![]() |
Citiraj:
samo jos da dode kod nas :D |
sutra Ip5s i 5c u Vipa stižu, četvorke više nema nigdje za uzeti, baš me zanima što će biti s cijenom iP5.... U vipa su mi rekli nekidan da dolaze ove tarife, možda bude petica za 9kn
|
Citiraj:
Što kupiti ? Nažalost, po mom iskustvu neće te usrećiti ništa nakon applea. Ali sam siguran da će se te stvari rješiti s vremenom, samo treba imati strpljenja. |
Momci, kao veliki pobornik OSX-a i donekle iOS-a mogu vam samo iskreno preporucit xiaomia kao zamjenu za iPhone ukoliko se odlucite na vec takvu odluku. Mobitel rastura i poprilicno je slican iOS-u. Najfluidniji android. Ikad :)
|
Citiraj:
|
Jbg, nisam to ni tvrdio. Ali koristio sam sve i svasta, a xiaomi je i po tom pitanju uvjerljivo najblize appleu.
|
Ima li tko backupiranu aplikaciju Tweetbot 2.8.5 preko iTunes računala?
Naime, firma Tapbot je maknula preko interneta i stavila novu verziju Tweetbot 3 pa traže dodatnih 3 dolara. Ja sam backupirao ali nedovoljno. Backupirana verzija je 2.8.1 a trebam imati 2.8.5 |
532$ po dionici, izgleda da bez obzira sta naprave ima boom :) i priblizava se vrijednostima od prije godinu dana...
Apple |
Prije par godina su bile i po 700$
|
Citiraj:
|
iP5C/S imaju neprecizne ekrane
http://blog.gsmarena.com/tests-show-...re-inaccurate/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al eto, većina korisnika će ostati vjerna jabučici jer im je to statusni simbol, ni ne gledaju nešto drugo. To je velika prednost applea pred konkurencijom. |
Citiraj:
A iOS7 u .3 iteraciji je prilicno bolji, triba im dat malo vrimena. Meni osobno je lipsi, ali kako san pisa ima puno svojih musica... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
http://cdn.themetapicture.com/media/...e-sun-fail.jpg |
Citiraj:
|
Valjda hoće reći da to nije bug/mana nego feature :D
|
Citiraj:
Oces hint da rjesis taj rebus? Mladi gospodin je prst, a kamera je tvoje oko. Jel sad jasnije? I btw, mogao si procitat izjavu Autodeska sa tog foruma ;) |
Citiraj:
Slika: http://www.pohrani.com/t/3I/II/3CSWx39k/untitled.jpg Dakle da skratim; na donjoj polovici u području tipkovnice su sredina i lijeva strana preciznije, a desna nije uopće precizna. Koje je objašnjenje za to? Naravno, ovo je testirano u neprirodnim uvjetima, no prije 2 godine su to iskusili i sami korisnici (kasnijim apdejtom softa je taj "feature" nestao"). Jedan od primjera. Razumijemo li se sad? :) |
E ljudi, kako vam radi iOS7 na obicnoj cetvorki?
Napravio full reset, instalirao par aplikacija i nisam bas zadovoljan. Trzaju animacije, izbacuje me iz aplikacija na dashboard konstantno i zeza punjenje... |
Citiraj:
Problema s izbacivanjem iz aplikacija i punjenjem nemam(o). Dvije su četvorke u kućanstvu, i jedna je nadograđena OTA, a druga je doživjela wipe. |
Citiraj:
Sta god to bilo, offset je namjeran sto se moze procitati na stotinu foruma, pogotovo onih developer namjene. |
Citiraj:
Uostalom, ta filozofija nema smisla jer je i sam Veliki Vođa navodno bio ambidekster. (nesvojevoljno sam ovo morao saznati) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Probacu ukljucit tu opciju. A sto se punjenja tice, moze bit da je i baterija vec u banani. Skuzio sam ga da ga ni pod koju cijenu ne smijem ispraznit do kraja jer ga onda ne mogu nikako upalit na punjacu. |
Neznam jeli tko imao sličan problem, radi se o iP5 i IOS7, znači uđem u kameru i stoji mi da je bljeskalica uključena, međutim idem slikat, ali ne bude blica, isto se dešava i ako je na AUTO. Ako želim blic, moram ući u kameru pa isključit blic i ponovo ga uključit i tek onda radi...
|
Primjetio sam kod frenda na iP5 (iOS7), zna mu se dogodit upali kameru i pojavi mu se black screen i nemože slikati...mora ga pustit neko vrijeme , zatim ugasit kameru u task mang. i opet pokrenut kameru....
|
Citiraj:
Znači flash je uključen i probao sam nekoliko puta ući, izaći i razne kombinacije s gašenjem same aplikacije ali ne zafrkava. Radi normalno. iOS 7.0.3, iP5 |
jel kupio netko 5S, kakvi su dojmovi? :)
|
Nisam kupio, ali sam isprobao.
Ukratko, ne isplati se kupovati osim ukoliko vam stvarno nije potreban novi uredjaj. Onaj koji ima iP4s i nije vidio razloga da si uzme iP5, nema razloga ni da uzme 5S. Malo poboljsana petica hardwerski, kamera osjetno bolja + fingerprint sensor. I to je to. HW od petice se ponasa jednako dobro kao i na 5s, ja razlike nisam mogao vidjeti. Kamera me osobno ne zanima, iako je na 5s stvarno dosta bolja. Jedino sto bih volio imati je ovaj fingerprint sensor, ali da cu placati novi mob samo za taj feature - necu :) |
Citiraj:
|
Ogromna - i da i ne. Ja iskreno nisam osjetio tu razliku u ramu. A koristim dosta aplikacija. Da ce to kasnije utjecati na upgrejdove i sl. - naravno. No iskreno, osim veceg ekrana ne vidim smisla za prelaskom na noviju inacicu.
|
Citiraj:
|
Ja čekan 5 da pojeftini na oglasniku. Neću plastični 5c jer mi ne treba. Godinu dana sam na 4 koju korišten iz 2010. Radi kao konj, ponekad šteka.
Stvarno bi htio imati 4,0" ekran za jedan redak veličine zbog čitanja i korištenje twittera. |
Apple priznaje da neki primjerci 5S imaju problema sa baterijom
http://bits.blogs.nytimes.com/2013/1...iphones/?_r=1& |
Koliko vidim Vip u ponudi nema zlatni iP5s ili?
|
Nigdje neće biti zlatnih u ponudi..
|
Citiraj:
|
Hoce samo vjerojatno ne kod nas jer nemamo Apple store nego operatere.
Kod nas ih vec ima,sa strane naravno |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:46. |