![]() |
Nisam :D Namjerno ovdje da kolege po battlefieldu mogu uživat.
|
posto ce ovo bit prva igra koju cu kupit zbog MP zanima me dal ja mogu imat dva acounta (ja i buraz) da moze igrat svako svoje ili moram kupit dve igre (tj. dva key-a)
edit: a ja bas trazim thr pozivnicu michel |
nisam isprobao...
ali u igri mozes kreirati dva accounta i mislim da je jedan key dosta... :) nisam provjeravao... makar imam sucajno dva acc-a kreirana |
Evo i mene, bila mi je guzva pa nikak nisam stigo do foruma
Uplatim ja danas pare kada dodjem doma :D A i vidimo se danas na serveru |
nekaj se bunite, a sinoc server prazan :D
|
Jel ja mogu uplatit kaj da potpomognem? XD
|
Trebalo bi napraviti popis ljudi koji su do sada platili, i koji misle platiti...
|
Citiraj:
I na taj način ću ja bit sretniji i puno bolje igrat. I tako će naša zajednica bit bolja lol. Šalu na stranu, netko će trebat uplatit i za mjesec iza pa eto :D možeš bit na PCE listi za sljedeći..... :kafa: |
Kolko sam skuzio mi ovo placamo za 3mj :P
|
Citiraj:
Zagrebačka banka: 2360000-3113914555 Mladen Beraković Svrha uplate: PCE i OBAVEZNO NICK!! Uplatili: 1. Zgmmax 2. Aerendyl 3. Neo-ST 4. MichelGTX - ako se skupi 10 ljudi. 5. Beo 6.Constantine -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku 7. cyc - isto kao i constantine 8.Mansky Hunt 9. Cartmann 10. Hrvoje 11.PointDexter - isto kao constantine i cyc 12.Veki-os -ako server bude SC te ako se skupi dovoljno ljudi da bude max 60kn. po covjeku 13. Nebbo - bitno da se gej-ma :) 14. Viperus E sada, Constantin jesi ti jučer uplatio 48kn? |
Citiraj:
Znači onaj Hrvoje T. koji ti je uplatio sam ja! *edit tek sad vidim da ipak treba platiti 50kn a ja platio 48... ak je problem platim, ak ne nadoknadim idućom uplatom! |
Nije da imaš puno imenjaka nego meni piše svrha uplate i broj računa i to je to. Sada moram vidjeti dali je constantin jučer uplatio, ako nije onda je ovo tvoje.
|
Citiraj:
Broj mog žr ti je 3231763543 kod zaba-e, pa možeš i tako provjeriti! :beer: |
Dečki, moj savjet je da ne ostavljate podatke na forumu. Može se sve prek pm-a riješit. Čisto radi mjere opreza ;)
|
Citiraj:
|
Evo i ja uplatio samo sam bio u otp poslovnici pa možda bude kasnilo kaže ženturača.
|
hoce biti TS-a ? ako ga bude onda bum i ja ubacio koju kintu :)
|
gdje se spremaju info o keyu? tj. gdje se može izmjenit key? imao sam već instalirano sa jednim keyem i kad ga reinstaliram,uopće me netraži key,a želim novi stavit
|
registry, my documents...
|
Citiraj:
BTW kako to ide,igra nas npr. 20 na severu,10/10 po timovima i svi smo spojeni na npr.TS i jel TS onda preko servera "kuži" tko je u kojem timu pa onda kad nešto kažem to čuje samo ovih 9 iz mojeg tima ili svi?Nisam to nikad koristio pa ne znam. U vezi uplate,ja sad krečem u grad pa ču uplatiti u roku 1-2h. |
Potrošio sam lovu na kurve,drogu,alkohol i... BFBC2,tak da će uplata anonimnog pošiljatelja,u iznosu od pune 52 kn,biti izvršena početkom sljedećeg tjedna.
|
Ja kada vidim ovaj Ventrilo odmah se sjetim ovog :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda se može i multikonverzejšn,lol. |
Citiraj:
Ja sam uplatio cca 50 nadam se da nisam dužan osto jer sam još proviziju platio na drugu banku :D |
Pa nego što lijepi brate.52 kn,tako da čovjek ima i za čungu lungu. :chears:
|
Imam ja TS3 sa 64 slota ako izvisi tako da nema straha :D
|
aerendyl uplatio sam danas,no nick nije u opisu.
EDIT:nisam ja uplatio pa pod svrha uplate nema nista nazalost,uglavnom 50 kn je. |
Takodje, uplatio sam danas u 13i40. Mislim da Aerendyl nije od tada bio online.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:01. |