![]() |
Sreća u nesreći da brzo mijenjaju odluke pod pritiskom javnosti!
|
Citiraj:
Vidjet cemo sto ce ispasti iz ovoga. Mozda GB i dodje do kraja godine :D |
Citiraj:
|
2.3 GB će ipak doći na Desire vulgaris. Bravo za HTC
Citiraj:
|
Evo pravog testa: HTC Sensation vs. SGS2 vs. LG Optimus 2X
http://www.gsmarena.com/htc_sensatio...review-608.php |
senzacija u mom djepu...
uglavnom ugovor poslovni tarifa komplet 200 produzena, mob 1,8k kn milina :D |
Hajde pogledaj koliko kontakata ima na gornjem dijelu kad skineš zadnji poklopac. Navodno da postoje verzije sa 2 i sa 3 kontakta.
btw, jesi isprobao 'death grip'? |
ima dva kontakta, i kolko sam isprobavao, wifi mi ne pada, doduse probao sam samo preko jubitoa, budem jos isprobao, pa napisem...
|
Citiraj:
Moze neki kratki review kad ga budes isprobao... |
Nije u jednom komadu
http://www.gsmarena.com/htc_sensation-review-605.php |
Kaj nije u jednom komadu,pa zadnji dio je ocito u jednom komadu :D.
Ne kuzim kaj sad kenjaju,mobitel je zvjer,a kraj djeluje ko ljuska/oklop i zbilja,genijalno! Mobitel je bolestan u svakom pogledu,mislio sam da je SGS2 dobar,ali ovo me potpuno iznenadilo. |
Ne kuzim. Po ovom testu Sensation je ispod SGS2 ili ja ne vidim dobro? :)
|
Citiraj:
OT: Nemoj tak protiv "presvetog" HTC-a. Ovo ti je sad ko da si gol izletio pred robijaše :D Pusti, šuti, Senzacija je bolja :p |
da malo je sgs potukao senzaciju u svemu .... :)
po testovima baterija od senzacije je ocaj :( web browsing iphone4 7,55h senzacija 3,55h ... razmisljao sam o senzaciji al baterija mi je totalni turn off... |
Citiraj:
|
A kad su bile spike da će dual core cuclati ko blesav onda su svi, a to uključuje i tebe tvrdili suprotno. :D
Uzmi u obzir da web browsing na senzaciji uključuje i flash što dodatno ubije bateriju. :) |
Odlično, sad sam definitino prekrižio HTC Sensation i idem na SGS2 :)
Tele2 kaže - druga polovica lipnja 2011 :D dakle, samo što nije ;) |
Novi dualci navodno trose manje od single core procesora.
I da lako mozes u nekim browserima ugasit flash i to je to,imat ces pun kufer sati. A sigurno je da ce 4.3 incni ekran cuclat vise nego 3.5 incni na iP4. |
Jel samo ja mislim da je ovo totalni krivi put razvoja mobitela? Tko stvarno gleda full-hd video na mobitelu?
Spalo se na manje od 4 sata koristenja, a ideja visejezgrenih procesora je inace uvijek bila smanjiti potrosnju :/ |
Kao i kod kompova, ima ljudi koji pate na GHz, broj jezgri,... Svaka roba nađe svog kupca. To što je za 90% korisnika dovoljna 1 jezgra i 1GHZ proc, to je druga priča.
|
Citiraj:
i nema brige za surfanje. ja ga koristim i na stolnom računalu, da nebi ovdje. |
Citiraj:
Citiraj:
Full HD mene recimo veseli. Zašto ne biti spojen prek wifija na svoj fileserver i pustiti film preko HDMI-a na plazmu doma. :) Ili biti u mogućnosti održati kvalitetnu multimedijalnu prezentaciju samo uz pomoć mobitela, ne laptopa :) |
Pa ne drze se bas istog trajanja baterije. Prvi mobitel mi je baterija trajala dva tjedna (neka nokija, bez kamere, mama ju danas koristi i tjedan dana jos uvijek drzi), zatim oko 5 dana na SE W800, sadasnji Legend izdrzi dva dana, a koliko vidim sa necim novijim covjeku ne gine puniti ga svaku noc..
Siguran sam da bi se danas moglo napraviti nesto jeftino u rangu recimo htc tatoo-a, a da ima 5 dana baterije. Ali to nije proizvodjacima i vecini kupaca interesantno, gigaherci su glavni.. |
Pa drže se u ovom rangu mobitela istog trajanja baterije. That was the point.
Ali kad pogledaš Najveći je još potrošać od svega ekran A da se na trepavice postaviš treba to smeće napajati! Ono kaj mene više smeta je kaj sve mora biti tanje do razine ne-ergonomičnosti. Rađe bi vidio nekoliko milimetara deblji mobač sa 50%+ više kapaciteta baterije i da ga mogu normalno primiti! Ali jebga. Sto ljudi, sto... Svatko ima svoje fiks ideje, a njima je puno lakše napraviti nešto što relativno uspješno zadovoljava većinu kod većine! |
Pa kod od vas sufra vise od 1h na mobitelu svaka cast.
Meni je senzacija ljepsa i zato cu je uzet :P Ne volim onaj plasticni osjecaj kod samsunga. |
Citiraj:
Slažem se za kvalitetu izrade kod HTC-a, ali Sensation je jednostavno izgubio bitku kod svega ostalog. |
Citiraj:
bas zato sto je dual core trebao bi trositi ako ne manje onda neznatno vise, ok tu je ekran al opet da ga opere za duplo ... :( mislim da htc podhitno treba napraviti rosadu u r&d odjelu za baterije.. |
Nema veze tehnologija baterija do bilo kojeg proizvođača mobitela niti se oni bave bilo kakvom vrstom R&D-a na tom području direktno AFAIK!
|
Ima li potvrde iz prakse da ove ture Sensationa dolaze s otključanim bootloaderima?
Treba maknuti taj Sense ROM i puknuti gore neku undervoltanu hrpicu kôda. Baterije su fizički dosegle svoj minimum u dimenzijama uz maksimum performansi i dok ne izmisle nešto revolucionarno, ništa od akumulatora u 9mm debelom mobu. |
Razmislite si onda o atrixu kad se govori o bateriji...daleko najjača od tih dvojegraša plus normalniji 4" ekran....samo kad bi to moglo kod nas doć, tko zna.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:04. |