![]() |
Je, 3 paketa, otvorio case i za 2 dobio refundaciju a jedan paket ponovo šalju.
|
Prokleti rendgen!!
|
Citiraj:
Ma ne znam više gdje je problem. Da li u rendgenu ili u China Postu. Uglavnom, nekaj su gadno zeznuli, vidim čak da jedan trgovac od kojeg sam kupio a koji šalje "Worldwide" nema više uopće Europu kao moguću destinaciju. |
Hm, vidis ja sam sinoc nesto trazio po ebayu i ucinilo mi se da sada za iste iteme vidim mnogo manju ponudu (izgleda da fale ljudi iz Kine)...
|
E ovako, 29.08.2013.g. sam platio i pise na itemu da je istog dana i shipped. Paket nije jos dan danas stigao, dana 11.10.2013.g. sam otvorio case i malo procaskao sa sellerom te zadnji odgovor od 13.10.2013.g. je:
Citiraj:
Item: http://www.ebay.com/itm/2-4GHz-25dbi...item20c469453a Seller: http://www.ebay.com/usr/4ushop999 |
Moj savjet - pokreni Case i traži Refound, možeš dogovoriti sa Sellerom da ti ponovo pošalje isti item. Kad on to potvrdi, teče ti novi rok od 45 dana u kojem i taj drugi item mora doći i case je do tada otvoren. Jednom kada je slučaj zatvoren, ne možeš više ništa...
|
Svakako traži refund. A onda ponovno kupi item od njega jer je to sigurnije opcija od one koju je kolega naveo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aha, znaci bolja je opcija zatrazit refund i onda opet kupit od njega jer bi u slucaju eventualnih problema mogao opet otvoriti novi case nego da se dogovaram sa njim da ponovo salje pa da cekam xx dana a ovaj case sto je sada otvoren se automatski zatvara 10.11.2013.g. pa bi znaci izvisio ako ponovno slanje itema ne dodje ?
@Sinac ovo u resolution centru koliko sam ja skuzio imam fore rijesit sa prodavacem do 10.11.2013.g. tj. pokrenit Escalate jer tog datuma case se automatski zatvara i onda visim... Mislim da cu mu predloziti refund i uzet odnekale drugdje a ako paket ipak kojim slucajem stigne, platim mu ga.., i onako trebam 2 komada :D |
Ako ti je pred istekom roka, onda definitivno refund. Meni je trgovac odmah odgovorio, poslao novi isti predmet i dobio sam 30 dana do isteka i zatvaranja slučaja.
|
Što se tiče kašnjenja, ne treba zaboraviti da se oko 23.9. na Hong Kong sručio tajfun.
Tako da je čudno da se ne izvlače na nj, nego na rendgene. :D Pošto sam danas dobio tri pošiljke, za koje se približavao (ili čak prošao) rok od 45 dana, napravio sam pregled 9. mjeseca. Legenda: datum kupovine (datum na pošiljci) -> datum dolaska [dani iščekivanja] 06.09. (15.09.) -> 24.10. [48 dana] 11.09. -> NE 12.09. (16.09.) -> 17.10. [35 dana] 12.09. (06.10.) -> 24.10. [42 dana] 13.09. -> NE 17.09. -> NE 17.09. (25.09.) -> 24.10. [37 dana] 21.09. -> NE 29.09. (15.09.) -> 21.10. [22 dana] |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
aha... a meni treba neka eksterna wlan kartica ili sta vec da mogu koristit wlan na komp koji nema mogucnost wlana , pa bi zicani internet napravio hotspot na taj wlan ,jel moguce to?
|
Evo samo da izvjestim da je danas stigao full refund od sellera, sad cemo opet narucit ali sa DX i 5$ skuplje i manje cekanja :D
|
Citiraj:
|
Recimo...item me košta 10$, no meni je jekao bitan i bitno mi je da mi stigne čim prije, a pod shippingom piše samo free shipp. Dal se može ikak to posalt malo brže i sigurnije...ali pod opcijama mi ni nudi nikakvu drugu opciju slanja osim free.
