na nekoliko sekundi ,
što me jako iritira.Vračam se na stare drivere.:care: |
Za sada sve u redu, nisam ništa benchao, DXVA radi u MPC-HC, meni super :)
|
pregazio stare 10.4 i primijetio enormo ubrzanje loadinga bc2,uglavnom sada mi se loada za nekih 8-9sec(prije preko 25-30sec) i među prvima sam na mapi!
ostalo mi se ćini isto!:chears: |
Citiraj:
Malo OT: ovo da si među prvima na mapi, pa to je malo čudno obzirom na to da postoji 15ces delay pa skoro svi ulaze istovremeno ;):respekt: |
Citiraj:
e sada ne znam kako je bilo na 10.5 jer sam njih preskoćio jer su neki prićali da imaju problema ali ovo je odlićno!:goood: edit(video)-kmplayer,mdc rade bez ikakvih problema |
Meni sa 10.6 nema više u KMPlayer slike :(. Iste postavke sa 10.5 je sve bilo ok.
Postavke su: MPC - video decoder za dxva i odabrao Enhanced video renderer. Sa 10.5 je bilo sve ok. EDIT: evo vratil sam na 10.5 i sad sve radi kak i prije. |
Kod mene 10.6 povisuje temp u idleu i to vise nego 10.5 driveri.. Razliku u perf nisam testira tako da tu nemam sto reci..
|
Citiraj:
Meni se ruše drriveri, ili zabloksa prilikom youbito ili mpc hc. Ati 4850, ovo su prvi drajveri s kojima imam problema. EPIC FAIL ATI..... |
Citiraj:
Ove ostale sam preskakao:chears: |
Zeza me hardwareska akceleracija na samo nekim MKV, DXVA videima pa prebacim onda na procesor posao.
Inače je sve vredu. |
|
Citiraj:
Load time dug ko i prije hotfixa, bc2 ide normalno, ccc se još uvijek ne pali. Zaobilazim ove drivere. |
Citiraj:
|
meni s 10.6 dok igram bc2 crasha na desktop, kao da sam alt-F4 okinuo
prije tog nije bilo :/ |
Ja sam sad na 10.2 i kmplayer mi steka na vecim rezolucijama
|
Citiraj:
|
Stavio na frišku instalaciju sedmice, bc2 radi ko podmazan, u 3dmarku dobivam cca 600 bodova više (naspram 10.2) te ovi kaj kukaju da im kmplayer neradi neka pređu na vlc ili konkurenciju jer taj player se presto razvijat pa i tu leži velika mogučnost kasnijih problema.
|
Citiraj:
95c nije normalno i ne znam razlog kak bi došlo do toga osim zbog problema s ventom. Driver sam po sebi ne može radit takve probleme ,osim ak ne zariba regulaciju. |
Meni na HD4850 radi puno bolje kad ulazim u COD4 i COD Waw(među prvima,a do sada sam bio 5 ili 6) i hrpa dobrih igrica radi bolje.Hmm.. čudno al ajde što se mene tiče driveri rade super na mom kompu.
|
Citiraj:
koliko moram vrtit taj stability test? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:11. |