![]() |
Citiraj:
|
sto onda ima sve taj metro za odigrati,kronoloski,brko?
|
Pa 2033 i Last Light. Redux je samo preseljenje na noviji engine i neke promjene gameplaya.
Kronologija je ostala ista u Redux i orginalnim igrama. |
govore srpski i to prilično dobro, gramatika je točna, reko bi da su to našli neke izbjegice da ima snime glasove...
i taj dio u Sarevu je čak i najbolji dio igre....ali kratko traje |
Citiraj:
znaci samo su dva,hvala brko! |
Poceo Far Cry 4. Nisam nesto odusevljen.
|
Citiraj:
Igrao sam već ovaj 2033 kad je izašao,i završio nemoralno valjda,jer sam uništio ove s bombom na kraju,al se ne sjećam na kome nivou težine! Btw,budem prvo odigrao ovaj obični,jer ga imam na steamu,pa poslije njega redox na drugoj težinik ,baš da vidim razliku! |
Ranger slobodno. Stealth je bolje riješen u redux verziji.
|
Citiraj:
|
bas igram neku alfu;
|
Igra se World of Warships
Trenutno tier 8 Japanski Battleship Ide se na Yamato. Najjaci brod u WWII. |
Shadow of Mordor (prvi dojmovi su ok)
|
Ebes mi sve,igram Mortal kombat 4. :D
|
nesto malo san igra ovaj The Forest sa frendom i na prvu mogu rec da je igra na istu foru ko Rust samo sta je uzas neoptimizirana; na najnizi settings ponekad imam ispod 10 fpsa. U početku se (baš kao i Rust) čini da igra ima hrpu potencijala a onda nakon sat-dva igranja skuziš da igri očajno fali sadržaja i da nakon šta izgradiš neki shelter i nabaviš neko oruzje igra dalje nema smisla
|
Arma 3 - ne prestajem :D
Igra toliko toga nudi...samo morate prihvatiti lose napravljen engine Breaking point i Battle Royal modovi su vrh |
Citiraj:
|
Jel uzet tko h1z1? Na šta to liči?
|
@prileee
postedi zivce i nemoj ju kupit :D Trenutno je poprilicno lose stanje. Que na EU servere je uzasno velik, na americkim previse lagga. Takoder trenutno ima previse bugova koji te ubiju out of *cking nowhere. Hit reg je uzasao, a potreba za hranom i vodom ce te izludjeti. Doslovno ne mozes 10 minuta igrat bez da ne izgladnis. Igra se trenutno svodi na hranjenje i pojenje charactera umjesto na surovo prezivljavanje od zombija i drugih igraca. Pricekaj koji tjedan da euforija splasne i da se par tih major bugova popravi, onda slobodno potrosi 20€ na alfa igru :p |
baš skidam Resident Evil remaster....17 giga lol..."mrvicu" vece od originala :D
|
The Hunter-simulacija lova
Counter Strike-odmor za živce Arma-ubijanje vremena Itd... |
The Forrest alfu.
|
I kakva ti je The Forest?
Meni djeluje fora to preživljavanje ali samo ako je pametno napravljeno.. |
Medieval II Total War, po 748. put:goood:
|
Citiraj:
Mapa je premala i sadržaja je premalo i jednostavno prebrzo dosadi (igra zajedno sa frendom i fps je užas...kad se igra solo puno je bolji fps). Ono šta je osobno priželjkujem je nešto kao State of Decay sa multijem tj coop opcijom :kafa: ps; nekako se mislim da i ovaj Sonijev h1z1 isto fejla al to budemo vidjeli, njega jos nisam proba |
Mah, da, kolega je sve rekel.
AI je užasan, možeš za 2 sata napraviti sve, ali baš sve. Ali ajde, ovo je alpha, možda će u beti biti bolje. Kada jednom napraviš s zidovima tvrđavu, niko ti ništa nemože. I toliko hrane, umrijeti nemožeš :D Zečevi + vatra i to je to. |
Citiraj:
Citiraj:
Kancer-Strike ću prat zauvijek, ali se ne mogu složiti da je odmor za živce nikako :) |
Dishonored. Dao sam joj drugu šansu i zadovoljan sam za sad :P
|
|
Citiraj:
|
Wolfenstein The New Order. Pomalo prelazim, igra sasvim ok.
Probao Sniper Elite 3, makar zbog Mantle podrske, nije toliko zanimljiva da me privuce. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |