![]() |
Opet sam vratio image bez drivera i codeca, instalirao redom:
1. DirectX End-User Runtime For August 2007 2. reset 3. NET Framework Version 2.0 Redistributable Package (x86) 4. reset 5. Catalyst 7.9 - WDM 6. Catalyst 7.9 - Display Driver 7. reset 8. Catalyst 7.9 - CCC 9. reset 10. Catalyst 7.9 - Avivo pack 11. reset 12. PowerCinema 5 Retail Skenirao programe i opet po starom - zvuk ne valja i teletext ne radi. :( Citiraj:
Ne mogu više ovo trpiti. IgorBa je u Osijeku, idemo se napiti. Hvala svima na pomoći. |
Evo ga, đubre jedno proradilo samo od sebe. Ponovio sam opet onaj gore postupak, ali samo od točke 5 do 7 i onda instalirao PowerCinemu 5. Upalio, vratio postavke i gle čuda...
http://www.imagesforme.com/thumbs/6756Clipboard03.jpg http://www.imagesforme.com/thumbs/9183Clipboard04.jpg http://www.imagesforme.com/thumbs/8583Clipboard05.jpg http://www.imagesforme.com/thumbs/5121Clipboard07.jpg Još samo da MMC nekako riješim... |
E moj domy...vidiš da ti mozak bolje radi kad ga natopiš alkoholom:D
|
Da, da,... :D Ne pijem ja... :sweating: :D
Sad još da negdje nađem tipkovničke kratice za PowerCinemu i doživljaj je potpun. :) |
Mene je jedino klalo to kaj nisam mogao instalirati patch.
(A bez njega ne možeš mjenjati lokaciju na hardu za capture folder) Bacalo mi je nekakvu "catastrofic" nešto grešku:D To u životu nisam bio vidio... Kad mi je u kompu bila 2600XT stavio sam unutra i staru Pinnacle Tv-karticu, instalirao patch. Vratio AIW i sad sve radi. |
Citiraj:
Ja imamo ono staru u kojoj se nije moglo mjenjati. Samo polako-obečali su u narednoj verziji dodati i podršku za programe koji su kodirani u MPEG-4 (kao Croatel) Dobro da su se sjetili:D |
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Zvuk i dalje zeza, stalno zuji i pucketa... :( Kako je kod tebe? |
Kod mene je zvuk ok.
Integruša sa Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H šljaka čist pristojno. |
Neki dan sam nešto čačkao po kućištu, ne sjećam se jesam li spojio onaj kabel od napajanja za uzemljenje... Pogledat ću.
|
Ako misliš na onaj sa Tagana-nema ti to veze da li radi AIW ili ne...meni je ploča na stolu bez kućišta duže vrijeme pa sve radi ok.
|
Kontam i ja da nema veze jer zvuk ide preko PCI-E sabirnice, ali opet ne znam što bi moglo uzrokovati te smetnje...
|
Sa zadovoljstvom mogu reći-nakon ravno dvije godine korištenja-zadovoljan sam kao i prvog dana:)
Nema kaj se ne šteka u nju-bnet, maxtv, FM, DVB-T, VHS...a bogme se da još uvjek i čist fino igrati. Istnabog da bi joj dobro došlo još 256 megi memorije, da je Đuro Zalman (onaj isti sa X800XL:D) davno prosvirao i dosta se čuje...ali još uvjek radi kak treba. Objektivno-to je najbolja grafa koju sam ikad imao:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali npr. Crysis ide preko 30 fps na 1440x rezi sa medium detaljima-da se igrat:) Profil u ATT-u za igre 630/610 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, uopće nemam pojma zašto su dovraga prestali sa proizvodnjom takvih kartica, zar je toliki problem bio dodat na pcb još i taj tv tuner.
|
Ono što valja UVIJEK treba promjeniti. :(
|
Zato ova ne ide još iz kompa, i kad je zamjenim jačom stavil bum je u drugi stroj...
|
Citiraj:
Ja sam ih u dvije godine 5 promjenio i završio na s3 Virge sa 2mb rama.. Inače ta x1900 serija mi je bila jedna od najdražih, naročito all in wonder serija. |
Citiraj:
Gledao sam već da bi uzeo nekaj jače+nekakvu Tv-karticu ali sam zapeo na ovom zadnjem...nemrem nikak nać poštenu Tv-karticu a da ima i sve konektore kao i Wonderica... |
Citiraj:
Joj, budem ja slozio tred "stari nostalgičari" :D Ja pocinjem tek od "nove" mx440(tornado brate)...vi sa voodooicama cete se još i rasplakat kako je krenulo:lol2: Ja u 2-3 godine jedno 10 grafa sčenđo...ali 6800GS mi je najjaca od svih njih...reko sam si jednu nabavit " za po doma" :beer: |
Vidi se da si totalno nenadaren i zelen pa ne znas da su "the grafe" bile jedino TNT2 Ultra i GeForce 3 Ti500, a ne te tvoje 6800GS-TDi-GTD sljuke :D
|
Citiraj:
Ovo gore TI500, vjerojatno znaci da su bile Titanium...iliti od TITANA?hehe:D |
Dosta spamare, prošećite se lijepo na Nvidia podforum pa tamo nastavite.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:27. |