![]() |
Ja krenio Dragon Age: Origins. Ista firma ( Bioware ) pa ti se možda i svidi.
Dosad utučeno oko 25 sati, pretpostavljam da još nisam ni na pola igre.:D |
Ori and the blind forest - definitivno postala jedna od najdrazih igara koje sam ikad odigrao.
|
The Walking Dead i malo više COD Black Ops III multi, my God što su oni napravili od Black Opsa, to više nije COD samo da sam znao prije nego sam pljunuo 31€, ono neznam jel netko kupio al igru su updejtali svakodnevno, a da ne govorim o tome da nekad 42 metka nije dovoljno za kill
|
Trenutno Dying light na 48",ma divota!
Usputno metro 2033 i hard reset! Vec vidim da bude dl potrajao! |
Bloodlines
|
Fallout 4
Diablo 3 (vec mi je bezveze to i pisati kada to uvijek igram) -- Jos uvijek su na cekanju sljedece, cim izasle, kupljene igre: Dragon Age Inquisition (na zalost nisam jos kupio svaki DLC pa ce jos malo sacekati) GTA 5 - napravio box preorder, instalirao i od onda stoji (dosla sezona na Diablu pa je GTA pao u zaborav) Tesla Effect Deadlight Black Mirror II i III The Walking Dead (jos ih nisam zavrsio) The Bureau XCOM Declassified ESO - moram opet poceti igrati posto vidim da je dosao fini DLC Pouka dana: ne kupovati u afektu toliko igara! LOL Vidim da mi se igre na Steam-u i Origin-u (i Uplay-u) samo sve vise gomilaju, a na kraju ionako zavrsim na Diablu pa sada uzimam pauzu od kupovanja i samo igram. P.S. Igrao bi trenutno Civ 5 no nemam volje bez "Brave New World" pa ako netko ima taj DLC viska na Steamu i hoce ga utopiti, samo neka javi na PM. :chears: |
Citiraj:
Citam da igra osim predivnih vizualija nema bas nesto drugo ponuditi, jel lazu? |
Meni se dosta toga svidja. Audio i vizuali dio su savrseni. Sto se tice ingame mehanika, isto tako mi je poprilicno dobro.
Kontrole/animacije su poprilicno fluidne, tvoj "skill set" kroz igru lijepo napreduje. Imas osnovne poteze koje mozes izvesti koje zaradjujes samom progresijom, a uz to jos i dodatni "tree" u koji sam mozes dodavati point-ove kako zelis ( kad za njih skupis xp kroz ubijanje neprijatelja ). Ako mislis odigrati, preporucam gamepad od pocetka. Ja sam prvih 2-3 sata igrao na tipkovnici, i nije lose no moze biti puno bolje. Ubijanje neprijatelja mi se cinilo glupo jer ih ne moras ciljati, vec samo stisces lijevi klik i stvari lete iz tebe. No kad igras sa gamepadom to se ne cini tolikim problemom, odnosno u neku ruku i ima smisla. Da ne duljim, preporucam ti da skines igru i isprobas ;) |
I meni je Ori na vrhu wish liste ali čitao sam da će izići ubrzo Definitive Edition pa ću se strpit još malo. Sad sam za blagdane uzeo i odigrao The Swapper. Dobra mozgalica sa dobrom atmosferom i interesantnom premisom za priču. Sad se bacam na Transistor pa ću vidjeti jel valja jednako kao Bastion koji je ista ekipa napravila.
|
Napokon došlo vrijeme za Wolfenstein: The New Order. Optimizacija je u k.. btw :D
Započeo i Guild Wars 2, vidjet ću koliko će me to držat. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Crysis 1. Napokon na ultra postavkama. Čudo od igre, s obzirom da je 2007. Ovo je biće šesti put da je prilazim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad budem last light,a usput dying light! A onda Crysis fransizu! |
Stavljene bolje teksture, brutalna je igra!
Ima sad Crysis kolekcija bez trojke za 9.99$, pa ko nema isplati se kupit. |
Crysis Warhead :D uzeo sad na steamu za 5 nečega. Dvojku imam, a trojka mi je bezveze. :)
|
Da, trojka je veliko razočaranje :( Što je još žalosnije, Warhead koji je kao standalone ekspanzija je sadržajno bogatija i duža igra nego treći dio -.-
|
Citiraj:
Ja rokam Company Of Heroes 2 multiplayer, uzeo za 6$ preko Green Man Gaminga za vrijeme blagdanskih akcija, i prije 2 dana jos dvije zapadne frakcije (Ameri + Oberkommando der Wehrmacht) za 7$ i nešto sitno centi. Igru su dosta spatchali, brinu za community a i veliki sam fan jedinice, stoga zašto ne! Za sad mi je igra odlična, svaku večer bacim 2 partije prije spavanja. Btw, tražim neke igrače za to iz Hrvatske, ali je odaziv slab. Kupio sam i BF4 Premium ali slabo ga igram pošto mi je neobjašnjivo kako u njemu sucksam žešće, a u trici sam sasvim solidan - mogu spojiti par killova (pogotovo u TDM-u). Jesu igrači četvorke zaista kvalitetniji ili što je u pitanju? CoD: BO3, SC2: Legacy Of The Void, ME: Shadow Of Mordor, The Bitcher 3 - Wild Cunt i S.T.A.L.K.E.R. CoP Misery Mod stoje na lageru i čekaju moje slobodno vrijeme. :D |
LoL i D3, sada ću krenuti igrati Darkest Dungeon. Čini se kao jebena igra ful :D
|
Preporuka za neku pucačinu u zadnje 2 godine, koja bi zbilja oznojila komp a da nije neoptimizirano smeće kao COD-BO3 ili Crysis 3 :) ?
|
Citiraj:
|
Taman završio Splinter Cell Blacklist na perfekcionist sljedeći Alien Isolation
|
Citiraj:
Super, budem malo ubijao vrijeme dok ne krenem ozbiljno van :) |
FC4 je monoton i pomalo dosadan. Igrao sam ga 15 sati i prestao. Nisam ga upalio cca 3 mjeseca.
Rokam GTA V (pri kraju main story-a sam) u zadnje vrijeme najviše. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvo sam normal prošao pa onda sam išao na Perfekcionist Tu i tamo vuče na stare naslove al meni je super. Sve u svemu 9/10 |
Krenuo Tomb Raidera, ok je zasad, samo kretanje lika mi je malo retardirano ali ajde može proći. I SC Blacklist išao vidjeti kakav je, činio se je ok ali kad sam vidio kakav sistem sejvanja ima... :suicide:
|
Novi Tomb Rider?
I kakav je, jel otvoreniji prostor, razne sporedne misije možda ili? |
ATS - lagano pofarban ets2 sa američkim kamionima (cjela 2, kenworth i peterbilt)
prilično jadno...... |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |