![]() |
Ma sad je Fallout aktualan pa me nekak on "pere"... Vidjet ću :)
|
Završio sa Hitman Asolution, sada je na redu Dragon Age Inquistion
|
Jucer poceo lost planet 3,za sada fantazija od igre!
|
Reko sam ti da je dobra igra :chears:
|
Citiraj:
|
Bioshock trilogija, pa se prelazi na The Witcher i Mass Effect. I usput FIFA 16, preporodio sam se na onom EA Live Contestu gdje nema momentuma, hendikepa i slicnih pizdarija :D
|
I dalje F4 i gta V.
|
|
GTA V, F1 2013 i ponekad dobri stari NFS Underground 2
|
Citiraj:
Inace, samo da kazem da sam se grdo navukao na Dragon Age Inquistion, nesto iznad 30 sati igranja u 3 dana, i ne pušta me... |
Neki generični "Unknown Artist" s harda, čisto da mi ne puca 3rd party content.
|
Call of Duty: Black Ops 3
Krenuo sam s kampanjom i prešao prve 3 misije. Zasad mi je igra odlična. Iako mi zombi mode nikad nije bio previše privlačan, probao sam i to i nije čak ni loše. Još uvijek uvježbavam pucanje s gamepadom, pa zasad nisam igrao online da ne moram aktivirati PS Plus dok ne dođem do neke pristojne razine, ali aim assist je brutalan i daleko mi je lakše nego s gamepadom na kompu, pa mislim da ću vrlo brzo krenuti i s MP-om. |
Syndicate plus (1993). Naišao sam na jedan bug, jel možda tko zna zašto mi porezi prestanu dolaziti kada mi istraživanje iscrpi fondove? Prekinem istraživanje, ali lova više ne pristiže...
Inače, ne mogu vjerovati da je igra u SAMO 16 boja. To su bili (Bullfrog) majstori zanata! |
ne, nisi mi smio spomenut syndicate.
nisi. :D |
Kad ste već na Syndicate Plusu, trenutno je 2,29€ na GOG-u.
|
Uf...markirao sam iz škole radi ta 4 čovječuljka sa minigunovima.
Znam da sa u paketu Creative Labs Sound Blaster 16 + 2X ? CD ROM dobio i CD verziju sa dodatnim misijama. Prao sam prozore, doslovno, na benziskoj preko ljeta da bi skupio dio novaca koji mi je falio za to. Mislim da me došlo preko 300 DEM i to samo zato jer je stari od frenda imao firmu pa sam dobio neki popust. Syndicate Wars me razočarao. Nije bilo to to. |
Citiraj:
Mislim da se igre ovakve kvalitete više nikada neće pojaviti jer su preteške većini igrača. |
Da, teška. Ali se ta igra prelazila po XY puta. I čuvala pažljivo, na, ako se dobro sjećam 4? FDD od 1,44 mb. One misije koje sam prvi put vidio na CD verziji su bile nemoguće teške. A i sjećam se da nisu bile ni zanimljive, jer su svi odmah bili nauražani gauss gunovima i high end oružjem.
|
amiga 500+, odlazak kod dilera po igre i ono najveća od svih BOG, KRALJ, ULTIMATIVNO STVORENJE - syndicate, mislim na 6 ili 8 disketa ako se dobro sjećam.
VRH!!! nedavno sam pol dana proveo igrajuću death rally na laptopu jer je jednostavno odlična igra... zaboravio si sejvat? e pa tough luck sine - ideš ponovo od nule. to je čar igara majka mu stara, a ne dx12 texture. |
Death Rally od Remedyja je sada free i radi na Win7/8/10 bez onog DosBoxa i Shella za DOS igre. Tu i tamo znam opandrčit :) najdraži mi je onaj predzadnji auto - Wraith :)
|
o tome i pričam... rezolucija je 4x2px, ali brate zabavno do jaja :D
jebemti mater da igra od 50mb bude zabavnija od 50gb... UBIT. |
Death rally je čudo od igre. Problem je šta prije ta free verzija nije imala multiplayer. Jel se što promijenilo u međuvremenu?
|
Kako je stigla nova gtx950-tka prozivljavam igre koje sam prosao na high (drugi dozivljaj haha) :), Crysis2,LostPlanet 3 na tapeti ovaj mjesec.
|
A šta misliš kak je meni koji sam prešao s starog athlona i HD6950 na ovu konfu? :D :D :D
GTA V se ožeže :D 35% SP :) |
|
Cuj sa hd6950, ja sam sa nvidia 9800gt, doslovno duplo i vise fps dobijam stim da me proc dosta koci. :D
P.S (nisam znao da je LostPlanet 3 ovako dobra igra :D) |
Meni je ta hd bila više paihička blokada da neće raditi dobro, pa nisam ni probavao. Sad je to to ipak.
|
|
LoL, počeo danas Devilian i Rayman Legends :D
|
Završio s Jade Empire nedavno besplatno podjeljen na Originu, odličan RPG. Ima tko kakvih preporuka sličnih igara a da valjaju? Igrao Fable, SW:KOTOR 2.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:30. |