![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
Da to nisu itemi s baterijama u sebi? Cina Post je krajem prošlog mjeseca zabranila slanje pošiljaka s baterijama pa se sada svi vraćaju pošiljateljima. Negdje sam pročitao da je broj itema veći od 30k.
|
Citiraj:
|
Nista nema veze ionako nema vise povrata
Prekrizio sam svojih 150kn |
Citiraj:
:chears: |
|
ista stvar kod mene
bila explozija navodno u hong kong posti, meni jedan paket na carini sa krivim imenom i prezimenom (a mojom adresom XD ). Dobio za dosta stvari povrat, za neke otvorio caseove pa jos cekam |
Citiraj:
A zato moja bljeskalica čami na aerodromu od 28.09. Pas mater. Iako bljeskalica dolazi bez baterija (ali zato ima velike kondenzatore :D) Sad ćemo vidjeti kako će mi proći dvije baterije sa banggooda koje sam jutros naručio :/ |
U mom slučaju, stvari se odvijaju gotovo ekspresno. S time da je narudžba ipak novijeg datuma.
Code:
10.10.2013. 23:20:00 HONG KONG HONG KONG AIR MAIL CENTRE Send item abroad (EDI-received) |
Ne, sad je stvar na tebi i pokazivanje računa carini :) a onda možda i plaćanje Slavku ;)
|
Da, naravno :D plaćanja Slavku će biti sigurno, kad smo već kod toga...Radi se o rabljenom mjernom instrumentu, koji nov vrijedi znatno više nego što sam ga platio (radi se o manje od 1000 €). Sad me zanima...Lupaju li carinu i PDV s obzirom na katalošku vrijednost ili s obzirom na koliko sam ga ja platio, jer ipak se radi o rabljenom uređaju?
|
Citiraj:
|
Swarm - ako se ne varam, placas u odnosu na iznos koji si dao za predmet.. Iz tog razloga te i traze racun.. (nekako mi je tako najlogicnije)
|
Meni je pošiljka stigla u matičnu poštu,na statusu pošiljke piše da je 2 puta pokušana dostava-nikog nije bilo kod kuće.
Problem je što je nekog bilo kod kuće,nije ostavljen žuti papirić,na šalteru u pošti nemaju nikakvih informacija.:wtf2: |
Meni super jer mi paket na carini
moja adresa a ime neki dogan juraj (not me XD) sad ce bit veselo |
E ekipa, kolko treba da refund sjedne?
Noćas mi je poslan refund, paypal kaže direct do credit card al na kartici još nema |
24-36h
|
Hvala ti
|
Racunaj vise, tako je meni bilo
Ovih par refund-a su mi sjeli na karticu nakon 3-5 dana (pbz) Nije bad, glavno da sjedne |
A i mislio sam da će bit duže.
Nego, jel kasne i vama paketi iz Kine, Hong Konga? Uredno mi kasne koji tjedan od sellera od kojih je stizalo ekspresno prije. |
Meni kasni, a poslano prije mjesec dana. Dogovorio refund, a ako dođe javim mu se da mu platim.
|
Stigla mi 2 paketa poslana 15.9. Nadam se da se pokrenulo.
|
Citiraj:
Navodno im sad sve zračne pošiljke prolaze kroz rendgen na aerodromu pa zato kasni, bar tak napisao jedan kinez u poruci ako sam ga dobro shvatio., makar nekak mislim da su i prije išle. |
Haha ma kinezi ga seru :)
Pa nije sad rendgen izmisljen, stalno imaju neku ispriku, takvi su. I ja se nadam da se pokrenulo jer masu stvari nisam dobil, a nije mi tolko do para kolko sam racunao na te stvari. Najgore kad nekaj ocekujes i hica je a to nikak ne dode. Kod mene jos nista, danas bio postar ali nista za mene :( |
Meni upravo vraćene pare.
|
U ponedjeljak mi doso jedan paket, danas mi stigao drugi. Izgleda da je krenulo. :)
|
I meni je danas stigao paket poslan 25.09. Ali onaj od 28.08. i dalje stoji u pekingu :(
|
Taj je zapeo na rendgenu :D
|
Evo danas stigel jedan item kupljen 1.10. (2.10.poslan), ali i dalje nema ni traga od sad 4 itema iz 9. mj.
Jel se vama kaj pomaknulo kaj se tiče 9.mj? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:14. |