PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

McG 02.07.2007. 20:01

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 760210)
OT: Kako stignete gledati sve te serije???? Radite li nesto a da niste doma?? Covjece ja gledam FArscape vec 100 godina,serije traju po 45-50 minuta,kako stignete pogleati sve te sezone itd itd?????

Ne znam za druge, ali...
Ja obično dobivam serije koje se taman počnu prikazivati, tj. relativno novije, pa gledam epizodu po epizodu. Oni koji mi prosljeđuju serije, obično znaju/prate raspored prikazivanja i nabavljaju epizode odma po uploadu. Tak da nije problem i sezone pratim lepo lagano. Trenutačno pratim Jericho i nakon par tjedni, tek sam na 8. epizodi. Gledam kak i kad mi se da, nekad i s nekolko dana razmaka između epizoda. Zadnje kaj sam pogledal u komadu je The Lost Room. Gledanje po nekolko sezona u komadu/jednom dahu, mi se jadnostavno ne da i nemam vremena sjediti po nekolko sati. Kad mi je stvarno dosadno i nemam obaveza, onda pogledam 2-3 epizode (serije koju nisam pratil otpočetka ili sam ju kasnije nabavil) u komadu ili neki film.

raf 02.07.2007. 20:07

Citiraj:

Autor OveRkiLL (Post 760281)
jericho je snimljena cijela sezona od 22 epizode i najavljeno je još 7 epizoda da naprave normalan kraj. ako gledanost poraste (što sumnjam), snimit će još.

i ja preporučam Heroese i Eureku. baš se za 8 dana počinje emitirati 2. sezona Eureke, a 1. sezona počinje na hrt-u (il je već počela, nisam baš u toku). Heroesi su zanimljivi, a Eureka je nešto neozbiljniji SF, nešto ko Invisible Man.
dobri su mi i Stargate Atlantis i Supernatural.

Da nesto sam cuo da nece biti emitirana vec prek neta? Vjerojatno sam nesto pobrkao... :zdero2:
Sto se gledanosti tice, totalno su :fiju: , mislim nista novo se ne dogada samo oni su gladni, hladno im je, ovo ono, pa onda ona mama od Jake nesto sere, a tu zenturacu nemogu organski podnijeti :banned: UFFF sto je mrzim. Jednio je dobro nesto kada ima veze sa onim crncem ....

Cek ti jos gledas hrt? :lol2:
Ja gledam samo dnevnik, ako mi se da, te policijsku patrolu. Sve drugo postoji na netu...

Mar 02.07.2007. 20:09

OT: Ima i policijska patrola na netu :D, ali šta je-je tipovi su legende.

LAcy 02.07.2007. 20:20

Citiraj:

Autor OveRkiLL (Post 760281)
baš se za 8 dana počinje emitirati 2. sezona Eureke, a 1. sezona počinje na hrt-u (il je već počela, nisam baš u toku). Heroesi su zanimljivi, a Eureka je nešto neozbiljniji SF, nešto ko Invisible Man.
dobri su mi i Stargate Atlantis i Supernatural.

Počinje 4.7 koliko vidim u 2:30, tako da je to zapravo 5.7. Tipično za hrt da sf nakon što daje na kapaljku stavlja u nemoguće termine. Čitam sadržaj i nekako mi je poznat, da to nije remake?

OveRkiLL 03.07.2007. 05:19

Citiraj:

Autor LAcy (Post 760314)
Počinje 4.7 koliko vidim u 2:30, tako da je to zapravo 5.7. Tipično za hrt da sf nakon što daje na kapaljku stavlja u nemoguće termine. Čitam sadržaj i nekako mi je poznat, da to nije remake?

ne znam jel remake, na wikipediji se ne spominje da je remake. sad vidim da će druga sezona imat isto samo 13 epizoda, šteta, zabavna je serija, ko neki SF sitcom.

