![]() |
Evo jutros pokusam emui update i nasao 9.0, valjda je trebalo vremena nakon zadnjeg updejta da nade drugi updejt. Pa ce valjda iza toga 9.1 samo neznam ima li ikakve veze sto nemam android 9.0 jer prvenstveno hocu emui 9.1 zbog brzeg pokretanja i gpu boost 3.0 sada neznam hocu li sve to dobiti jer kao sto sam rekao jos sam na android 8.1 :)
|
bržeg pokretanja čega, bootanje mobitela? šta ga kao tako redovno gasiš pališ da ti je bitno? Ne igram igrice da bih sad znao koliko je bitan taj gpu boost 3. Nisam osjetio neku potrebu. Uvijek na kraju bude da previše zainteresiramo oko tih najava, pa kad dođu promjene budu tako minimalne da se osjećaš izigrano.
Začuđen sam da još nemaš 9. Ja sam već zaboravio da je bio update. Pretpostavljam da sam ga dobio oko kraja siječnja jer sam ga očekivao oko svog rođendana. |
Uradio sam updejt emui 9 i mislio sam da je samo emui kada ono upgrejdao i na android 9, medutim emui 9.1 ne moze naci update, valjda opet trebam cekat neko vrijeme da mi se pojavi 9.1 updejt. Sto se tice brzine mislio sam na brze otvaranje aplikacija, sada sto se tice emui 9.1 jeli ovo dio 9.0 skupa sa 9.1 ili samo 9.1 neznam https://consumer.huawei.com/en/emui/
|
Ne sekiraj se. Previše razbijaš glavom. EMUI 9.1 ide zasada na P3X i kasnije ide update na ostale.
Отправлено через Pixel |
https://mob.hr/huawei-p30-pro-ili-sa...s10-usporedba/
Huawei rastura, sljedece godine neg stave jos stereo zvucnike samo. |
Danas ga uživo konačno vidio i malo isprobao. Stvarno fini komad tehnike, nema što.
Za godinu i pol ga uzmem kad dozori i bude 3000 kn :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo čekaj reviewe nakon par mjeseci kad ljudi počmu zaista cijenit kompletno pakovanje i šta sve dobiješ s njim, a posebno bateriju... (koja je najveće iznenađenje pored kamere)... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:roller: Zašto pišeš gluposti ? Kamera je vrhunska u bilo kojem scenariju, a s nadolazećim updateovima će biti samo još bolja. Vjerujem da će i video još dodatno poboljšat, iako nije ni sad loš, no o tom potom. |
Citiraj:
Mene više interesira autonomija nego napumpani mhz. Notch je najmanji problem u životu. Zadnje sam koristio Mate 20pro i ostao oduševljen. Отправлено через Pixel |
Citiraj:
Citiraj:
|
Gle, cisto sa sad ne ispadne da je mobitel los.
Nije, mobitel je bomba. Apsolutna bomba. Shodno tome su i kritike striktnije. Od takvog uredjaja se ocekuje izvrsnost i svaka devijacija od toga je naglasena jer narusava tu izvrsnost. |
Citiraj:
Video je smeće koje si jedan flaghsip te cijene ne smije dopustiti. Citiraj:
No ako se cijenom guras u top igrace, onda tu nema mjesta zabusavanju na nijednom polju i moras biti top u svemu. Cak ki je eno jedan youtuner sa pola miliona subscribera difeltno odgovorio na komentar zasto ne stavlja audio od videa, i video genetalno.. A on meni, zato jer nije on par sa drugima. Pa onda to ne pokazuju Reko jebeno huawei placa onda |
Citiraj:
Daj ovo malo pojasni:D |
Video nije ON PAR, odnosno nije konkurentan kvalitetom drugim flagshipima. Citaj: Loš, pa nece to stavljat u review jer onda nece dobro pred Huaweiem to izgledat za buduce suradnje
Ako nista skuzili, svi ytberi su poslani u Pariz na prezentaciju, pa zar mislite da ce ukazivati na nedostatke onda. Treba citati izmedju redova sve te reviewe. Moje dosadašnje aktivno pracenje tog trzosta mi kaze, da gdje se puno konja hvali, taj konj uglavnom kiksa. |
GSM Areni je trebalo mjesec i pol dana od launcha da napravi review za Nokiu 9 koja kakva je da je - flagship je.
Huawei P30Pro review je bio published na release day. Ne umanjujem značaj ovog uređaja da me glavni zastupnik P30Pa ne napadne odma, ali i više nego jasno je da je Huawei više nego agresivan u ovoj kampanji :D Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
|
Citiraj:
@Neo-ST - noćne fotke su mu super, odlične. Iskreno, dnevne mi nisu osjetno bolje nego na S10. Ovaj optički zoom na 5X je super fora i sigurno daje bolju sliku nego digitalni 5x kod konkurencije ali je slika ipak osjetno degradirana u odnosu na fotku bez zooma. Imam osjećaj da bu to ispalo više kao gimmick i PR fora nego realno jako upotrebljiva stvar koju će svi masovno koristiti. Više mi znači wide opcija. |
Citiraj:
Malo istine o kameri... https://youtube.com/watch?v=D0dzVvNZMNc |
Citiraj:
|
a kaj je najzanimljivije u cijeloj priči, da nema toliko pregleda kao neki koji ne naprave niti 50% koliko on napravi u recenziji.
|
Citiraj:
|
sve ono u cemu kiksa P stavit ce u Mate ja se nadam pa budemo onda vidili pravi flagship..
Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Al moram priznat kratko sam prčkao po njemu. Nisam mjerodavan za ocjenu. Ovo za zoom sam iznjel samo svoje mišljenje na osnovu hrpetine recenzija s neta. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
vise sam onako razmisljao na glas ali logicno bi bilo da nedostatke P serije poprave na Mate seriji.. meni je baterija najbitnija stvar i tu sam sa svojim Mate10pro jako zadovoljan.. Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:33. |