![]() |
Citiraj:
|
ljudi ocete uzimat hbo i cinemax, mislim da je malo previse jos 40 kn i to na 2 godine, da dali su i meni mjesec dana besplatno kao starom korisniku, ja isto placam total paket,a brzina i bude oko 10tak..al sam potpisala na 2 godine i sad nema sanse da nekam prelazim , a imam i taj fiksni telefon besplatno, tak da u principu sam zadovoljna..
|
Ja necu, nije stvar u 40kn, vec u tome da do sada nisam jos pogledao nijedan film s tih programa...tako da bi to bio novac bacen u vjetar.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
fora je u tome da je taj hbo skup ko vrag, i placa se PO KORISNIKU, tako da mi vjerujte, da mogu spustiti cijenu, oni bi to napravili. upravo iz tog razloga ti skupi programi nisu u paketu(ima) |
Citiraj:
|
ljudi jel vas zaebava ping nesto?
|
Ljudi, pojavila se nova ponuda na amisu: samo internet, bez telefonije.
http://www.amis.hr/privatni_internet.php Sto mislite o tome? |
Mislim da ti to nema veze s amisom, nego zato jer si spojen wirelessom. Probaj kak ti ide ak se žicom spojiš (ak si u mogucnosti)
|
Ima itko saznanja mozda kada ce Amis doci na Trnje/Zagreb?
I nije mi jasno, 3 u 1 paket sa do 24mbits kosta oko 300kn, a 2 u 1 sa istom brzinom 400kn? |
Citiraj:
a ovaj 2u1 paket do 24Mbps nema smisla, ali još uvijek je u ponudi. definitivno je isplativije uzet 3u1 total paket. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I još STB ima DVB-T MPEG-4. A ja kreten čekao 3/1 od tcoma, baš sam i dočekao:suicide: |
Da li se ovaj HBO paket treba nešto posebno prekidati ili će ga oni sami maknuti sa tv-a?
rekli su do 15 a ja ga još uvijek imam.... |
Citiraj:
i ne zezam se, ako se dobro sjecam ove stvari odredjuju sefovi koji nas jako poistovjecuju sa slovencima (a amis je tamo nesto sl. kao kod na tcom), sto naravno nema smisla... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Amis je pogodio jedino sa paketom 2u1 ostalo su nazalost fulali !
|
Citiraj:
No sad ispada da ne mozes ni vlastiti modem staviti, vec se mora uzeti njihov. :( |
Citiraj:
|
Je, sam kaj ga ne mogu staviti u bridge mode jer nemam admin prava na thompsonu.
|
Citiraj:
|
ma da? Ajde mrak. Hvala.
|
Pogotovo ako imas 782 model, soft im je totalno u banani, ali zato mozes postici vece brzine nego 780. A u kombinaciji s recimo Buffalom DD-WRT-om ovo je najbolja kombinacija.
|
ima li netko iskustva sa amisovim 3 u 1 ?
zanima me dali je u tih 300 kuna uracunata mogucnost da u 21:00 gledam seriju koja je bila u 13:00 . kakva je stabilnost mreze ? ping? hvala |
Ja imam Amisov 3 u 1 paket, total verzija. Nisam siguran da li je u cijenu uračunata usluga vraćanja unatrag programa. Usluga vraćanja dostupna je samo za one programe za koje je dostupna i snimalica (taj broj je dosta manji nego na maxTVu) što čini snimalicu bespotrebnom IMO. Ping je viši nego na T-Comu za cca 10ms (CoD). Mreža je stabilna, nijednom nije pukla od onih kopanja kabela negdje kod Samobora :)
|
time shift ili usluga vracanja nije uključena u total paket, naplaćuje se 15 kn mjesečno, ali je u promotivnom periodu besplatna. sad je akcija pa za potpisivanje ugovora do 31.12. dobivate total paket za 199kn mjesečno do kraja 5. mjeseca, tj. prvih 6 mjeseci 100kn manje + prvi mjesec ide i HBO besplatno(HBO, BHO comedy, Cinemax 1 i 2 i teoretski HBO on demand koji još nije proradio).
a time shift je ok, ima ovih naših nacionalnih kanala, fox life i crime, tv 1000, national geo, neki discovery, švabe i slovenci. meni je time shift super, jedino kaj znam predugo u komadu gledat tv zbog njega :) |
Citiraj:
da i neprestano pucanje veze i katastrofalna podrška koja se čeka i do 1h, znam 6 kolega/ica koji su prešli s iskona na nekog drugog operatera b.net i amis i sada su prezadovoljni, očito iskonovci moraju još malo na poduku kod većeg brata (T-Com) glede kvalitete usluge i funkcionalnosti |
Citiraj:
odgovaranje na 2 godine star post? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10. |