![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
zar su vec toliko dostupne
|
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. Amis vise ne šalje Thomson modeme novim korisnicima jer ih vise nema na skladistu i izgleda da je to bila zadnja zaliha sto su imali na skladistu i vjerovatno ih vise nece narucivat.. Novi modem je Enkom A1521 ;rekli su mi da je jednako kvalitetan kao Thomson TG782.. |
Citiraj:
Na kraju zato i mjenjaju dobavljača. U Sloveniji Amis već više od mjesec dana isporučuje Enkom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovaj bijeli je radio do nedavno OK... sad su se počele događati stvari kao i na crnom. Kad sam dobio bijeli modem bio je vidno rabljen... dakle već je negdje odradio par mjeseci. Do parice nije jer su bili i mjerili i na stupu i doma... još su na stupu sve ponovno prebrikali i signali su bili još bolji... Dakle može biti jedino modem... A kako sam napomenuo, sam mi je tehničar rekao da su i bijeli Thomsoni banana. Na kraju, pa ne prelaze na druge modeme bez razloga. Osobno znam koliko Thomsoni koštaju i sigurno nije do cijene uređaja. |
Citiraj:
|
Imam taj "prapotopni" 780 već skoro 4 godine i kod mene od prvog dana radi kao modem, a sve ostalo odrađuje LinkSYS RV042 ... sve radi kao i prvog dana :)
|
2 privitaka
Eto ... nakon natezanja i malo viših tonova s moje strane, Amis se javi neki dan i kaže... "Da, vaš modem je u banani" :care::care::care:
Danas stigao novi ENKOM |
Akcija povećanih brzina za 2u1 korisnike produžava se do 30. lipnja 2011. :)
|
Opa, znaci i oni poceli nove routere dilat. Daj usporedi taj i prijasnji molim.
|
Citiraj:
Isto sranje drugo pakovanje :dobartek: Pa trebali bi biti bolji od thomsona..... |
Ima podrsku za VDSL i VDSL2, ako nista drugo bar je podrska tu. :)
Meni na 2.2km i VDSL2 ne moze pomoci, imao bi 15-24mbita stabilnih, a kolega sta zivi odmah do centrale bi imao 250mbita. :) |
reko mi je susjed da mu je riknuo taj ruter i da si je sam morao ić u amis po njega! Kakav smjeh od firme
|
Citiraj:
Ali znam da ti ponude dali želiš da ti ga oni dostave preko city expressa i intime-a drugi dan ili hoćeš isti dan sam doć po njega, tako da ti susjed blago rečeno 'sere'. |
Citiraj:
ali vecina firmi u HR su smijeh, ova nije iznimka :D |
Imam cudan problem s amisom.. Kad stavim skidat torrente onda mi net preko browersa neradi(iako smanjimbrzinu/ugasim torrente) i onda svaki put kad hocu na "net" moram restartat konekciju. Jel to i kod drugih tako il sam ja poseban slucaj? O.o
|
ovo ti ima veze s kompom, meni uvijek sve radi normalno. sporije ako ne ograničim download, ali browser uvijek radi. pogledaj postavke torrent programa i browsera... neznam koji je konkretno problem pa probaj googlat
|
Citiraj:
|
Jel zna ko možda u kojoj fazi je amis sa IPv6 protokolom?
http://www.thinkbroadband.com/ipv6/world-ipv6-day.html |
Citiraj:
|
Po neki put su mi stvarno genijalci :care:
Prijavim da mi iptv najcesce navecer trza. Jave da je sad sve ok, jucer se vratim s puta i skuzim da mi je DL jedva 2mbita:zdero2: do tada je konstantno drzao 8-9 mbita... veceras opet borba sa szk :hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|