![]() |
Hmmm.... jučer kupio neke DLC na Steamu, pa ponovno pokrenuo Fallout 3...
|
Složio novu mašinu samo za SP igre koje sam propustio zadnjih par godina.
Instalirao Mass Effect, Fallout 3 i crysis... Sve radi na ultra. |
Citiraj:
FarCry 4, GTA 5, S.T.A.L.K.E.R. CoP Misery Mod, Wolfenstein The New Order, Battlefield 3 MP |
Još samo grafu piknem, i vozi na ultra sve 😃
|
Citiraj:
Uglavnom, ovo su moje preporuke: Dark Souls 1 i 2 Kingdoms of Amalur: Reckoning Witcher 2 i 3 Borderland 2, pre sequel i svi telltale nastavci(ima ih desetak traju po 8 sati mislim) Darksiders 2 Castlevania lords of shadow 1 i 2 DMC devil may cry Ryse son of Rome Shadow of Mordor Far Cry 3 i 4 Lost planet 3 Splinter cell Blacklist Tomb Raider Torchlight 2 Bioshock infinite Hanf of fate Ori and the blind forest Lords of the fallen Trine 2 FarSky Skyrim (meni se nije svidio, tebi mozda bude) Ove su meni bile super, po mogucnosti nabavi Xbox 360 gamepad, zato jer neke igre nisu bas igrive na tipkovnici, uzivaj :chears: |
Kako nemam? Pogledaj u potpisu. Flamel.
Citiraj:
|
Neznam zasto ali ja ti ne vidim uopce ispod imena "Moj komp"
|
Ark:survival evolved,BF4,Crysis trilogija na redu
|
Citiraj:
|
|
Crysis 2 krenuo, nabavljam Skyrim, čekam novu grafu pa po redu. Gta V, Witcher :, DA: Origins.
|
Citiraj:
Trenutno se igra malo GTA V,Anno 2205 i The Forest,ali sve mlako gejmanje. Ceka se Fallout 4 |
Euro Truck Simulator 2 zadnjih par dana :)
Witcher čeka Božić i par ne radnih dana. |
trine 3
izgledom je eye candy, no 3d nikako ne prilici ovakvoj vrsti igre...znam, znam, neki vrag moraju dodat da opravdaju 20E na gog-u :D ali opet. svejedno zanimljivije od dosadnjikave duje, ali miljama daleko od epskog originala. p.s. sta su thiefu morali odjenut halje da izgleda ko wild west kucanica? :wtf: |
Zadnjih dana uglavnom prelazim The Witcher. Priča je super, side questovi također, ali borbe, kojih ima prilično puno, su ubojito dosadne, pa mi je teško igrati više od 45 min u komadu. Šteta što nema controller support jer mislim da bi mi s tim borbe bile malo zanimljivije.
Odigram i koji match u BF4, a kad mi i to dosadi, pokušavam naučiti koristiti gamepad u FPS-ovima prelazeći Crysis 3, ali baš mi i ne ide. Igram na nekom medium levelu i jedini način da me ne unište je da sprejam ko nenormalan, ali onda vrlo brzo ostanem bez municije, pa uključim cloak i bježim u zaklon :D |
Ma ja crysis igram tako.
Cloak, dođem bliže, pogotak u glavu i opet cover. |
Kad igram s kb+m, onda uključim armor, uletim među neprijatelje i pucam u glavu, ali aiming mi je preloš kad igram s gamepadom da bih to mogao raditi.
|
Naručena r9 390.
Btw. pošto imam novi proc i rame i matičnu, idem igrati skyrim (prije nego mi matična dođe), i po defaultu s tom starom grafuljom sve na ULTRA mi stavi :D Dobar feeling :D |
Citiraj:
Citiraj:
ontopic: pere se fallout 3 dok se ne kupi 4. u 'sluzbenu' temu vise ne iden, neki momci imaju zbilja poduzi jezik :D |
Hahaha :D. Da malo izazova ubacim. Još kao Crysis ima aim assist. Kako bi to tek izgledalo da ga nema?
Da ne budem samo OT... Danas je prijatelj raspremao garažu i našao PS i ISS 98. Naravno da nakon toga nije završio s čišćenjem. Sazvao je ekipu i cijelo popodne smo igrali to čudo od igre. Bilo nam je deset puta zabavnije nego kad smo prošli vikend na PS4 igrali PES 2016 ili FIFA-u 16 koji tjedan prije toga :) |
Crysis i Crysis Warhead na Delta diff :) stavio one nove teksture i sve na max. :)
Konačno mi Crysis glatko piči preko 80 FPS-a. Trebalo je samo 7 godina pričekat da to radi kak se spada :D |
Brawlhalla :D
|
Fallout 4 .. moj pri fallout, ove prije nisam igrao i ovaj me doslovno zaljepio pred komp :)
|
Dirty bomb uglavnom, navuka sam se. Povremeno cs:go, skyrim i prison architect.
|
Ja sam krenuo sa Hitman Absolution, ali neznam bas hocu li ili ne nastaviti sa njime, pošto me na prvu baš i ne oduševljava stealth gameplay, jos cu veceras malo odigrati pa vidjeti da ga deinstaliram i krenem sa Metro 2033 Redux ili ne.
Edit: Nedavno sam završio sa Far Cry 4, i mogu reci da mi je onaj DLC Valley of the Yetis pre dobar, bolji mi je od same igre. |
|
Citiraj:
inače, fallout 4 sporo |
Citiraj:
|
Fallout 4 i Shadow of Mordor na kompu, u subotu idem po grafu.
:D |
Kreni prvo sa shadow of Mordor, dok se Fallout ne optimizira i dok ne stignu novi drajveri za grafu.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:53. |