Citiraj:

Autor raf (Post 760299)
Da nesto sam cuo da nece biti emitirana vec prek neta? Vjerojatno sam nesto pobrkao...
Sto se gledanosti tice, totalno su :fiju: , mislim nista novo se ne dogada samo oni su gladni, hladno im je, ovo ono, pa onda ona mama od Jake nesto sere, a tu zenturacu nemogu organski podnijeti :banned: UFFF sto je mrzim. Jednio je dobro nesto kada ima veze sa onim crncem ....

Cek ti jos gledas hrt? :lol2:
Ja gledam samo dnevnik, ako mi se da, te policijsku patrolu. Sve drugo postoji na netu...

da, malo je razvučena radnja, al je atmosfera u seriji meni odlična, meni baba isto ide na živce, i onaj mali kaj je naslijedio dućan.
a to za eureku sam vidio kad sam čekao formulu jučer, inače isto sve na kompu gledam. tak sam vidio i da će na novoj svaku nedjelju ić jedan star trek film u ponoć. termini su im ko da su to horrori a ne SF:D

IceFisherman 03.07.2007. 17:17

dal je 20. epizoda 3. sezone galaktike ujedno i zadnja epizoda i sad treba čekati da snimiju dalje ? .. ak je .. ono ono .. OMG .. ko bu to dočekal .. nisu normalni kak su to mogli završiti .. sad nem mogel spati :(

McG 03.07.2007. 17:45

Je, 20. epizoda je zadnja. Čekal buš ko i ostali do nove sezone da vidiš rasplet situacije. Bude krajem godine i TV film o Pegasusu, a i spinoff Caprica. Tak da bude materijala za pogledati.:)

LAcy 03.07.2007. 18:22

Citiraj:

Autor McG (Post 760968)
Bude krajem godine i TV film o Pegasusu, a i spinoff Caprica. Tak da bude materijala za pogledati.:)

Ma da? Baš se veselim, iako mi je nekako Galactica za jednokratno gledanje. Nemam želju gledati još jednom iako imam sve epizode.

IceFisherman 05.07.2007. 01:04

sem pogledam danas prvu epizdu eureke .. moram reči da I like it :) ..

.. znanstveni fensi šmensi događaji u kul oprema .. obožavam to :D ( ah da mi je delati u Ruđeru :p )

nego .. dal je ta serija snimljena do kraja ili su snimili par epizoda pa bu opet gotovo kad bu postalo najzanimljivije ?

btw:

hurt mi bejbi ... rado bi da me ovakva privede :p

hurt mi bejbi

OveRkiLL 05.07.2007. 10:33

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 762381)
nego .. dal je ta serija snimljena do kraja ili su snimili par epizoda pa bu opet gotovo kad bu postalo najzanimljivije ?

12 epizoda u prvoj sezoni, i 10.7. se počinje emitirat 2. sezona u americi, isto 12 epizoda će imat.

raf 05.07.2007. 11:59

@Fish joj da znas s kim ce ta treba zavrsit :lol2:

IceFisherman 05.07.2007. 12:02

s nekakvim geek znanstvenikom :stoopid:

raf 05.07.2007. 12:34

ne :D
ako nisi primijetio nisu ti geekovi tako ruzni, ali ima jedan lik koji voli biti gol i u prirodi :D

Uf ja zaboravio. Se smije ovdje spojlat?

LAcy 05.07.2007. 13:21

Citiraj:

Autor raf (Post 762569)
Uf ja zaboravio. Se smije ovdje spojlat?

NE! :D

Nego, stavim ja jučer snimati Eureku, ono iza ponoći, ali drugi program umjesto prvog :grrr: Imam nekoliko sati test slike ako nekom treba.

