![]() |
Ok...našao sam 8gb identičnu cijenu kao i za 4gb tako da je računica sasvim jasna.
|
U HR nema 570 8GB nigdje...to is negde vani našao?
Imaš 580 8GB, pa ako ima po toj ili sličnoj cijeni, uzmi nju samo obrati pažnju na to da 580 troši više struje a daje isto ;) |
8GHz memorija na 8GB modelima naspram 7GHz na 4GB?
|
Mislim da to nema nikakve veze, bar ja ne vidim razliku...
|
nažalost ne mogu ništa iz iskustva sa rx580 reći, ali kod rx560 definitivno je 7GHz micron u velikoj prednosti pred 6ghz hynixom
|
570 i 580 nemaju micron...bar ja nisam do sada susretao.
A i nisam skužio da ima GHz nekakvog učinka... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Trenutno uopce nije nestasica kartica, jer su im relativno visoke cijene, pa se ne kupuju u vecem broju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Molim još jedan savjet. Trenutno imam matičnu Asus Prime H270-plus i upareno sa 6 geteixica 1070 sve radi ok. Dal' da gledam dalje ili da uzmem ijopet istu matičnu s obzirom da sad razmišljam o kupovini 6xRX580? Ono ako se npr. ta matična i rx-ce ne slažu baš najbolje. Neznam...pitam. |
Zašto davati više love za nešto što možeš kupiti jeftinije?
https://www.nabava.net/search.php?q=h110+d3a |
Odlično...to sam i mislio, al sam htio savjet od vas
|
Jel importao tko erc20 token private key u drugi wallet ?
Trebam preporuku za wallet da podrzava erc20 tokene i da nije coinomi. Po mogucnosti da je podrzan na androidu |
Pročitao prvi post, ali niđe objašnjenja što je ovo uopće. Ima li netko kratko objašnjenje za mene koji prvi put čujem za riječ "rudarenje" u ovakvom smislu?
|
Rudarenje/kopanje virtualnog novca :) Eto ukratko...
|
eto, sada mu je sve jasno :)
|
Citiraj:
E sad, surfam i od šume ne vidim drvo, FRipper molim pomoć jer znam da sigurno znaš ;-) 1. Koji mining soft za RX570 WIN10? Neke postavke, koliko bi trebala rudariti jedna rx 570? 2. Koji pool? 3. Mogu li dati od Bittrexa HEX adresu za depozit (mislim da je to ok, jer vidim da primaju minimalne uplate 0,1 MUSIC) Txs |
Claymore dual miner v10
http://musicoin.nomnom.technology/#/ Moze bittrex adresa...RX570 ovisi kako je napravljena, modana, ali treba raditi kao i ETH jer je to isti algoritam. Samo music ces kopati oko 50kom/dnevno. |
Citiraj:
:roller: |
Citiraj:
|
ukratko, upregneš sve male crnce iz svog GPU-a, CPU-a da rade za nekog drugog putem odgovarajuće software-a, i taj netko drugi te plati u virtualnoj valuti koju možeš potrošiti u nekim trgovinama ili isplatiti si na posebnim bankomatima itd itd
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uz Music možeš majnati SIA/DCR/PASC itd. Ovako kako si ti pitao je isto kao da si pitao i jel se mogu majnati ETH i ETC istovremeno |
Svatam. Mislio sam da je claymore samo za ETH + nešto, pa mi zato nije bilo jasno.
|
Citiraj:
https://megapool.io/ malo testiram, ali nema nas dovoljno za dobru statistiku, zasad nema fee, a koristi PPLNS koji navodno daje 5% više na dulji rok |
Tko je napravio te poolove?
|
Citiraj:
|
Ali što ti vrijedi majnati tamo kada nema majnera, i blok je puno duži nego negdje dalje s time manje zarađuješ.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:53. |