![]()  | 

Euro Truck Simulator 

Uhh, koja će to bit igra, uzlazi tokom ljeta... Vožnja europskim kamionima (Scania, Man, Volvo, Mercedes...) i europskim gradovima! 
	Evo linka: http://www.eurotrucksimulator.com/gallery.php Još jedan: http://www.youtube.com/watch?v=obCkeYfhseE Jedva čekam, neću se maknut cijeli dan s kompa:care::care:  | 

Da, čuo sam za to. Bit će odlično....samo ja sam mislio da to prije izlazi, il čak da je već izašlo.... .. 
	 | 

jel se zna oce li bit i multi? 
	Citiraj: 

| 

joj, ja isto jedva cekam ovo... bit ce zakon.. 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Meni nije jasno kako netko pobogu moze to igrat?? 
	Mislim di je gust u voznji kamiona uz ocajnu grafiku?  | 

Koliko ja imam iskustva sa SCS softwareom ne očekujem puno od igre, smatram da će biti puna bugova i da će AI biti poprilično glup. 
	 | 

Pa nije sve u grafici... 
	Inace bit ce dobra igra za ubit dosadu... kao i 18 Weels Of Steel. Uzmem si fino 3-4 pive kutiju pljugi i udri ^^  | 

Citiraj: 

| 

a cuj, ja bi se bas zelio zaputit sa nekom scaniom preko 500 KS i 13.60m slepom na kojoj je natovareno 25t iz Zagreba u Munchen :) 
	jos ako budu prave rute di ce mi biti kraj :zdero:  | 

Citiraj: 

Dooobra! Jedva čekam ovo.  | 

ili voznja kroz Alpe... jaooooo :goood: 
	 | 

E to to, pogotovo uspon. Treba nabavit one male utege da se može stavit na tipku za gas pa odspavat kroz noć dok se kamion ne popne nekam. 
	 | 

jos ak ce biti realno ponasanje kamiona, uff :) 
	 | 

jaaj, ja nembrem čekat više!! 
	 | 

Citiraj: 

mislim da bi igra mogla biti fora za ubiti kojih 20min dnevno baš kao što crash kaže..uz pivu i pljugu :)  | 

O da. Prošlo ljeto ostavim da vozi na ~40 odem na kupanje, vratim se skupanja i on taman dođe na odredište :D. Jedva čekam i taj nastavak da ubim vrijeme 
	 | 

Citiraj: 

Iako sumnjam da može bit gore od 18 wheela, samim tim šta je ovo Europa mi je već 10x draži:) Iako gledajući slike ovo je kompletna ista igra ka i 18 wheel, samo europska mapa:D Oće bit Split?:D Bar Dugopolje ako ne ništa:D  | 

Mene samo zanima koliko bu to ispolirano, isto ne očekujem puno i mislim da mi baš nebu radilo na high, ali najviše se bojim AI-a :D ! 
	 | 

Citiraj: 

| 

Jooj jedva cekam,javite odmah cim izadje,da si je nabavim :D 
	 | 

Tema je malo starija....no zna li netko kad izlazi otprilike?:chears: 
	jedva čekam....:beer:  | 

Sredinom ljeta 
	 | 

Citiraj: 

Citiraj: 

Citiraj: 

Citiraj: 

ali da, cruise control fakat zna spasiti živce.. prst se bez beda može ukočit :)  | 

jel neko zna di bu se moglo kupit 
	 | 

euro truck simulator 

jel neko zna hoce li se to moc kupit u igraonicama:stoopid: 
	 | 

Zna li tko jos ima li neka druga simulacija voznje kamiona, a da nije 18WoS ili ovaj ETS???  
	I da je malo bolja od ovih igrica?  | 

U postupku nabave sam je trenutacno. 
	Nema balkan :( . Po autoputu svi pice tako da necete sve prestizati samo tako ( u ovo malo kaj sam igrao dva kamiona su me prestigla :D ).  | 

Ček.ček 
	Pa to je izašlo??  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:20. |