Dal to moram sa sellerom dogovorit ili kako? |
Posalji isti ovaj tekst prodavcu pa vidi sta ce odgovoriti.
|
Kupio ovo za bic 7.9:
http://www.ebay.com/itm/190714303951...84.m1497.l2649 Bogme se naputovalo, jucer stiglo: http://www.pohrani.com/t/L/XW/4rKDVmDR/tracking.jpg |
Poydrav svima imam jedan malo veci problem, naime dadoh dijetetu da se igra AB na telefonu. Kako je ono uletilo u ebay i narucilo nesto meni nije jasno. Uglavnom seller ne benda me ni 5%, znam da sam kriv ali sta mogu. Item mi ne treba a dzaba cu dobit suspenziju u najgorem slucaju. Neko imao slican slucaj.
|
Koja je cijena tog itema koji je naručio?
Ako je poslan item ne možeš mnogo. Dogovorit sa sellerom da ga pošalješ nazad o svom trošku, on napravi refund i to je to. |
Citiraj:
Kako god, zamoli prodavača da ti otkaže narudžbu jer si naručio krivi proizvod, da si se zeznuo i da ti to ne treba. Reci da ćeš uzeti neki drugi od njega :) Ja sam tako dva puta napravio i oba puta mi otkazali narudžbu. |
Ne bila je aukcija, djeca se igrala bilo im zabavno kliktat "raise" ne pitajte kako. Ja sam iskreno bio naumio narucit stagod pa mi je bilo na pracenu item, ali troskovi s strane izlatili tako da nisam trenutno u stanju izvodjit za ebay. Paket je 46E i nije uplaceno niti je on posalo, ali je otvorio case i nece da respond ni na jednu poruku.
|
Poštovanje,
trebao bih jedan savjet sto se tice Ebay-a i ukoliko netko ima iskustva s time pošto nikad nisam narucivao tako nesto. Naime narucio bih ekran(staklo + display) za Samsung Galaxy S2 sa ebay-a (item kosta 54$) Ima free shipping i ima shipping koji kosta 30$ Znam da moram gledat koliki feedback seller ima (koji je 98,1% na ~5200 trgovanja... dali je to dobro ili nije ?) Dali se isplati dati tih 30$ vise ? Dali je netko vec narucivao nesto slicno sto je ajmo reci lomljivo i u kakvom je stanju dolazilo ? Ili je netko mozda narucivao isto to, i moze dati preporuku neku za nekog sellera ili link u PM ? Hvala ! |
Dal mi može netko pomoć oko kupnje sa njemačkog ebaya??
Znači treba mi jedan item, nije skup oko 10$, ali seller mi je javio da ne šalje u HRV. Ako netko može uzet na svoju adresu ili kako god u Njemačkoj zamolio bih ga za pomoć. Platim uslugu ili piće itd, dogovorit ćemo se :) Ako netko ima volje. |
Da se i ja pridružim općem kukanju.
Opako mi kasne tri pošiljke, a najviše baš ona s baterijama pa sam poslao mail selleru koji se izvlači na rigorozne kontrole u Hrvatskoj :roller: :roller: Uglavnom je E Bay automatizmom digao Case dok sam se obratio trgovcu pa sad samo čekam ovih par dana da mi omogući da i od E Bay tražim da ureduju s vraćanjem novca. Zaprepastio sam se kad mi je neki dan stigla lampa koju sam naručio 12.10. dok jedna leži u Kini još od sredine devetog. |
narucujem vecinom sitnice koje uredno ne dolaze 40+ dana i sad citam ovo i vise mi sigurno nebu bed traziti refund. najbolja fora je kaj sam taman neki dan narucil ovo
http://www.ebay.com/itm/310764272813...84.m1497.l2649 :lol2: |
E to majstore, daj obavezno javi kakva je to svjetiljka kad stigne, dal dobro svijetli i jel vrijedi tih 100kn?
Mom starom treba tak nekaj i ak je ok zbilj abum ju i ja uzel! |
Nebu stiglo ako vracaju pakete cim skuze da je unutra bilo kakva vrsta baterija... Poslal sam selleru link i cekam refund buduci su paket vratili njemu..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:54. |