IceFisherman 05.07.2007. 14:13

pa imaš zato torenteke :p ... mislim .. meni se neda čekati sljedeču sredu jer mi je serija zanimljiva a i dobil sam vodene kozice pa sad doma ležim ( a tek mi je 21 godina :D ) .. pa si sad razmišljam dal da to skinem ili ne .. problem je jedino kaj sam več na pol paketa od 15 GB a tek je 5.7 :D ( galaktika je napravila svoje :p )

widowmaker 05.07.2007. 18:29

Eureku mozete gledati na netu bez skidanja http://www.veoh.com/

widowmaker 05.07.2007. 18:48

Da li je neko gledao Crusade, izgleda da ima veze sa Babylon 5, nisam gledao ni jedno pa me zanima da li se isplati skidati, ima jedna sezona a evo kaj veli imdb

A team of soldiers and scientists has five years to find a cure for a plague decimating Earth.

uvodna scena obecava
http://www.veoh.com/videos/v683455As...tured2&rank=2#

IceFisherman 09.07.2007. 00:35

danas na novoj u 00:30 star trek generations a nakon toga nekakav dokumentarac o trekkiima ... nažalost tu kod mene je slika .. hmm .. ovisna o vremenskim uvjetima .. ak puše vjetar s juga onda mogu normalno gledati .. ak puše sa sjevera onda nemrem gledati .. ak nema vetra onda .. tak tak.. nije baš pregledljivo :D

fairy 09.07.2007. 00:46

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 764965)
danas na novoj u 00:30 star trek generations a nakon toga nekakav dokumentarac o trekkiima ... nažalost tu kod mene je slika .. hmm .. ovisna o vremenskim uvjetima .. ak puše vjetar s juga onda mogu normalno gledati .. ak puše sa sjevera onda nemrem gledati .. ak nema vetra onda .. tak tak.. nije baš pregledljivo :D

baš čekam to :D serije sam pratila, ali nijedan film nisam pogledala :o

btw 'ebo ih termin :rolleyes:

Razer 09.07.2007. 00:54

Eo i ja čekam sad u pola jedan ST :)

Nisam dugo gledao...ovo će mi doći kao dobar podsjetnik...

Inače kad sam vidio najavu za ST, u trenutku sam se čak ponadao da će krenuti s emitiranjem serije, ali ipak neće :(

McG 09.07.2007. 00:57

To s terminom bude uvijek boljka domaćih TV postaja. Glavno da sve žive meksičke gluposti, razno-razne naše i strane "humoristične" serije i masa emisija o životu ide u normalnom terminu. Sci-Fi materijal naguraju u kasne noćne/rane jutarnje sate, nema veze ko da i neko to prati. Ali je zato novi lak za nokte Mirne Maras glavna tema koje-kakvih moramo-imati-podnevnu-zanimaciju emisija.

fairy 09.07.2007. 01:00

Citiraj:

Autor Razer (Post 764975)
Inače kad sam vidio najavu za ST, u trenutku sam se čak ponadao da će krenuti s emitiranjem serije, ali ipak neće :(

da, i ja sam se već poveselila :rolleyes:

šteta što nema ds9 filma :( to mi je 2nd favorite star trek serijal :)

fanATIk 10.07.2007. 20:20

Ja neki dan zaspao pol sata prije kraja Generationsa pa sam jučer i danas iz protesta pogledao sva 4 TNG filma.:D Al jel mi može netko objasnit na kojem principu im je ono računanje vremena. Datum stila 48563.3.

raf 10.07.2007. 21:29

nema veze s vezom taj datum.
prije ili u ovim zadnjim nesjecam se su te broje oznacavale koja je sezona, koja epka, i jos tako neceg...:zdero2:

speedy-3 10.07.2007. 22:57

ma to je stardate,,,,,,, nekakavo univerzalno oznacavanje vremena jer naravno nemoze se koristiti "zemaljski" nacin to prolazi samo za zemlju i nista drugo......

evo ga opis http://memory-alpha.org/en/wiki/Stardate

fanATIk 11.07.2007. 00:37

čitao malo, u principu 1000 je približno jedna zemaljska godina. ovdje imaju kalkulatori datuma zavisno od serije: http://trekguide.com/Stardates.htm

