![]() |
MATE 20 PRO ... 3400kn
P20 PRO ... 2600 Ja ubo Mate 20 pro....nadam se da će stići i da su zalihe uredno ažurirane :) |
Ima li Honor 9 double tap to wake(EMUI 9.1)?
I zašto notifikacije stižu tek kad se ekran probudi? Zna li neko možda? |
Mislim da huawei nema dt2w.
Isključi možebitne režime štednje i posebno isključi optimizaciju baterije za pojedini app na kojem ti kasne notificationsi. |
Jesam.Viber je ok,ali zezaju Messenger i Gmail.....
|
razmišljam uzet P30, ali ne znam kakvo je sad stanje sa onim zabranama korištenja google servisa? ako sad uzmem novi P30, hoću li moći normalno koristit google maps, google play store, plačati paypalom i bankovnom karticom vezanom za tekući račun?
gdje mogu najjeftinije uzet P30? |
P30 je pre-ban mob I rade normalno Google servisi a i desetaka je vanka za njega.
|
Da li će ovaj novi Huawei Nova imat problema sa Google servisima?
|
Misliš na nadolazeću Novu 6? Vjerojatno, obzirom da je after-ban model.
|
Neće imati problema, jer ih neće uopće imati. :D
|
Ovaj šta sad reklamiraju, nije 6.
5 nešto. ____________ Sent from my mobile using Tapatalk |
|
Citiraj:
To ustvari i nije nov telefon, već Honor 20 u drugom pakiranju. |
Uspio sam se dokopati Mate 20 Pro u ovoj Tele2 akciji za crni petak, tocnije dva komada, jedan mami, jedan sebi, oboje nam istekao ugovor ovaj tjedan, nije moglo se bolje poklopiti... I sto nisu stavili u reklamu pa sam se ugodno iznenadio, dosla su obadva sa Snorkeling Caseom, reklamiraju taj case u obicnoj prodaji, ali za BF nije bilo stavljeno da dolazi s tim pa jos jedan razlog za srecu :D
Mislio sam da nista od toga posto su mi u poslovnici rekli da je rasprodano i nemogu nabaviti, isto tako su mi rekli u sluzbi za korisnike i onoj svojoj prodajnoj, narucio obadva preko weba i proslo :D Mob stigao, od sinoc ga postavljam, trenutno je najvise sam povukao OTA EMUI 9.1.0.347, od ovoga sto ga koristim, stvarno je zvijer od mobitela... Smanjene animacije na 0.5, Dark Mode, sve je snappy, kameru sam opalio par slika i prezadovoljan :) Mini srcani sam dobio kada je prvi mob nakon instalacije tog zadnjeg updatea sa nekih 25+ % baterije samo dropnuo na 0, ali to je napravio i drugi, napunjena obadva do kraja, rade obadva normalno :care: Trazim neko kvalitetnije staklo ako uopce postoji zbog rubova, pa ako netko ima iskustava please neka podijeli :) :chears: |
Zasto na P20 lite prebacivanje fotki i video materijala traje beskonacno dugo? Htio bih prebaciti cca 20GB materijala na komp, a on jednu fotku kopira 10min.
EDIT: Ide preko Huawei Share-a |
Citiraj:
|
Thx, narucit cu. Zasad sam uzeo nekoe hydrogel klince, pa sto prvo stigne :D A case ce biti ringke fusion.
|
Uzeo bih curi novi mob, pa gledam Huawei P20. Uvjeti su manji footprint, solidna kamera i baterija. Do sada je imala S7, zamjenjena baterija mu umire (opet).
Cura je nezahtjevan user, surfanje, instic, kamera, chat/mail... Super bi bilo da baterija gura dobro u idleu. Frend vec godinu i nesto koristi P20 i zadovoljan je. Ima li taj mob neku poznatiju manu da ga zaobidjem? Software updejtovi su skroz nebitni. Gcam i kirin chipset se vole ili? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Haha, da, battery drop je izgleda svima sa tim updateom. Meni sa 40% palo na "mrtav je" :) .... srećom kolega @cic koji me i uputio u Tele2 je updateao prije mene pa sam znao za njegov slučaj battery dropa. Svejedno, nije mi bilo svejedno kada nije trzao na "power on" :) Inače, ja isto prezadovoljan mobom, stvarno je zvjerčica. Ekran me oduševio. Prešao sam sa Samsunga S6 koji ima čak i više ppia (577 vs 538), ali imam osjećaj kao da je ekran od Matea klasu iznad. Što se tiče stakla; tri dana mi je na njemu OVO i zadovoljan sam. Možda mi se samo malo češće desi da mi ne očita fingerprint na prvu, ali mi je ovo prvi mob gdje koristim fingerprint ID tako da je možda malo i do mene dok uhvatim ruku. Caseove sam uzeo ove: QIALINO + Ljetni kada mi je case ujedno i novčanik jer nemam gdje sa svim stvarima :) SURAZO |
Možda nekoga zanima.
