![]() |
Citiraj:
|
Nije mi ni palo na pamet da bi jedna mala opce poznata rijec izazvala takvu pomutnju :D
Ocito profesionalna deformacija na djelu, posto se svakodnevno sluzim takvim izrazima pa racunam da je svima ko dobar dan :p |
Citiraj:
|
Ja krenuo u istu prije 39. :D
|
onda te dobro služi pamćenje matematike iz 4 razreda osnovne..
|
A hebo ga, pa kaj je radijus jednom naučiš i to je to. Mislim ono, izraz se koristi i van geometrije. No nebitno, mislio sam da je radijus svima općepoznata činjenica. Zajebo se. :D
|
Kaj uzet do 3 soma kuna a da je bolje od notea 4, ekran mora bit 5.5-5.7?
|
Citiraj:
|
Ako tražiš samsung, tada ti je jedini izbor S7 edge, ali nevjerujem da se čak i rabljeni može naći za 3000 kn.
|
Ako na S8 povećaju ekran sa 5.1 na 5.8 i smanje bateriju na 3.000 bit će to priličan fail.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono imam notea od izlaska od 2014. i prakticki nema adekvatne zamjene :lol2: |
Stigao napokon Nougat na ne brendirani S7 u DE. Radi odlicno i nema problema baterijom.
|
|
N8 dobio ime i broj modela
https://www.sammobile.com/2017/03/06...r-south-korea/ |
Kako iskljuciti google kad dugo drzim home tipku, tia bi da mi se to ne pojavljiva, zadnjim azuriranjem mi se ukljucila da postavka...
|
Samsung putni paket za kupce S7 i S7e u periodu od 2.3. do 28.3. (Ili isteka zaliha) koji uređaj registriraju
http://www.galaxys7putnipaket.hr Putni paket: samsung prijenosna baterija 8400 mAh, autopunjač za brzo punjenje i univerzalni auto punjač |
@dzajko
Kod mene je to ovako: Settings -> Aplications -> 3 tockice u gornjem desnom kantunu -> Default aplications -> Device assistance app na dnu -> odaberes none |
Izleda da mi baterija odlazi k vragu na Note 4. Napuni do 86% i onda mu treba čitava vječnost da ga digne za 1%. Ako se dobro sjećam, bilo je dosta preporuka za Onyx baterije. Jel sam u pravu ili postoji neka bolja alternativa? Thx :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
super ponuda - ima doduše i popis distributera /trgovina u uvjetima na koje se odnosi. pokriva većinu ali ipak provjerite ako uzimate s ciljem dobivanja |
Koji q nisu te ponude nudili kad se mob pojavio na tržištu nego sada kad je već godinu dana na tržištu?
|
Ti ko da si od jučer :D
Zašto bi nudili to "onda" kad su se prodavali ko vruće kifle. Sad treba rasprodat zalihe i normalno da se nude te dodatne pizdarije. Making room for S8. |
Samsung mobiteli - 2. dio
Dosta da skinu cijenu malo dole i evo me! Mislim da cu zgrijesiti i prekrsiti zakletvu te kupiti Samsunga na kraju... Nema srece od ajfona, bojim se
|
Citiraj:
Gesendet von iPhone mit Tapatalk |
Citiraj:
U globalu jesam zdovoljan (os i baterija su jako dobri), al ne mogu preci preko kamere. Nexus 5 u nekim uvjetima ima bolje fotke. Tako da cu ajfon lipo ovih dana baciti u oglasnik, pa se bacam u potragu za S7 :) |
Procurile maloprodajne cijene S8 serije - 799€ za S8, 899€ za S8+. Praktički džabe. Navalite.
http://www.gsmarena.com/samsung_gala...news-23838.php |
15% skuplji nego prethodnici
|
Sta nije malo cudno kako je i lg i samsung, podigli cijene u odnosu na prethodnika?
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:56. |