![]() |
Aha. :p
|
hehe, dugo sam izdržao da ga ne otpakiram :)
Imam sreće, panel je samsungov! |
Da se i ja pohvalim, kupio danas 42g10, za sad super zadovoljan, pogotovo mpeg4 prijemnikom, 4 naša programa i 7 slovenskih (na kojima je slika još bolja nego na našim). Dok je HRT promo perverzija na takvom ekranu, nadam se da će emitirat svjetsko na full HD-u, kao EP nedavno
Iako namjeravam još ovaj tjedan uzet Mede8er, nisam mogo odlit, pa sam dovuko komp u dnevnu da pogledam zadnjeg Batmana u full hd-u, bolesno :D Nego, jel se isplati kupovat HDMI kabel za maxtv, jel se osjeti razlika ? |
Citiraj:
|
ja imam sve spojeno preko HDMI kabela.. najvise sam osjetio da mi se zvuk popravio
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali imam dosta priajtelja iz grada koji isto love bez problema, samo antene moraju biti dobro postavljene |
Jedno praktično pitanje: čime čistiti ekran plazme? Može li se upotrijebiti sredstvo (tekućina) za čišćenje lcd ekrana?
|
Da, negdje sam stavio link na ICIDU cleaner. Ima ga dosta i odlicno cisti. Osobno sam plasmu cistio sa njim.
Nasao: Ima ga okolo, cak i kod mene u shopu. :D http://www.dostava.info/ck-icidu-tft...om-p-7164.html |
Panasonic G ili V
Pozdrav
Dvoumim se izmedju panasonica 42 V 10 ili 46 G 15 ???? Sada posjedujem panasonic 46pv 80 (prije imao prvi model 42 isto panasnic) udaljenost sa koje gledam je od 3 do 3,5 metara .Tv je spojen na Dreambox 8000 sa Hdmi-om i vecinu gledam preko njega ,HD kanali su strava, SD kanli li-la,..filmovi sa PS3 isto strava . Koja je razlika izmedju ova dva modela ? Mislim u kvaliteti slike ,debljini tv-a,dali g 15 ima sat resiver ugradjen,da li THX radi na svim programima ili samo na nekim filmovima........ pozdrav jos jednom :fala::fala::fala::fala::fala: |
Samsung LE32B350F1W
Jel se isplati? Nigdje ali bas nigdje nisam nasao punu specifikaciju. Svugdje pise High Contrast i sl. Nigdje ne pise tocno koliko i sta. |
Može usporedba između Samsung PS42B430 i Panasonic tx 42c10y -cijene su im skoro iste, što biste preporučili ?
|
Danas stigao 42G10 sa PS3-om. Slikom sam odusevljenjen,plazma je odlicna, malo sam vrtio PS3 i hd sa kompa...stvarno bez ikakve zamjerke. Jedino sto moram priznat da me zvuk zbilja razocarao, uopce mi je nezamislivo gledat koncerte i filmove na to, obican program jos nekako...pa sam odma stavio stereo hifi i dozivljaj je potpun. Ovaj ocito ima dvbtuner u sebi, znaci sad samo spojim to na vanjsku antenu i to je to? Nisam stigao danas jos to napravit..sutra cu. Svima koji razmisljaju o ovom TV-u,moja preporuka.
|
moram priznati da se meni uopce ne "maze" tj ne skuplja prasinu bas plazma . imao sam CRT monitor , radim na poslu na LCD monitoru i imam ocito LCD na lapu - plazma iako uvjerljivo najveca najmanje plastike skuplja.
kad cistim , cistim s onom plavom krpicom koja je dosla s plazmom (ko krpica za naocale) i malo cisto malo sredstva za ciscenje stakla . nesmije se previse ko zna dal ima alkohola utom sredstvu il ceg vec ;) |
Jesus.
http://www.vemil.hr/opis.aspx?sifra=1020982 Kad sam ovo vidio. E da mi je para sada, a ne tek sa sljedećom placom kaj sjeda početkom 1. mjeseca. LCD, full HD i ta dijagonala za te novce. Divota! Ajde, nek nekom sjedne pod bor mozda! (naravno, provjeriti kaj ce biti sa garancijom, da ne bi bilo nismo znali posto je vemil u pitanju) |
Citiraj:
|
There goes the neighbourhood :)
|
Citiraj:
za sada mogu reci da je tv pun pogodak pogotovo za tu cijenu (inace bio ja danas i u europatradu u draskovicevoj i tamo je 5999 kn a ja ga platio 3399 kn).nazalost nestignem nikakav review napisat jer sutra moram na put nekoliko dana, ali obecajem da cu cim se vratim napisat nesto. btw. rekao mi ovaj prodavac da ce sredinom sljedeceg tjedna opet dobit ovog samsunga (le40b551a6) po istoj cijeni.tako da ako koga zanima neka prati malo situaciju.(koliko vidim srijedom imaju takve akcije) pozz |
Hehe, ajde bar netko da je stigao između maila i trenutka kad su ga makli.
|
Citiraj:
|
nemogu se nacudit kako izgleda hrt hd promo na 42g10:respekt:
|
Citiraj:
|
vjerujem,al kad prebacis sad sd hrt na promo hd izgleda ko avion
|
Citiraj:
@rokoko Pogledaj si recimo Top Gear u 1080p. :) Ili neke spotove u HD-u, 3.5 minuta cca 115 Mb. |
Citiraj:
|
ma imam koncert od gilmour remember that night u 1080p,inglorious basterds i slicno,predobro je.onda sam npr skinuo ono sa MTV EMA awards,1080p to se isto dobro vidi al ne kuzim zas nesto od 4min ima 1gb..Imam i satelit koji podrzava hd,no to jos nisam spojio na plazmu,mozda i od tog nesto bude....najradje bi htio kupit neku karticu za gledanje premiershipa...
|
Citiraj:
Jer ispada da 2 sata imaju 30 Gb. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:49. |