![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče pravih promjena tu nema ništa, vidim videoteku, ali zasad su u njoj samo HBO serije. Uveli su neke widgete kao npr. vrijeme, ali na loš način. Puno kaskaju za MaxTVom. |
Citiraj:
|
A koji ruter sad dobijes od Amisa ako otvoris novi account? Taj ENKOM ima verziju bez wirelessa ili cu bas morat uzet wireless ruter to me zanima.
|
Evo..(nisam uspio nac modeme bez WIFIa)
Citiraj:
|
Znaci isto ko i prije, fala za info. Taj 706 mi radi vec 3-4 godine bez problema, valjda ce bit u skladistu da mi zamjene. Vidio sam ENKOM kod frenda, necu to, prije cu ugovor raskinut.
|
Ma nije ni taj enkom tolko los .. samo eto ima taj bug ;rekli su da ce to iducoj seriji bit ispravljeno.
|
Tko hoce moze dobiti standardni modem i ako se pokvari dobit drugi modem. Jedino sto se ne moze dobiti akcija ako se uzim1 standard modem. inace, preporucam wlan svima jer ima 4 ethernet porta, a wlan se moze fizicki ugasit
|
Brijem da odo ja na Amis, kod nas se dosta koristi "fiksni" telefon pa bude ušteda kakvih 250-300€ godišnje.
T-com se ipak malo previše guzičari sa minutama u pretplati a upload da ne spominjem, snimalica se posebno plaća (a ne radi malo-malo) i slično... |
jel ima tko danas problema s amisom? ja sam na Jarunu, veza mi je samo 2mb gotovo citav dan :/
|
Meni ide ok, nista posebno sporo primjeceno.
Centar |
Normalno ide, jedino je youtube usporen, ali to nije do Amisa.
|
Mali OT...
Koristi li netko F-Secure? Kakva su iskustva? Vidio sam postove iz 2008 pa me interesira ima li kakvih značajnijih promjena. Ističe mi uskoro licenca mojeg paketa pa... |
Citiraj:
Ostalo je ok samo sto se taj yt vuce ko krepana macka |
Citiraj:
http://tinyurl.com/44xoeok |
Citiraj:
Ne znam da imam antivirus,ne usporava komp i ne ispituje gluposti oko updatea,a sa virusima nikad problema. Jedino što je novo od 2008. je da podržava x64 OS. |
http://www.speedtest.net/result/1282499867.png
ovo nije normalno da ga jebes :) vec dva dana. a recimo meni youtube radi savrseno, bar 480p. EDIT: cuo sam se sa SZK i sve su sredili za 10min kao i obicno. iskoristio bih ovu priliku za pohvaliti amis, korisnik sam od samog pocetka i samo rijeci pohvale za 2u1 uslugu imam. |
Kod mene su jucer nesto cackali na liniji..
Pogledam konfiguraciju modema "Attainable modem rate" 12750... Resetiram modem... ovaj se spoji na 12100!! Juhuuu :goood: Sad pogledam vratilo se na 9100. I sad ti budi pametan... kužim da brzina varira .. ali 3 Mbit/s ??? :nono: |
Ej ljudi vec danima se prekida internetska veza oko 8 ujutro a STB se ne moze upalit daljinskim upravljacem, nego se na gumb resetira onda do imendana,danas po nti put zovem i covjek me uvjerava da sam ja gasila router, o jebote, i stalno ist aprica i da jos mi je rekao da se modem moze ugasit od velikog prometa na racunalima, downloada, torrenta kaj ja znam, nije opce bilo prometa, jer su kompjuteri ugaseni a ja citala neke vijesti na lap topu...pa dajte recite ko je tu lud...??:zdero2:
|
Mi isto doma imali probleme jučer. telke štekaju net umire.... veza pala za skroo 5 mbit-a.
I naravno govore da je to zbog parice... ja kažem pa kako sad odjednom, već godinu dana radi na 14mbita i nikad problema... pa onda druga priča dali rade torrenti, veliki down/up i tako bla bla.... Danas ujutro opet zvao, malo im objasnio na "drugi" način, i ne bi vjerovali nakon pol sata brzina nazad na 14mbita....:fiju: Ovo je prvi put nakon skoro 2 godine da su bili nešto veći problemi..... :goood: Citiraj:
Danas zvao za net i sve riješili... Zovi i gnjavi :fuming: |
zovite ih ljudi i sve im objasnite, jer kad ih zovete oni ne znaju jel pricaju s nekim tko ne zna razliku izmedju monitora i kucista ili s nekim tko zna o cemu prica. takodjer, imaju protokole koje moraju slijediti, jos pogotovo ako su novi :P
btw., kod mene sve u redu, vec zacudjujuce dugo XD (Dubrava) jednostavno sam naviknut da se svaki par mjeseci cujem s njima, sad vec nista od ljeta (da kucnem u drvo :P ) |
Citiraj:
@Dooks..koji je to drugi nacin, hahahaha |
Citiraj:
|
Amis je u CIX-u potpisao peering ugovor s Googlom, sad svaki popularniji video je zakucan na mojih 8.2mbita dok se ne ucita.
http://i268.photobucket.com/albums/j...CIX_google.png :goood::goood::goood: |
Prešao i ja na Amis.
Sa netom sam zadovoljan, 15-16 down, 1.15 up. Telefon šljaka kak treba. Telka-boje mi se čine malo ispranije nego kod maxtv-a, dosta dugo prebacuje kanale. Dobio sam nekakav isprdak mali od STB-a, koliko vidim to je entry level i dno ponude te serije:stoopid: http://www.albistechnologies.com/pro...te_8000_en.php Koliko vidim ostali imaju ovakav: http://www.albistechnologies.com/pro...vb_t/index.php |
Citiraj:
|
Neznam koji je bog trenutno (31.05. 22:31) ali nesto se sve vuče ko krepana mačka.
Provjerim brzinu sa njihovog servera i sve je OK, ali recimo nesto sa rapida ili nesto sa nekih brzih vanjskih servera se vuče i jako varira. Ostali??? |
Probao sam vanjski speedtest, youtube i sve radi kao i inace, ping nije povisen, a s rapida ne skidam.
|
Danas evo u roku 2 sata jedno 5 puta se diskonektao router... slika na AMIS tvu se zamrzava svakih par sekundi, neznam koji se vrag dogadja, sumnjam da je do nevremena...
|
Ja nisam imo nikakvih problema ovih dana kad je padala kisa ,vi valjda imate linije postavljene na one telefonske stupove.
P.S. [OBAVIJEST] Akcija povećanih brzina 2u1 paketa produžuje se do kraja godine. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:00. |