![]() |
Sad sam tek skužio da u MyDocuments imam BFBC2 i BFBC2Beta foldere (betu sam davno maknuo).
Jel' da brišem BFBC2Beta ili? |
Naravno, šta će ti?
|
Evo key radi...
Tko želi nek me doda: xG4M3 |
Citiraj:
Ovo je Balkan :D |
ne treba orginal...
|
Citiraj:
Ovo je s se na high, fps valjd oko 15 :( http://www.imagesforme.com/show.php/1067691_test.jpg update: u task manageru digao priority na high, sad sve 4 jezgre rade otprilike jednako (na 60, max. 70%), gpu-z mi ne prikazuje gpu load, temp. 65... idem napravit neki performance test da vidim može li uopće opteretit sve 4 jezgre, možda sam nešto krivo podesio u biosu.. |
Dođite na PCE, igram s nekim englezima, živciraju me :D
|
Pun server...
|
Nikako da shvatim u čemu je gušt igrati na serveru bez PB-a protiv klana cheatera...
|
Citiraj:
|
mi smo još tamo, a PCE potpore nigdje...Aerendyl evo došla slijedeća mapa, sada možeš doći :D
|
Ma odo u krpe. :)
|
Citiraj:
Ali je zato gušt kad im Neo-st i Mansky počnu spemati CHEATERS!!!! COWARDS!!!:goood: |
Citiraj:
Ali stvarno se na tom PCE-u skupi neka neviđena vrsta ljudi,neka neviđena vrsta retaja. Pogodim likom iz tenka na cca 8 metara,on se šećka i ispali gustava,ubije mene i Nea (čini mi se? ili si ti izašao čim se izbacio lock-on?). Djeeeea.Ali kako sam na Nelsonu roknuo lika iz snajpa sa sasvim druge strane,kroz borove,lolz.Uopće ga nisam vidio,nego ga je netko spotao dok je lik kempao na krovu B (wtf čovječe,kampiranje na ravnom krovu,praktički deci po onakvoj mjesečini?!),nanišanim,opalim i kaboom - Killing an enemy 50+ ,Headshot 10+. Uz to,ušetam im se u bazu dok su bili attackeri,Aerendyl na UAV-u,zaletim se,bacim dvije bombe (naravno,ne ubijem ih - djeeeeea) i uz to prikoljem Aerendyl-a,pa me tek onda ubiju.I sad ti igraj u timu Attackera koji čuvaju vlastitu bazu,lolz Kak' smo popizdili danas,haha,pa smo s brda Neo,Max,ja i Morbid spemali sa grenade launcherima i gustavima. :lol2::lol2::lol2::lol2: E,ali ako nisam barem pet puta napisao "TEAM BALANCE","TEAMS","RETARDS.TEAM BALANCE.IT'S 8 vs. 4" onda ne znam. Ali zato je bijes odigrao svoje,bacili smo karte na stol,izvukli aseve z rukava i kaboom - sljedeća mapa -> Isla Inocentes. Mi Attackeri...uništili smo ih k'o Hirošimu,na kraju su pobjegli sa servera i vjerojatno rekli: "UF,ovi kuže da cheatamo...imamo cheatove i rokaju nas k'o piliće,kmeeeee,doć ćemo sutra kad dođu noobovi.zz". I sjećam se da je netko napisao : "Jebote nemoš u miru ni sms poslat" - L.O.L :lol2::lol2::lol2::lol2: I još jedna stvar mi nije baš kristalno jasna. Nelson Bay,attackeri smo.Osvojimo prvi A i B,stavim da se spawnam na Aerendyl-a koji je bio na UAV-u u početnoj bazi (htio sam se tamo spawnat jer su dvojica protivnika bila u kući bivše A) - SUICIDE -10 - EPIC FAIL.Tako tri puta,a Aerendyl-u ništa? :stoopid: Kontam da se međe mape pomaknu kad se osvoji teritorij? Ali opet,na drugim mapama se mogu vratiti iz bilo koje baze u početnu bazu bez frke... EDiT: I da,čak sam u Nelson Bay-u u početnoj bazi nesvjesno sletio na drvo (:wtf2:) ,padnem (normalno,nisam skužio da sam pao na drvo,pa nisam stigao otvoriti padobran) - Suicide -10 - EPiC FAiL. <3 DiCE jer neće naplaćivati DLC pakete,al' hrak na DiCE radi nekih (puno) bug-ova.Mogu sletit' na drvo i poginut,ali ne mogu srušit' najveće drvo u Valparaiso-u.Djeeeeeeea. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bio je u pitanju snajperist, osim što si ga ti gađao topom i ja derao po njemu mitraljezom, ali žilav neki...iskočio na cca. 6% iz tenka, više nije bilo smisla stat unutra. :) Ovo drugo je taman kad sam stajao skriven ispod 4 kontenjera potpuno van svih događanja kako bi napisao poruku Vekyju zašto kaže da igramo na serveru bez pb kad info kaže da ima pb, al se stvori lik od nikud i prikolje me.. |
Nadam se da je netko primjetio da me nema vec 2 dana :D
Vidimo se ingame nadam se u petak :Machineg: |
I koji show,u zadnja dva dana su mi tabele u kojima piše "ON/OFF" dok se spajam na neki server - prazne?