HUAWEI NANO MEMORY CARD 128GB u edigital za 376kn. Najjeftinije što sam našao uključujući aliexpress, amazon i ebay |
NArucio sam sad svasta, dok ne dodje malo cu pripaziti... Evo mamin mobitel dobio Android 10 -.- , moj nije :D 4.5 gb update... Isao sma odmah rucno refresh ali nista :/
|
ja sam prekjučer preko hicarea skinuo tamo mi je došao..
|
I meni preko Hicarea došla desetka na mate 20 lite. Dobro to radi, ja zadovoljan :)
|
Citiraj:
|
Mob je vec nekoliko dana kod mene, malo testiranja prije urucenja poklona. Ima li realno smisla updejtati na 9.1.0? Dark UI koliko vidim nisu ugradili u update. Jel dobijem sta bolju autonomiju ili kameru? Nista drugo nije bitno.
Trenutno ne nudi ota update pa se ne bi ni trudio updejtati ga, ako nece dobiti nista pametno s njim. |
Na p20? Dark mode ništa ne znači glede uštede jer je lcd ekran
|
Meni je EMUI 9.1 dobar prvenstveno zbog bolje optimiziranog file sustava, ali ne vidim neko poboljšanje autonomije i prave kvalitete slika. Dobiješ više opcija u kameri i bolji AI, međutim, slike u RAW ili pro modu nisu ništa bolje. Full dark mode dolazi u EMUI 10, ali meni iskreno je dark mode sranje pa mi uopće nije bitno je li podržan ili ne.
Citiraj:
|
Dark UI je laksi oku i u ovom slucaju je vise do navike. Nije u istoj recenici s autonomijom iz ocitih razloga :) Tnx, budem ga updejtao preko pc-a i bok, neka odmah ima 9.1. Tnx!
|
Meni nije jer stalno vidim sam sebe i okolinu u mobitelu, katastrofa je čim je neko svjetlo upaljeno pa mučim oči fokusiranjem. I ovako gledam kako da nabacim neko mat kaljeno staklo i skroz spriječim refleksiju, a ne da je dark modom još povećam. :D
|
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Ma znam, ali po mrklom mraku ionako rijetko koristim mobitel pa mi ta opcija i nije must have.
|
P20 PRO, da li je netko probao update na android 10?
https://www.getdroidtips.com/huawei-p20-pro-android-10/ Ili je nekome došlo OTA? EDIT: ipak još ništa, ovo je vjerojatno BETA. Čekam službenu verziju. :) |
Bit će uskoro final...
|
Citiraj:
Btw Insignum servis besplatno stavlja folije do 12. siječnja https://consumer.huawei.com/hr/suppo...gJL9jt-hPfHPSA |
Da, neku MOFi sa aliexpressa, kao tekstilna.
|
Citiraj:
Meni kaljeno preko cijelog displaya + Surazo kožnjak (linkovi nekoliko postova iznad) i sve bez problema sjelo. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Na kraju sam sve radio preko moba, ne kompa, jer kad ide s kompa onda gubim nesto vremena na transfer updatea na mob. |
October 2019 bi trebao biti posljednji, bar je tako na mojoj starudiji...
|
Nista ne izbacuje kod provjere, ali nema veze. 9.1 je gore i za sada ce biti oke. Moram jos prouciti kako forsati updejtove ili manualno odraditi to, prvi huawei i tako to, a treba mi i vremena jer sam omatorio :)
Edit: Factory resetiran i umotan u celofan, jasno! |
Napravi factory reset na kraju cijele balade da si na čisto. :)
Nema nekog forsiranja, HiSuite i HiCare jako rijetko ponude noviji firmware od onoga kroz system update, ali ne vrijedi se zamarati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:03. |