![]() |
a znam, dok ne dignemo forum na novu verziju niš od toga.
|
Bar bi se Svijet medija mogao odlijepit.
|
Jučer i danas mi malo-malo neće na PCE. Par puta refresham i bude normalno. Maloprije ista stvar, šaljem PM i umjesto da se vrati na Inbox, baci nekakav error, mislim da je pisalo 505.
Samo do mene ili? Firefox 3.6.10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro, barem imate na umu kad bude prva dostupna intervencija. |
Marvin in da house again.
|
forum je poludio, svako malo mi baca 403, 404 i mislim da 501 i nije mi htjelo do kraja učitati temu o Operi :\
|
Ubio se admin bunike i tople Žuje:D
|
Citiraj:
Nego, vidim da se opet spominje onaj famozni upgrade, Zadnji put je bilo da ni vidoviti Milan ne zna kad bi to moglo biti, pa jel se mozda nesto promjenilo od tad? |
Ne znam jeli tko pitao ali može li se napraviti nekakav voice kanal za teme?
|
Citiraj:
|
Nešto kao glasovni chat za tu temu pa tko čita može se uključiti u raspravu.
|
Citiraj:
Čitajući neki tekst, mogao bih usmeno sa drugim korisnicima prokomentirati temu? Mislim, onda možemo i na Skype :) |
Citiraj:
Mislim da na ovom orumu neće biti chata ni u kakvom obliku niti je potreban. |
Citiraj:
|
Najbolje onda forum nazvat Skype Eksperts i udri :D
Ideja kao ideja nije loša, al za forum ovakve tematike je daleko od potrebnoga i razumnoga. |
Nešto kao opcija konferencije na Skypu ili Teamspeak tip kanala...
|
hmmm, iste shanse kao i share on facebook botun:D
|
Prijedlog za sticky
Eto, prijedlog za sticky temu u podforumu Case modding & Water cooling.
Ovaj thread da se zalijepi: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=189607 Mislim da bi bilo korisno imati na jednom mjestu razne upite o dostupnim proizvodima za modding. :) EDIT: upravo dobio Error 500 (valjda je pisalo 500 :D) - Internal server error, treći danas. |
Evo vam. I da, znamo za te errore i nekima se ne učitavaju stranice do kraja iz prve itd.
Uglavnom, ne morate "izvještavati" o tome, rješava se. |
Citiraj:
|
1 privitaka
znam da ćete me mrzit zbog spamanja, ali jednostavno moram...
|
uvodim novu kategoriju za žute kartone "uznemiravanje admina u rano jutro jer xyz ne radi". tor i hamdija će biti retroaktivno doživotno banani.
|
Ne, ne prvo ja banam, pa onda ti. Stani u red :D
|
Ne mogu postati novu temu u softverskim problemima. Firefox kaže da je veza prekinuta, dokument ne sadrži podatke ili nešto takvo, ali zato mogu ovdje postati odgovor što znači da problem vrlo vjerojatno nije kod mene...
I što sad? |
|
Citiraj:
Pa onda najbolje da se ova sekcija na forumu ukine, kad i ionako nema smisla. Kad netko nešto prijavi, još mora razmišljat hoće li biti kažnjen :lol2: Makar je ljudima stalo do foruma kad prijavljuju probleme u radu, iako znaju da od toga nema ništa do fantomskog updejta foruma, kad već nekomu drugome nije... |
|
|
po količini odgovora da se zaključit da su ostali ispravno zaključili da je riječ o zafrkanciji. Bubba prestani navlačit ljude na flejmanje. Al ono... ozbiljno. Ili ako to već radiš, radi negdje gdje će ti to tolerirati.
|
Ajmo malo o trznici. :D
Nisam vidio da je bilo pitanje... Od kada se nemogu editirati naslovi tema u trznici? |
Citiraj:
Može se, odeš na napredno i tamo edit. Ak i ja sam dugo zabrijavo da se nemože naslov editirat xD EDIT; Neznam, baš sam gledao svoje neke stare postove na tržnici, mogu editirat naslov, probao sam kad sam pisao ovaj post prije |
Citiraj:
Da, prije se moglo, ali nekidan idem promjenit naslov ali nista, promjeni jedino naslov u prvom postu. Konkretno ovaj thread. Znam da sam prije mjenjao naslov. Edit: Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
TO Bubba - ha? Svoje propovijedi ostavi za po doma. TO zwo - editiranje naslova je vremenski ograničeno na godinu dana (nekakv default u engineu foruma). S obzirom da nisam očekivao da će ikome zatrebati nakon tog perioda, nisam ni mijenjao :D |
koliko brze pretrazuje forum nakon blokiranja *.openx.* :D
btw. cemu sluzi taj openx? |
Bas sam krenuo zonglirati sa privatnim porukama i imam sto vidjeti - spremnik povecan na 1000 poruka. Hvala :chears:
|
odavno već...
|
Citiraj:
|
Jel se da skupit šta od reklama? Koliko su plaćene (po kliku) IT reklame? Naravno, ako nije "tajna".
|
Evo mali "on topic" sa konkretnim prijedlogom: zbilja bi bilo krajnje vrijeme za zaključavanje mogućnosti postanja u thread na podforumu "Razmjene" i "Kupovina", iz istih razloga poradi kojih je i kako je to riješeno na "Prodaja" podforumu.
Sve se može obaviti preko PM-a, ali ne, "dežurci" imaju druge planove...nepotrebno i iritantno, i srećom- lako rješivo (IMHO) :) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:07. |