SPLiFF 11.07.2007. 01:15

***li ih termini, srecom pa imamo tv-out :D Al dobro, i tako filmove znam na pamet.

ja se u zadnje vrijeme drogiram ST-om... 10 epizoda dnevno, TNG je cijeli gotov, trenutno sam na 3. sezoni DS9 :D

IceFisherman 20.07.2007. 01:40

vidim ja da svaku nedelju u 0:00 na novoj star trek filmovi z mojim Datom .. a meni baš i ne hvata novu praf tuj med bregima pa mi malo malo slika beži :(

Zaramoth 20.07.2007. 03:02

Ccc...a i meni je trebalo gotovo dvije godine da otkrijem thread bash po svojem ukusu i na PCE forumu :)
SF fanovi, trekkiji...
Ah, svi smo mi - geekovi :goood:

bad::cat 20.07.2007. 10:49

Citiraj:

Autor IceFisherman (Post 772425)
vidim ja da svaku nedelju u 0:00 na novoj star trek filmovi z mojim Datom ..

daaaa... super!!!! :D

Razer 20.07.2007. 10:50

Prošle su nedjelje poslije ST-a bili i Trekkies 2 :D (neznam koliko ti dokumnetarci imaju dijelova :stoopid:)

bad::cat 20.07.2007. 10:59

ma mene ljuti jedino kaj su sve te super serije tako kasno navečer na tv-u :( uopće ne misle na ljude koji rade?!?!?!?!

LAcy 20.07.2007. 12:59

Citiraj:

Autor bad::cat (Post 772527)
ma mene ljuti jedino kaj su sve te super serije tako kasno navečer na tv-u :( uopće ne misle na ljude koji rade?!?!?!?!

Da, mislio sam da će se to promijeniti na drugim televizijskim kućama ali očigledno da ne. Zato postoji TV kartica.

Angelus 23.07.2007. 22:46

@Ice-imaš onu foru,ne primate novu,nazovite ovaj broj!
pokušaj možda pomogne...

ima neko info oće radit šta novo il još lade jaja :(

IceFisherman 23.07.2007. 23:22

pa trebal bi biti nekakav novi ST film snimljen .. a sad u kojoj je to fazi nebi znal

Zaramoth 23.07.2007. 23:30

Je, i ja sam negdje chitao da je u planu josh jedan ST film.
Ali, iskreno se nadam da se neche obistiniti oni trachevi koje sam ja chuo.
Naime, u tom novom filmu bi glavnu rijech trebao imati... Cpt. Kirk i njegova ekipa.
Ali!!!
Ali...Cpt. Kirk i ekipa u..."novom" ruhu.
I to neshto kao: Matt Damon as James T. Kirk...
Bojim se i pomisliti tko che glumiti Spocka ili...Bonesa.
Yuck!!!

IceFisherman 23.07.2007. 23:35

ja bi da snimiju film u kojem se vraca moj Data :) ili da onog njegvog dvojnika preuzme datina svjest međutim da ju je pohranil u njega

LAcy 23.07.2007. 23:51

Hmm da, glumci su postali prestari (pogotovo za Data koji ne bi trebao stariti).

Ja trenutno gledam Heroes (tnx speedy) i svakako preporučam! Baš su mi dobri, već sam na desetoj epizodi. Nema nešto previše šarenih specijalnih efekata ali jako zanimljivo ide priča.

Overvide 24.07.2007. 01:02

Citiraj:

Autor LAcy (Post 774633)
Ja trenutno gledam Heroes (tnx speedy) i svakako preporučam! Baš su mi dobri, već sam na desetoj epizodi. Nema nešto previše šarenih specijalnih efekata ali jako zanimljivo ide priča.

pogledao nedavno prvu sezonu, predobro. :D
jedva cekam nove nastavke.

crn 24.07.2007. 01:12

za ljubitelje terminatora izašao je pilot serije The Sarah Connors Chronicles koja se počinje emitirati 01.2008 pa pogledajte... na prvi pogled ne izgleda loše.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12.