Mislim,piše uredno "Friendly Fire,Punkbuster",itd. ali gdje treba pisati "ON/OFF" nema ništa... :stoopid: EDIT: Pa Triumph,pitao sam za tebe ima barem pet-šest puta.Još se čudim ša te nema...reko nisi se valjda odrekao BFBC2 ili si na odvikavanju. :D Hvala na javljanju =) |
pa kaj se nemre stavit pass na server, jer cim su me ti chiteri tri put ubili izgubio sam volju za igranjem .....
|
Jucer sam ja radio pokolj sa nozem ponovo :D
Sve ga vise i vise cijenim, ne pomaze vam niti body armor, sada sam se isprakso Uletim jucer u nelson bay-u na drugom dijelu na A m-com jedino nam on osto, aktiviram ga i odjednom se stvore njih dvoje, pucaju po meni a ja laganini nozicem malo rez tu, rez tam i onda me treci sa sugavog brda sa GLom ubije :D Pre jeben mi je noz, na listi dogtagova vodi gnomax sa 5 komada, a onda slijedi mansky sa 3 :D EDIT: cak imam i constantinov jedan, a mislim da sam i aerendly-a jednom skratio za glavu, kada dodjem sa posla stavim listu palih glava na forum. Mogli bi neko natjcanje napravit da se samo koljemo nozem i recimo svi na manskya :D EDIT2: najsmjesnija scena do sada :D Jucer na arica harbour, zadnji dio mi defenderi. ja u vodi plivam prema zadnjim linijama i vidim da su aktivirana oba m-coma i reko sada cu taman doc do nekoga i stisnut da ga zakoljem i biti ce gotovo. Popnem se po lojtrama i unisten jedan m-com, trcim ko gepard izmedju kontenjera da nadjem nekoga dok ovaj drugi jos nije unisten i vidim nekog wookija kako cilja i trcim prema njemu vec mi cure sline i imam osmijeh od uha do uha jer sam skuzio da je to mansky i stisnem MMB i noz taman povucem iz korica i odjednom poruka YOUR TEAM LOST :D imo si srece jucer, al sada cu te morati 2x za kaznu :D |
http://xs.to/image-C58C_4BBD9CCD.jpg
Neo je bome stradao mnogo puta,cak se vidi njegov put kroz rankove u mojim dogtagovima :D |
Dobro je dobro bilo jučer, pogotovo dok sam vrijeme provodio u tenku! :D
A cheateri (ili kako ih je netko nazvao tifusari) mi nisu smetali previše jer su bili u mom teamu. :fiju: Btw, jel' moguće da mi je taj folder BFBC2Beta stvarao probleme? Jučer sam ga maknuo iz My Documents i odigrao dva sata u komadu bez ikakvih problema (prije je to bilo mišn impasibl). :stoopid: |
Citiraj:
Što se tiče igre definitivno neču požaliti novce koje sma dao za key, jebena ludnica igrat je, iako se još gubim, treba privikavanja al sve će to s vremenom postat normalno :D |
Citiraj:
MOram se malo bolje potrudit da budem prvi :fiju: |
Aj vi uplatite za server.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam taman skinuo dvojicu sa GOL-om i čujem netko se šulja,ali nisam imao senzore da bacim onak,vidm pišti m-com,reko jeeeeeeee...kad čujem "arhhgasghgahhhgrljjjjjc" - reko wtf,'ko me kilnuo :nono: (i kako? :stoopid: lol) - kad ono - "Your Team Won" :lol2::lol2::lol2::lol2: Ti s đubre,samo ideš sa nožem po mapi,jbt :D Znam da dva moja dogtaga maš iz jedne partije (*shy* :fiju:) jbt. Hahah. :D To je bio onaj pokolj na brdu. :goood: Al' kako sam snoć na Nelsonu poroko likove na prvom A. :lol2::lol2::lol2::lol2: I zapravo mi nije jasno,jer sam bacio senzor - onaj lk ša je gro sa medicom jbt,čujem da te roknuo,ali ga ne vidim na mapi? (senzor ne očitava) - bacim bombu dolje gdje s ti bio,kad eto lika na brdo,vadi nožić i kaboom. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:52. |